پیام خوزستان

آخرين مطالب

حمله شدید افشین پیروانی به فدراسیون: خودتان را مسخره کرده اید؛ همه لای لحاف خوابیده‌اند! گفتگو

حمله شدید افشین پیروانی به فدراسیون: خودتان را مسخره کرده اید؛ همه لای لحاف خوابیده‌اند!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وانانیوز|
افشین پیروانی سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس، بعد از دیدار این تیم مقابل الهلال مقابل خبرنگاران حاضر شد و ضمن عذرخواهی از هواداران پرسپولیس بابت شکست از الهلال، بابت برگزاری بازی این تیم در شهر قدس مقابل گل گهر و همین طور برنامه ریزی فشرده لیگ، انتقادات شدیدی را علیه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مطرح کرد.
پیروانی در ابتدا از هواداران پرسپولیس عذرخواهی کرده و با بیان این که الهلال قدرت بسیار زیادی دارد بیان کرد:
آنها بهتر از ما بودند، مبارک‌شان باشد. واقعا نباید توقع داشته باشیم. ما باید در بازی‌های قبل‌مان برابر تیم‌هایی که هم‌سطح خودمان بودند، نتیجه می‌گرفتیم. برابر الهلال و در شهر ریاض، خوشبین‌ترین آدم هم فکر برد نمی‌کرد.
پیروانی در ادامه به تصمیم های فدراسیون فوتبال اضافه کرد:
من باز هم به نوبه خودم از هواداران عذرخواهی می‌کنم. هواداران بدانند تمام تلاش‌مان را برای نام بزرگ پرسپولیس می‌کنیم. اما بدانید یک‌تنه نمی‌شود و یک گروه خاص نمی‌توانند بروند نتیجه بگیرند. کسانی که الان تصمیم‌گیرنده هستند، لای لحاف خوابیده‌اند و اصلا برایشان مهم نیست؛ اگر مهم بود، این تصمیمان را نمی‌گرفتند که چهار روز چهار روز بازی برگزار شود.
سرپرست پرسپولیس در ادامه با مخاطب قرار دادن مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ افزود:
نمی دانم خودشان را مسخره کرده اند. از روزی که بازی لیگ نخبگان در ورزشگاه آزادی برگزار شده (اشاره به بازی استقلال و الشرطه) تا 12 روز آینده در استادیوم آزادی می خواهند چیکار کنند که حالا بازی روز شنبه ما مقابل گل گهر را در ورزشگاه شهر قدس می خواهند برگزار کنند. چه حرکتی قرار است انجام شود؟ تو رو خدا بیایید یاد بگیرید. معلوم نیست چه کسانی به شما مشاوره می دهد. یا خودتان را سر کار گذاشته اید یا ما را.
پیروانی افزود:
اصلا مشخص نیست چه می کنند. چرا باید 4 روز به 4 روز بازی کنیم. اصلا معلوم نیست برنامه ریزی می کنند یا دورهمی برگزار می کنند. همه دنبال انتخابات فدراسیون هستند و ول کرده اند فوتبال را. ببینید این است وضعیت فوتبال ما. نه ما، تیم ملی هم اینجا مقابل الهلال بازی می کرد به مشکل می خورد.
پیروانی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید که سازمان لیگ اعلام کرده فقط بازی های مهم در استادیوم آزادی برگزار می شود چنین گفت:
ما 40 میلیون هوادار داریم و همه بازی ها برای ما مهم است. آقایان برای ما برد و باخت مهم است. آقایان کمی بفمید و خودتان را به نفهمی نزنید. باید جوابگوی هوادار باشیم. باز هم می پرسم در این 10 - 12 روز چه اتفاق مهمی قرار است در استادیوم آزادی بیافتد؟ بر اساس چه قانونی؟ می خواهید زمین بزنید؟ می خواهید تونل بزنید؟ می خواهید سقف بسازید؟ چه می خواهید بکنید که بازی ما را انداخته اید شهر قدس. نمی دانم چه کسی به شما مشاوره می دهد. همین حالا آقای کارتال فهمید در آزادی بازی نمی کنیم جا خورد.
کاپیتان و مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی که به شدت ناراحت به نظر می رسید ادامه داد:
ما الان ریاض هستیم، فردا پرواز داریم و پس فردا باید به اردو برویم و شنبه بازی داریم. پس از آن باید حذفی بیرون از خانه بازی کنیم. روی دور تند گذاشته‌اند و از طرفی هم بحث استادیوم هست. یک نفرتان شهامت داشته باشید و بیایید بگویید در این مدت چه اتفاقی قرار است بیفتد. من کار ساخت و ساز و مهندسی بلد نیستم. شما که استاد هستید و همه چیز بلدید، بگویید در این چند روز چه اتفاقی در آزادی می‌افتد که می‌خواهید ما در آن استادیوم بازی نکنیم.
او در این مورد که چرا پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بازی نمی‌کند، گفت:
فکر می‌کنید جواب منطقی دارند؟ چه کاری می‌خواهند کنند؟ دو سه سال است کار می‌کنند. چه کاری می‌کنند؟ الان شق‌القمر کرده‌اند؟ این یک اتمام حجت است، اگر قرار به حرف زدن باشد، یک چیزهایی درباره استادیوم آزادی می‌گوییم که اشک همه در می‌آید. الان فکر می‌کنند دارند استادیوم مدرن می‌سازند. نه، هیچ اتفاقی نیفتاده است‌ هواداران، کسانی که ندیده‌اید، هیچ اتفاقی نیافتاده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1047054/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل مردود پلگرینی؛ میلان 3-1 رم

تیم ژابی زنده ماند؛ لورکوزن 2-2 کلن

دربی شماره 92؛ پرسپولیس 2-2 استقلال

پاس گل تماشایی سحرخیزان در بازی تدارکاتی

خلاصه بازی میلان 3 - آاس رم 1

تاریخ حرکت اولین تراموا در تهران مشخص شد

استفاده از علوم و فناوری‌های جدید و بروز در فولاد خوزستان باید نهادینه شود

گل سوم میلان به رم توسط ژوائو فلیکس در دقیقه 72

گل سوم رئال مادرید به لگانس توسط گارسیا

مقام سوم ارزشمند وفایی در لیگ قهرمانی حرفه‌ای اسنوکر 2025

جهاد اسلامی: طرح ترامپ محکوم به شکست است

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز پنج شنبه 18 بهمن

گل دوم نیوکاسل به آرسنال توسط آنتونی گوردون در دقیقه 53

گل دوم لگانس به رئال مادرید توسط خوان کروز در دقیقه 59

فرصت‌سوزی ویرتز؛ لورکوزن 0-1 کلن

فرار از تله آفساید؛ لورکوزن 0-2 کلن

بازگشت شاگردان آلونسو؟ لورکوزن 1-2 کلن

مقام صهیونیستی: ترامپ گفت هیچ‌گونه تحرک نظامی علیه ایران صورت نمی‌گیرد

موضع نتانیاهو در قبال اظهارات اخیر ترامپ درباره ایران

ایران طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا را قاطعانه رد کرد

آیین بازگشایی مجدد مرکز فرهنگی هنری شهرستان بندرامام خمینی(ره) برگزار شد

رویارویی بعثت کرمانشاه و داماش گیلان در ورزشگاه آزادی

استفاده از علوم و فناوری های جدید و بروز در فولاد خوزستان باید نهادینه شود

ماجرای عجیبی که برای «رگ های آبی» پیش آمد!

ناراحتی رویا میرعلمی از نابرابری دستمزد بازیگران خانم و آقا

مهران غفوریان: چرا مشکلات مردم رو در کمدی ها نگیم؟!

امیریل ارجمند: مسعود کیمیایی فرهنگ فیلم فارسی را تغییر داد

حاشیه‌نگاری روز ششم جشنواره فجر 43؛ از سوتی تازه در کاخ جشنواره تا جنجال ناتمام برومند و بابک!

احترام و توجه ویژه «علی اوجی» به همسرش سوژه رسانه ها شد

واکنش عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم به ماجرای برومند و بابک/ این سخت‌گیری‌ها برای چیست؟

فتوشات هایی از گریم مهران مدیری در عاشقانه «تاسیان»

گل اول میلان به آاس رم توسط تامی آبراهام

گل اول رئال مادرید به لگانس توسط لوکا مودریچ در دقیقه 18

گل اول نیوکاسل به آرسنال توسط جیکوب مورفی در دقیقه 19

گل دوم رئال مادرید به لگانس توسط اندریک در دقیقه 25

گل دوم  میلان به آاس رم توسط تامی آبراهامدر دقیقه 42

گل اول لگانس به رئال مادرید توسط خوان کروز

احمد و عباس، دو مرد طلایی کشتی ایران در زاگرب

عباس ابراهیم‌زاده به مدال طلا دست یافت

ماجرای شاه عباس و یوزباشی!

شاعرانه/ قطار می رود و تو می روی

ظریف راهی بغداد شد

چرا ترامپ موضع خود را تغییر داد؟

ایران چگونه از صفر به قدرت موشکی تبدیل شد

ترامپ حفاظت فیزیکی یکی دیگر از قاتلان سردار سلیمانی را لغو کرد

حمله شدید افشین پیروانی به فدراسیون: خودتان را مسخره کرده اید؛ همه لای لحاف خوابیده‌اند!

انتقاد تند افشین پیروانی به عدم برگزاری بازی پرسپولیس و گل گهر در آزادی

رحمتی: بازی فردا مقابل استقلال خوزستان از مهم‌ترین دیدارهای ماست؛ جسارت بازیکنانم را دوست دارم

طرح‌های مهاجرت اجباری فلسطینیان محکوم به شکست است

ماه و زهره در آسمان بهمن می‌درخشند