پیام خوزستان

آخرين مطالب

نشست روشنگری و جهاد تبیین در شرکت فولاد خوزستان برگزار شد گفتگو

نشست روشنگری و جهاد تبیین در شرکت فولاد خوزستان برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش می‌متالز، سیدمحمد حسینی سخنران این نشست ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه، با اشاره به نگاه‌های متفاوت سیاستمداران جهان به دین، اخلاق و معنویت بیان داشت: اینکه تصور کنیم در نگاه سیاستمداران غربی برای ارزش‌هایی مانند دین، اخلاق و معنویت جایگاه رفیعی قائل می‌شوند و به آنها پایبند هستند، اصلا اینگونه نیست.
در دوران افول دین زمانی که داشتند فرهنگ غرب را بر ما مسلط می‌کردند، امام (ره) انقلابی را شکل داد که غربی‌ها نام آن را "انقلاب به نام خدا" گذاشتند و امام (ره) خدا را دوباره در زندگی مردم آورد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همین‌طور که اهل بیت (ع) کلمه "طیبه" هستند، این انقلاب هم کلمه‌ی "طییه" شد و آثار و برکاتش وجود دارد. بله سختی و مشکلاتی نیز هست، اما در مجموع شما نگاه کنید چه تحولاتی در عرصه جهانی ایجاد شد. امام فرمودند ما انقلاب را صادر می‌کنیم، مقصود فرهنگ انقلاب است. شعار‌هایی که در بیانیه گام دوم انقلاب حضرت آقا فرمودند و موارد هشت‌گانه‌ای که مطرح شده، اشاره به استقلال و آزادی، عزت، عدالت، عقلانیت، معنویت، اخلاق، اخوت و برادری و وحدت است و این‌ها مقطعی نیست که برای یک دوره خاصی باشد.
حسینی در ادامه اظهار داشت: دین ما دین رافت و رحمت است، پیامبر ما پیامبر رحمت است و اصل بر این است، منتها یک جایی هم ناچار می‌شویم اشداءعلی‌الکفار باشیم و با خصمی که قصد سوء ما و مردم ما را دارد و ظلم و ستم می‌کند؛ با آنان مبارزه و پیکار می‌کنیم.
استاد برجسته دانشگاه تهران در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه از ایران، چه توسط دشمنان قسم‌خورده و معلوم‌الحال کشور و چه براثر غفلت‌ها و ناآگاهی‌های عوامل داخلی، چهره نادرستی ارائه می‌کنند؛ طوری که هر هیاتی به ایران می‌آید موقع برگشت ابراز می‌کند که ما تصورمان از ایران چیز دیگری بود. ما باید نقاط قوت و دستاورد‌های انقلاب را برای همه به خصوص نسل جوان بیان کنیم و تبیین کنیم که کجا بودیم و به کجا رسیدیم.
سیدمحمد حسینی در بیان جایگاه ایران در عرصه بین‌الملل گفت: ما اکنون در خیلی از عرصه‌ها حرف برای گفتن داریم آن‌هم در سطح جهانی؛ و می‌توانیم خیلی از نیازهایمان را خودمان تامین کنیم. در امور بسیاری اصلا هیچ همکاریی با ما نمی‌کردند؛ بعنوان مثال در صنعت هسته‌ای، هوافضا، نانو و در خیلی از زمینه‌ها. اگر بخواهیم سری در سر‌ها داشته باشیم باید باسرعت و شتاب حرکت کنیم؛ تاکیدی که حضرت آقا همیشه دارند این است که این رشد و شتاب شما کم نشود. علم باید در عمل تجلی پیدا کند و مشکل‌گشا باشد.
حسینی در جمع‌بندی سخنان خود بیان داشت: ما باید یادآوری کنیم و بیان کنیم که بالاخره انقلاب ما چه کرده، چه جایگاه و وضعیتی داشتیم. در همه‌ی حوزه‌ها ما رشد قابل‌توجهی داشته‌ایم و قیاس مع‌الفارق است اگر آن دوران دیکتاتوری و استبداد را با دوران شکوفایی پس از انقلاب مقایسه کنیم. باید ماهیت دشمنان نیز تبیین شود. اصولا دشمن نمی‌خواهد ما در جهان شناخته شویم، اگر ماهیت خباثت دشمن تبیین شود قطعا همبستگی و انسجام، وحدت و همراهی مردم ما نیز بیشتر می‌شود و تلاش نیز افزون می‌شود.
گفتنی‌است، پیش از سخنرانی معاون سابق رئیس‌جمهور، محمد مقامی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی ضمن خیرمقدم به میهمان ویژه و حضار در جلسه، به بیان گزارشی از عملکرد هسته‌های فرهنگی و گروه‌های جهاد تبیین در بسیج پرداخت. در پایان این نشست نیز، جلسه‌ی پرسش و پاسخ بین حضار و دکتر سیدمحمد حسینی، به صورت شفاهی و کتبی انجام شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقرار کاروان سلامت درمانگاه شهدای بندرماهشهر وگروه پزشکی شهدای گمنام در روستای بسیتین

خشم گل‌محمدی از مصاحبه نصیرزاده؛ یحیی آماده استعفا…

تعاملات اقتصادی ایران با سایر قدرت‌ها در رشد اقتصادی‌ موثر است

«نیسان آبی‌ها» خون به پا کردند

ماجرای کتک‌کاری مهسا طهماسبی با امیر جدیدی!

مصاحبه اختصاصی بازیگر نقش همسر شهید قهاری با آخرین خبر

کنایه گل‌محمدی به مدیران فولاد: زمانی به خیبر باختیم که در نقل‌وانتقالات با این تیم وارد معامله شدیم

گل دوم منچستریونایتد به لسترسیتی توسط مگوایر

خلاصه بازی کومو 1 - یوونتوس 2

گل چهارم پاری سن ژرمن به موناکو توسط عثمان دمبله

بختیاری‌زاده: این داستان‌های دروغین را برای تخریب استقلال درست می‌کنند!

ورود یک سامانه بارشی سرد به خوزستان

اکران فیلم «اسفند» در اهواز با حضور عوامل فیلم

بیشترین سالن نمایش فیلم‌های فجر بعد از تهران در خوزستان است

قهرمانان دفاع مقدس اسطوره‌های معاصر ما هستند

جزئیات دور جدید مبادله اسرا میان مقاومت و تل آویو

گل دوم بایرن مونیخ به وردربرمن توسط سانه

نجات‌دروازه استثنائی؛ منچستریونایتد 0-1 لسترسیتی

پنالتی، گل دوم یوونتوس به کومو توسط کولو موآنی

گل سوم بایرن مونیخ به وردربرمن توسط کین

خلاصه بازی بایرن مونیخ 3 - وردربرمن 0

مدارس خوزستان در نوبت صبح تعطیل شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بختیاری‌زاده: پولی که گرفته‌ام بر می‌گردانم و می‌روم!

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز شنبه 20 بهمن

شنبه 20 بهمن ماه؛ کلاس های درس مدارس و دانشگاه ها غیر حضوری برگزار خواهد شد

اشتباه عجیب دروازه‌بان استقلالی؛ پیروزی استقلال با یک خطای غیرمنتظره!

اداره های خوزستان طی روز شنبه 20 بهمن ماه تعطیل اعلام شد

گل اول لسترسیتی به منچستریونایتد توسط بابی رید

گل اول بایرن مونیخ به وردربرمن توسط کین

دبیر، رنگرز و سوریان سمت جهانی گرفتند

واکنش دیدنی زترر؛ بایرن مونیخ 1-0 وردربرمن

درگذشت شطرنج باز کرمانی و سانحه برای تیم واترپلوی ارومیه

دستور وزیر ورزش و جوانان برای پیگیری درمان مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه

مورایس در سوپرلیگ ترکیه!

نور نیوز بررسی کرد؛ چرا مذاکره با آمریکا نه عاقلانه، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه است؟

تصاویری متفاوت از عیادت پزشکیان از جانبازان اعصاب و روان

پنجره متفاوتی به دیدار جمعی از فرماندهان ارتش با رهبر انقلاب

مشاور عالی استاندار خوزستان منصوب شد

تیم‌های برتر مسابقات نینجا رنجر خوزستان معرفی شدند

سعید جلیلی: جایی که باید مقاومت کرد، تسلیم شدن اشتباه است | امروز عده‌ای اصرار دارند تجربه‌ ناموفق خود را به مردم تحمیل کنند

تخریب 4 کافه غیرمجاز در اهواز به دستور دادستانی

نشست روشنگری و جهاد تبیین در شرکت فولاد خوزستان برگزار شد

ادارات خوزستان هم فردا تعطیل شد

ادارات خوزستان فردا شنبه 20 بهمن تعطیل شدند

نی‌انبان نوازی محسن شریفیان و جناب‌خان

سکانسی از بازی مهران مدیری و هوتن شکیبا در اولین قسمت «تاسیان»

بازیگر «اشک هور»: تمام تلاشم را کردم که دختر خوبی برای پدر شهیدم شوم

ژست شیطنت‌آمیز خانم بازیگر تلویزیون در جشنواره

یک نشست حاشیه‌دار برای «ماریا»

منتقد سینما: در این جشنواره 10فیلم فقط لایق حضور در جشنواره هستند