پیام خوزستان

آخرين مطالب

سخنگوی سپاه: ملت ایران با وحدت توطئه‌ دشمنان را خنثی کرد سیاسی

سخنگوی سپاه: ملت ایران با وحدت توطئه‌ دشمنان را خنثی کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سخنگو و مسئول روابط عمومی سپاه گفت: دشمن با بهره‌گیری از جنگ شناختی و عملیات ادراکی، می‌کوشد نظام محاسباتی ملت ایران را تغییر دهد اما ملت ایران با بصیرت و آگاهی، این توطئه را نیز خنثی خواهد کرد.
به گزارش مشرق، سردار علی‌محمد نائینی، سخنگو و مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز در آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان البرز که با حضور اصحاب رسانه در سالن همایش‌های کانون شهیدان سبحانی برگزار شد، با تبریک ایام‌الله دهه فجر و میلاد حضرت ولی‌عصر (عج)، از این مناسبت‌ها به عنوان عید اکبر یاد کرد و بر اهمیت نیمه شعبان تأکید نمود.
وی در این مراسم یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای امنیت و مقاومت، به ویژه 5500 شهید استان البرز و بیش از 100 شهید مدافع حرم را گرامی داشت و از حضور مسئولان و نخبگان رسانه‌ای تقدیر کرد.
سردار نائینی با اشاره به راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن، این رویداد را یک رزمایش اقتدار و نمایش بی‌نظیر از همبستگی ملت ایران دانست. وی تأکید کرد که حضور گسترده مردم در شرایط آب‌وهوایی سخت و فشارهای بین‌المللی، پاسخی کوبنده به یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا بود و تصویری مقتدر از ایران اسلامی را به نمایش گذاشت.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی امروز در اوج اقتدار قرار دارد، تصریح کرد: دشمنان در محاسبات خود دچار اشتباه شده‌اند و ملت ایران با وحدت و استقامت، تمامی توطئه‌های آنان را خنثی کرده است.
انقلاب اسلامی؛ معجزه‌ای بی‌نظیر در جهان سیاست
سخنگوی سپاه با اشاره به 46 سالگی انقلاب اسلامی، این رویداد را پدیده‌ای فراتر از الگوهای رایج انقلابی دانست و اظهار کرد: انقلاب اسلامی، معجزه‌ای الهی در قلب نظام‌های سکولار لیبرالیستی و کمونیستی بود.
به گفته وی، این انقلاب نه تنها استقلال ایران را تثبیت کرد، بلکه الگویی نوین از حکمرانی مبتنی بر مردم‌سالاری دینی را به جهان ارائه داد.
وی با اشاره به پیشرفت‌های گسترده کشور در عرصه‌های مختلف از جمله دفاعی، علمی، اقتصادی و فناوری، تصریح کرد که ایران امروز در زمره 20 قدرت برتر جهان قرار دارد و این دستاوردها، علیرغم تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی، تحقق یافته است.
جنگ شناختی؛ راهبرد اصلی دشمن در تقابل با ایران
سردار نائینی افزود: امروزه مهم‌ترین میدان نبرد، جنگ شناختی و عملیات ادراکی است. وی تصریح کرد که دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، سعی در تغییر باورها، ارزش‌ها و هویت جامعه ایرانی دارد و تلاش می‌کند از طریق روایت‌سازی جعلی، تصویر ایران را تحریف کند.
وی تأکید کرد که در این جنگ، هدف اصلی، ذهنیت جامعه و نظام محاسباتی مردم است و رسانه‌ها در این میان نقش کلیدی ایفا می‌کنند.
سخنگوی سپاه با اشاره به اهمیت جهاد تبیین، از اصحاب رسانه خواست که با اتخاذ رویکردی تهاجمی در جنگ روایت‌ها، تصویر حقیقی ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهند.
وی بر ضرورت مقابله با سیاه‌نمایی‌های رسانه‌های معاند تأکید کرد و تصریح کرد: امروز، کسانی که قدرت رسانه‌ای در اختیار دارند، می‌توانند افکار عمومی را هدایت کنند.
سخنگوی سپاه با اشاره به اینکه تحریف، از تحریم خطرناک‌تر است، هشدار داد: دشمن تلاش دارد از طریق عملیات شناختی، باورها و ارزش‌های مردم را هدف قرار دهد و زمینه‌ساز دوقطبی‌های اجتماعی و سیاسی شود.
مقاومت منطقه‌ای؛ شکست پروژه‌های دشمن
سردار نائینی همچنین به موفقیت‌های جبهه مقاومت در منطقه افزود: ایران اسلامی با حمایت از گروه‌های مقاومت نظیر حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن، حماس و حشدالشعبی، توانسته معادلات قدرت را در منطقه تغییر دهد.
وی عملیات اخیر جبهه مقاومت و شکست‌های پیاپی رژیم صهیونیستی را گواهی بر این حقیقت دانست که امروز محور مقاومت، در اوج اقتدار قرار دارد و دشمنان در تحقق اهداف خود ناکام مانده‌اند.
در پایان، سردار نائینی با تأکید بر اینکه ایران اسلامی با تکیه بر خودباوری و ایمان به نصرت الهی، تمامی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده است، از تمامی نیروهای رسانه‌ای خواست که در این جنگ شناختی، رسالت خود را به‌درستی ایفا کنند و در مسیر روشنگری و جهاد تبیین، نقش‌آفرینی کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با همدلی و وحدت، ملت ایران همچنان در مسیر پیشرفت و اقتدار گام بردارد و در تمامی عرصه‌ها به پیروزی‌های بزرگ‌تری دست یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1051558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«چاقِ چاقِ چاق» دوباره به بازار نشر می‌آید

داستانک/ سوتی چند هزار دلاری

واکنش پورمختار به برخی شعارها علیه مسئولان در راهپیمایی 22 بهمن

رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان با فرمانده ارتش دیدار کرد

فعال اصولگرا: نظرات بی ادبانه و هرزه گویی با شئونات نمایندگی ارتباطی ندارد

پیام نبیه بری برای رهبر انقلاب: از خداوند برای شما سلامتی و برای جمهوری اسلامی اقتدار و شکوفایی خواستارم

حقیقت‌پور: تفویض اختیار به استانداران ضروری است اما با شرط

فؤاد ایزدی: برخی از افرادی که در داخل کشور ژستِ روشنفکری می‌گیرند، بیسواد، کم‌عقل و نفهم هستند

سفیر روسیه در ایران: طرف روسی بر ادامه مذاکرات در چارچوب 1+5 پافشاری دارد

هشدار مقام ارشد سپاه به آمریکایی‌ها: اگر منافع ملی ما را به خطر اندازند، منافع ملی آن‌ها را قطعاً در سرتاسر دنیا به خطر می‌اندازیم

چالش سهامداران فولاد خوزستان با افت شدید سوددهی/چه آینده‌ای در انتظار این شرکت بورسی است؟

آتش‌سوزی وحشتناک شبانه در ساختمان تجاری_اداری در میدان شوش

آزادی 26 زندانی ایلامی در دهه مبارک فجر

پاساژ هفت طبقه‌ای در شوش دچار حریق شد + فیلم و تصاویر

پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز چهارشنبه 24 بهمن

تهدید جدید نتانیاهو علیه حماس

بابادی: استقلال خوزستان واگذار نمی‌شود/چمن غدیر باید عوض شود

هوای 5 شهر خوزستان ناسالم شد

ترامپ از روسیه قدردانی کرد/ عدم تأیید گفتگوی مستقیم با پوتین

نام این وضعیت عدالت نیست؛ حقوق تجدید میثاق‌کنندگان چند برابر حقوق کارمندان و کارگران است

آتش سوزی در یک ساختمان تجاری اداری در شوش

توافق آتش‌بس| سرنوشت مبهم تبادل اسرا

کارمند شرکت آبفا بندرماهشهر به اتهام رشوه بازداشت شد

بازدید معاون وزیر آموزش و پرورش از مجموعه ورزشی شهید چمران حکیمیه تهران

درخشش دانش‌آموز خبرنگار پانا درجشنواره ابوذر

طرح ناعادی‌سازی

مقاومت در برابر نقض آتش‌بس ساکت نخواهد ماند

پیام تسلیت فرمانده فراجا خوزستان در پی شهادت استواریکم «بهرام پنجه‌ورزیدن»

قدردانی ترامپ از آزادی شهروند آمریکایی توسط روسیه

کلیه خبرنگاران در سامانه جامع رسانه‌های کشور ثبت‌نام کنند

سردار رادان: آزادی که تمدن‌های غیراسلامی برای زنان قائل می‌شوند عین بردگی است+فیلم

قدردانی ترامپ از تصمیم روسیه برای آزاد کردن زندانی آمریکایی

شعبده‌بازی در آرای مردمی!/ فیلم «پیشمرگ» چطور اول شد؟

رضا درستکار: «قاتل و وحشی» اکران می‌شود اما روسیاهی برای عده ای می ماند

محمدرضا گلزار به دیدار «اسدالله یکتا» رفت

سینمای نوجوانانه ای دیگر از صدرعاملی/ از ترانه علیدوستی تا ژولیت رضاعی

حامد بهداد: پیر پسر را اکران کنید تا در وطن خودمان دیده شود

جف دنیلز: 200 نقد منفی برای فیلم «احمق و احمق‌تر» را نگه داشته‌ام!

حامد بهداد: تا حالا چنین تجربه‌ای در سالن سینما نداشتم!

صحبت‌های تازه لیلا حاتمی درباره «قاتل و وحشی»

حراج سیمرغ‌ها!/ بررسی یکی از عجیب‌ترین داوری‌های ادوار جشنواره

این تصویر نشان می‌دهد که اینشتین درست می‌گفت

خبر بد برای آن‌ها که از عنکبوت و زامبی می‌ترسند / عنکبوت ترسناک زامبی پیدا شد

منشأ نورهای اسرارآمیز کیهانی کشف شد

لایحه تعطیلی پنج شنبه ها رفع ایراد شد

بارش باران در خوزستان

اینفوگرافی/ 6 عادت خود تخریبگرانه

بازداشت کارمند شرکت آبفا بندرماهشهر به اتهام رشوه

انتصاب سرپرست مدیریت بازرسی، نظارت و پاسخگویی به شکایات در کیش

ستاره جنجالی سپاهان بالاخره به پرسپولیس رسید