پیام خوزستان

آخرين مطالب

واکنش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استیضاح وزیر اقتصاد سیاسی

واکنش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استیضاح وزیر اقتصاد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایلنا / رئیس سازمان برنامه و بودجه کشورمان با بیان اینکه استیضاح وزیر اقتصاد، شرایط را برای تیم اقتصادی دولت سخت می‌کند، گفت: در شرایطی که شاهد تحولات در منطقه و فشار و تحریم‌های ظالمانه استکبار هستیم و لبه تیز حملات و تحریم‌های ضالمانه اقتصاد، معیشت مردم، تولید و سلامت را نشانه گرفته است، انتظار می‌رود تا تیم اقتصادی با آرامش و وفاق حل مسائل را جلو ببرند و در غیر این صورت اگر این قایق را در امواج استیضاح قرار دهیم ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.
سیدحمیدپورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی ازسوی برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: شاهد تحولات در منطقه و فشار و تحریم‌های ظالمانه استکبار هستیم و لبه تیز حملات و تحریم‌های ظالمانه اقتصاد، معیشت مردم، تولید و سلامت را نشانه گرفته است و در چنین شرایطی انتظار می‌رود تا تیم اقتصادی با آرامش و وفاق مسائل را جلو ببرند و در غیر این صورت اگر این قایق را در امواج استیضاح قرار دهیم ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به دستاوردها و اقدامات وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت چهاردهم گفت: در نتیجه تسهیلات و برنامه‌ریزی‌های این وزارتخانه، شاهد افزایش 9میلیارد دلاری حجم تجارت کشور نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل هستیم. 2.5 میلیارد دلار واردات مواد اولیه و ماشین آلات و 6.5 میلیارد دلار صادرات افزایش یافته است.
پورمحمدی با اشاره به افزایش رقم شاخص بورس گفت: شاخص بورس سال گذشته حدود دو میلیون و 200 هزار واحد بود و الان با حمایت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی از دو میلیون 850 هزار عبور کره است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ایام پایانی سال و افزایش مراودات مالی گفت: پرداخت‌ها در شب عید باید به موقع انجام شود؛ خزانه‌داری، سازمان امور مالیاتی، گمرک و بسیاری دیگر سازمان‌هایی هستند که ذیل وزارت اقتصاد فعالیت دارند و اداره این وزارتخانه در این شرایط با سرپرست تلاطماتی را ایجاد و کار را سخت می‌کند. 
پورمحمدی با اشاره به مدت زمان کوتاه فعالیت وزیر اقتصاد در دولت چهاردهم گفت: ابر وزارتخانه‌ای همانند وزارت اقتصاد چندین ماه زمان استقرارش طول می‌کشد و اگر وزارتخانه برای مدتی با سرپرست اداره شود نگرانی درخصوص چالش‌ها ایجاد می‌شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خطاب به نماینگان مجلس تصریح کرد: می‌توانیم نگرانی‌ها و دغدغه‌های نمایندگان مجلس را با گفت‌وگو و حل اختلافات در راستای حل مشکلات برطرف کنیم تا ضمن اینکه آرامش به اقتصاد کشور بازگردد، تیم اقتصای نیز با پشتیبانی نمایندگان محترم مجلس تحولات جدی در حوزه اقتصاد کشور رقم بزند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1059114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ جوانی چنین گفت روزی به پیری

سخنان دلنشین دکتر شکوری

امیر صباحی‌فرد: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

لیلاز: استیضاح شرایط اقتصادی کشور را پیچیده‌تر می‌کند

رئیس‌ جمهور لبنان: دوستی ایران با همه لبنانی‌ها باید باشد و بالعکس

جیش الظلم مسئولیت شهادت دو تن از بسیجیان در سراوان بر عهده گرفت

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران می‌توانست به یک فاجعه تبدیل شود، اما مدیریت شد

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان اوکراینی

پیام تبریک عراقچی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

پاسخ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به اظهارات ضدایرانی وزیر امور خارجه ترکیه

کالاس خواستار اتحاد علیه ایران، روسیه و چین شد

دوره نامزدی خیلی دردسر داره

فرح اصلا شبیه ثریا نیست!

تو بدون اجازه من کسی را در نظر گرفتی؟!

باید از او ساختمون دخترایی بیان بیرون که بتونن فریاد بزنن

واکنش همکلاسی‌های به خرخون مدرسه

یک سیاهچاله پرجرم در مسیر برخورد با کهکشان راه شیری است!

تصاویر شگفت‌انگیزی از سطح ماه

مصوبه کالابرگ 60 میلیون نفر ابلاغ شد

شکارچی متخلف در تالاب میانگران بازداشت شد

سانحه رانندگی 14 معلم خوزستانی را راهی بیمارستان کرد

انحراف پژو در آبادان جان یک تن را گرفت

چهارمین جلسه شورای اداری بنیاد مازندران برگزارشد

مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه با نرخ دولتی تمدید شد

داستانک/ نقاشی پادشاه

شعری از پونه نیکوی، مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر، فصل سوم

تاثیر تجلی خداوند در زیبایی همه چیز از نگاه مولانا

قالیباف حلول ماه مبارک رمضان را به همتایان خود در کشورهای اسلامی تبریک گفت

واکنش قلهکی به تهدید ایران توسط هاکان: ترکیه هم در برابر ایران دچار "اشتباه محاسباتی" شده و تهدید می‌کند!

توضیحات معاون اجرایی رئیس‌جمهور درباره تعطیلی‌های اخیر

پزشکیان درگذشت مادر شهیدان سیفی اصفهانی را تسلیت گفت

واکنش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استیضاح وزیر اقتصاد

فرمانده نیروی دریایی سپاه به مشاجره ترامپ با زلنسکی چه گفت؟

دیدار روانچی با مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات

کنایه عطاالله مهاجرانی به روحانیون و ائمه‌جمعه؛ چطور جواب خدا را می‌دهید؟

عکس جدید عراقچی و همسرش با پوشش متفاوت

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حضرت آیت‌الله نوری همدانی

ما همه تلاشمون رو کردیم

تا حالا خودت سرت رو زیر برف کرده بودی؟!

چسب‌های پایه ‌آب با کمک مواد نانوکامپوزیتی عملکرد بهتری خواهند داشت

نکته های جالب در مورد پروتون

دم‌کردن چای می‌تواند سرب و فلزات سمی را از آب حذف کند

شب و روز اول ماه مبارک رمضان چه اعمالی دارد؟

حداقل مزد کارگران یک گام به تصویب نزدیک شد

11 تصمیم‌گیرنده جدید فوتبال ایران

پایان لیگ برتر هندبال با برد تیم قهرمان

تبریک رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا به علی‌نژاد

طبیعت به نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال رسید

تغییر بزرگ در قوانین فوتبال؛ جریمه وقت‌ تلف‌کن‌ ها

توضیحات هدایتی درباره پرونده توقیف اموال باشگاه پرسپولیس