تهیه یک الگوی 6 محوری برای محرومیتزدایی در آموزش و پرورش
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تهیه یک الگویی شش محوری برای محرومیتزدایی در آموزش و پرورش کشور، گفت:به هیچ وجه شایسته نیست استانی با این همه ظرفیت، مردم آن در اساسیترین نیاز خود یعنی تعلیم و تربیت مانده باشند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علیرضا کاظمی امروز _پنجشنبه چهارم بهمن_ در جریان دومین روز سفر خود به خوزستان در جمع فعالان و خیرین مدرسهساز خوزستان اظهار کرد: مسئله آموزش و پرورش زیربنایی توسعه است و در اولویت دولت قرار گرفته است و نظام و مسائل آموزش و پرورش استخراج شده است و برای اولین بار در تاریخ 45 ساله انقلاب اسلامی، علاوه بر اینکه آموزش در کنار بهداشت در اولویت دولت قرار گرفته شده است وقت و زمان زیادی برای آن اختصاص یافته است.
وی افزود: در این دولت توجه ویژه از به آموزش و پرورش شده است و علاوه بر کیفیت آموزش، بهبود فضای آموزشی هم دنبال میشود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز مراسم خشت گذاری یک مدرسه با اعضای هیئت دولت انجام شد و یک پیام ابلاغ کرد که میتوانیم مسائل را بدون اتکا به مسائل مالی حل کنیم. این امر یک نقطه عطف در تاریخ جمهوری اسلامی است و منجر به پیشرفت و تغییر اساس کشور خواهد شد. همه کشورها برای حرکت در مسیر توسعه در این مسیر حرکت میکنند.
کاظمی خاطرنشان کرد: توسعه عدالت آموزشی سیاست دکتر پزشکیان است و در دو حوزه محرومیت زدایی فضاهای آموزشی و کیفیت بخشی دنبال میشود. چهار محور توانمندسازی معلمان، تغییر و تحول در روش یاددهی و یادگیری، استفاده از تکنولوژیهای جدید و تغییر چیدمان کلاسها را دنبال میکنیم.
وی افزود: مدل و الگویی برای محرومیت زدایی آماده کردیم و نظام مسائل فضای آموزشی استان در شش محور مدارس کانکسی، سنگی، پروژههای نیمه تمام، مدارس با تراکم بالای 35 دانشآموز، مدارس تخریبی و نیازمند مقاوم سازی مدارس، مدارسی که سرانه زیر 40 مدرسه دارند مشخص شدهاند پیگیری میشوند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: 106 مدرسه سنگی و 40 مدرسه کانکسی در خوزستان داریم. سرانه آموزش در کشور 5.45 اما در خوزستان 4.95 است.
کاظمی بیان کرد: جی از اس تمام مدارس با تمام مشخصات آماده شده است. ظرفیتهای هر منطقه در خوزستان شناسایی شده است. به هیچ وجه شایسته نیست استانی با این همه ظرفیت مردم در اساسیترین نیاز خود یعنی تعلیم و تربیت مانده باشند.
وی توضیح داد: امروز رئیس جمهور با لباس کارگری خشت گذاری مدرسه را انجام داد و این کار پیامی به تمام جامعه منتقل میکند که امروز مگر میشود با این سرمایه عظیم نتوانیم مسائل آموزش و پرورش را حل کنیم.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: مدل ما برای حل مشکلات، یک راهبری با مسئولیت آن با استانداران تعیین شده تا با ارتباطات بین بخشی و با استفاده از ظرفیت فرمانداران، بخشداران و دهیاران تسهیلگیری در حل مسائل انجام میشود. علاوه بر این حامیانی با رویکرد مشارکت پذیری داریم که نهادهای انقلابی، شهرداریها، مؤسسات و خیرین هستند و میتوانند کمک کنند.
کاظمی افزود: در مرکز این کار مردم قرار دارند اگر مردم را در قالب گروههای جهادی سازمان یافته به میدان بیاوریم بدون شک مسائل آموزش و پرورش حل میشود. برای این کار یک الگو آماده شده و هفته آینده امضا میشود. امیدوارم با تلاش و کوششی که انجام میدهیم با کمک هم مدارس و ایران را آباد کنیم.
کد خبر 832535
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1036076/