بادامچیان: همیشه فیلترینگ بوده، خیلی بزرگش میکنند
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - جماران / پاسخ عجیب بادامچیان درباره رفع فیلترینگ؛ مگر الان مردم فیلترشکن ندارند؟/ برخیها عرق سگی میخورند و مریض میشوند؛ جلویش را نگیرند؟
بادامچیان درباره دیدار اعضای این حزب با مسعود پزشکیان گفت: هر دولتی که با رأی اکثریت مردم و تنفیذ ولایت فقیه و اجرای برنامههای قانونیِ خانه ملت سر کار میآید، سیاست و وظیفه ما این است که به آن کمک کنیم؛ چون دولت این ملت و کشور است.
اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، در گفت و گویی با جماران به بیان نکاتی درباره دیدار اعضای این حزب با رئیس جمهور، مسئله رفع فیلترینگ و وفاق ملی توضیحاتی ارائه کرد. در ادامه بخشی از این گفت و گو را می خوانید؛
مستحضرید که معمولاً دولتها تمام کارگزاران خود را از حزب و فعالان ستادش، انتخاب میکنند. البته در زمان آیتالله هاشمی این قاعده جاری نبود و ایشان از همه استفاده کرد. ظاهراً دکتر پزشکیان با بحث وفاق میخواهد این موضوع را زنده کند و با طرح دولت فراگیر، از همۀ جناحها استفاده کند. نگاه شما به این قضیه چیست و آیا در جلسه با رئیس جمهور نسبت به این موضوع صحبتی شد یا نه؟
ما در جلسه به دنبال سهمخواهی نبودیم و نیستیم. هر دولتی که با رأی اکثریت مردم و تنفیذ ولایت فقیه و اجرای برنامههای قانونیِ خانه ملت سر کار میآید، سیاست و وظیفه ما این است که به آن کمک کنیم؛ چون دولت این ملت و کشور است. از طرف دیگر، سیاست ما با دولتها عبارت از حمایت ضابطهمند، رصد هوشمندانه، انتقاد سازنده و منصفانه، و همکاری صمیمانه در هر کاری است که آنها بخواهند.
اینکه دولتها باندی حرکت میکنند، درست نیست، چون صد درصد نمیتوانند باندی عمل کنند. برای نمونه بر اساس قانون اساسی و نظام ما، هر دولتی نمیتواند یکسری مقتضیات، وزیر اطلاعات و وزیر دفاع را از باند خود منصوب کند. بله، هر دولتی سر کار میآید، سعی میکند افراد مورد نظر خود را انتخاب کند. اینکه شما درباره دولت مرحوم هاشمی میگویید، نه؛ امام وقتی که مهندس بازرگان را منصوب کردند، به ایشان فرمودند که شما همهی اعضای کابینه را از تیپ خود نگذار، اما مهندس بازرگان همه را از تیپ خود گذاشت. به آقای بازرگان گفتم که چرا کابینهات را کامل نمیکنی؟ وی گفت: آدم گیر نمیآید! من گفتم: تو میخواهی همه را از نهضت آزادی بگذاری، در نهضت آزادی که این قدر آدم گیر نمیآید.
ایشان خندید و رفت. دولتِ شورای انقلاب که مخلوط بود. در حالی که شهید رجایی و شهید باهنر عضو موتلفه بودند، در دولت شهید رجایی از همه نیروها استفاده شد. بخشی از دولت میرحسین هم اینگونه بود، اما وی با آقایان ناطق، مرتضی نبوی، عسگراولادی و پرورش اختلاف داشت. میرحسین، آقای عسگراولادی را برداشت و دوستان وی به آقای پرورش رأی ندادند و به جای آنها، عناصر باند خود را گذاشتند. آقای هاشمی اعضای کابینه را از هر دو جناح انتخاب کرد اما دولت دوم خرداد، همه را از تیپ خود گذاشت.
دولتهای آقایان احمدینژاد و روحانی هم همین طور عمل کردند. در دولت آقای پزشکیان انصافاً همه تیپ وجود دارد و امیدوارم که بتواند با استفاده از همه نیروها، کارها را خوب پیش ببرد.
نظر حضرتعالی درباره رفع فیلترینگ چیست؟
من وقتم را صرف این حرفها نمیکنم.
بالاخره بحث مهمی است. شخصیتی مثل شما که جایگاه دارید، دیدگاهتان را بفرمایید.
چرا مهم است؟ همیشه فیلترینگ بوده، بخشی از آن هست و بخشی نیست. خیلی بزرگش میکنند، به جایی نمیرسد.
یعنی احتمال رفع فیلترینگ وجود دارد؟
مگر الان مردم فیلترشکن ندارند؟
میدانید فیلترشکنها را چقدر میفروشند؟
اینکه درباره سود فیلترشکنها میگویند، یک آمار دقیقِ علمی نیست.
یعنی میفرمایید که وقتی مردم میتوانند از فیلترشکن استفاده کنند، نیازی به فیلترینگ نیست؟
قرار نیست شما از طرف من موضع بگیرید.(خنده)
برداشت من از فرمایش شما این است.
من وارد این بحث نمیشوم.
برداشت من از فرمایش شما این است. چون فرمودید مگر الان مردم فیلترشکن ندارند، پس فیلترینگ چه فایدهای دارد؟
در مملکت برخیها عرق سگی میخورند و مریض میشوند. اما آیا شراب را رها کنیم و بگوییم به اینها شرابِ درست درمان و شیطانپسند بدهیم تا مریض نشوند؟! شراب خواری ممنوع است، حرام اسلام است، مضرّ است و موجب صدمات اجتماعی میشود. جلویش را نگیرند؟ جلویش را باید بگیرند. قمار چیز بدی است. آیا ما رها کنیم که هر کس دلش خواست قمار کند یا دلش نخواست قمار نکند؟! بنابراین، فیلترینگ در مواردی لازم است و در همه جای دنیا هست. من وارد این بحثها نمیشوم.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/986677/