پیام خوزستان

آخرين مطالب

اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت فرهنگی

اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / احمد مدحت کارگردان مصری وظیفه کارگردانی سریال «معاویه» را بر عهده داشته، فاش کرد که طارق العریان دیگر کارگردان مشهور این سریال خواستار حذف نامش از تیتراژ این اثر شده است، با وجود اینکه در مراحل فیلم‌برداری آن حضور داشته است.
مدحت در گفت‌وگویی تلویزیونی اعلام کرد که العریان به دلیل ناراحتی از حذف برخی صحنه‌ها هنگام بازبینی‌های نهایی، تصمیم گرفته نام خود را از سریال کنار بگذارد. او همچنین تأکید کرد که خود را در این ماجرا درگیر نمی‌داند و همچنان برای العریان احترام زیادی قائل است.
به گزارش رسانه عربی المدن، حذف نام العریان از تیتراژ ابتدایی و انتهایی سریال، واکنش‌های زیادی را در فضای مجازی برانگیخت. مدحت توضیح داد که این مجموعه تحت بررسی‌های گسترده «هیئت علمای» عربستان قرار گرفته و در نتیجه تغییرات زیادی در آن اعمال شده است.
او افزود که پس از توقف تولید، کارگردانی این پروژه را بر عهده گرفته و آن را احیا کرده است. به گفته او، تهیه‌کنندگان بودجه بالایی برای این اثر در نظر گرفته بودند و بر دیدگاه هنری خود پافشاری می‌کردند، که همین موضوع باعث ناراحتی العریان شد.
سریال «معاویه» با حضور جمعی از ستارگان سینما و تلویزیون ساخته شده است. از جمله بازیگران آن می‌توان به لجین اسماعیل در نقش معاویه بن ابی‌سفیان، ایاد نصار در نقش علی بن ابی‌طالب، سامر المصری، ایمن زیدان، سهیر بن عماره وائل شرف و عائشه بن احمد اشاره کرد. این مجموعه به قلم خالد صلاح نوشته شده است.
.پخش سریال تاریخی «معاویه» که از آن به عنوان گران‌ترین سریال جهان عرب یاد می‌شود، واکنش‌های گسترده‌ای را در عراق، مصر و دیگر کشورهای اسلامی منطقه برانگیخته است. 
این سریال که توسط شبکه «MBC» متعلق به عربستان سعودی تولید شده، طبق گزارش‌ها بین 75 تا 100 میلیون دلار هزینه داشته و در تونس فیلم‌برداری شده است. 
هفته گذشته، پخش این سریال در عراق ممنوع شد، زیرا نگرانی‌هایی مبنی بر تنش‌های مذهبی وجود داشت. این سریال همچنین در مصر از سوی برخی شخصیت‌های مذهبی به دلیل نحوه به تصویر کشیدن شخصیت‌های تاریخی اسلام مورد انتقاد قرار گرفته است و به تازگی در ایران نیز دوبله و انتشار آن ممنوع شده است. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1060550/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سراغ تو را از خدا می گرفتم!

مقتدایی: روسیه در مذاکره با آمریکا، منافع ایران را هم در نظر می‌گیرد

پاسخ خضریان به گروسی: آژانس چه کمک فنی به ایران کرده است؟

بقائی خطاب به انگلیس: اکنون قرن نوزدهم نیست، باید پاسخگو باشید

روایت نیویورک‌ تایمز از روز متفاوت پزشکیان؛ بحرانی که دولت با آن مواجه شد

طرح آمریکا برای اختلال در صادرات نفت ایران با متوقف کردن نفتکش‌ها

قدرت فراطبیعی مشترک بین مادران ایرانی

آنچه در مورد شغل محیط بانی باید بدانیم

انتشار اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله

پیانونوازی سیامک انصاری و خوانندگی محمد علیزاده

لطفا هنگام خشم جذاب باشید!

رونمایی از اولین تیزر «کوکتل مولوتف»

حرکت تحسین‌برانگیز هدیه تهرانی برای کودکان دست‌فروش در گرگان

تصویر ارائه‌شده توسط هابل،کهکشان نامنظم را ببینید

توصیه به پزشکیان: از شعارهای آرمانگرایانه مثل رشد 8 درصدی دست بردارید

سرمایه‌گذاری بانک‌های خوزستان خارج از استان پذیرفتنی نیست

وضعیت «قرمز» و «نارنجی» هوا در 9 شهر خوزستان

سامانه بارشی در خوزستان از روز جمعه تقویت می‌شود

پرواز پرسپولیس برای دیدار حساس در یزد

چرا زعفران ایرانی بدون بسته‌بندی و داخل گونی صادر می‌شود؟

سخنان جالب در مورد سعدی

سخنان جالب امیرحسین ماحوزی

محبعلی: میانجی‌گری روسیه منفعتی برای ایران ندارد

گزارش یک نشست صمیمی با قالیباف؛ مشکل غیر قابل حل در کشور نداریم

مکالمه جالب بین قالیباف و استادش؛ وقتی استاد و شاگرد به هم افتخار می‌کنند

ظریف قبل از برکناری در مورد تندروها: آنها خسته نمی‌شوند چون منافعشان درگیر است

گزارش تبیینی حکم دادگاه متهمان پرونده چای دبش؛ آمار ارز‌های هنگفت دریافتی اعلام شد

قالیباف: کارها بدون تعریف نقش برای مردم نتیجه نخواهد داشت

جلائی پور: همه از کنار گذاشته شدن ظریف ضرر می‌کنند، حتی جبهه پایداری!

هر کسی خدایی دارد

پای شکسپیر رو به قهوه خونه باز کرد

زن گرفتن تنها در سه روز

اتفاق باورنکردنی در زندگی یک زن

معلوم نیست اینجا اتاق گریمه یا شکنجه!

دروغی بزرگ برای یک آرزو

شرلوک هلمز وارد می‌شود

چهره ها/ سلفی منوچهر هادی با همکاران

تجربیات شخصی شینا انصاری از ابتلا به سرطان

موشک «آریان 6» در آستانه دومین پرتاب

دانشمندان برای اولین بار تصاویری از استراتژی سرّی سرطان ثبت کردند

هنوز هم آن جیمز هاردن قدیمی زنده است

سقوط ادامه‌دار زنان ایران در رنکینگ فیفا!

دو استقلالی در تیم منتخب هفته لیگ نخبگان

شاعرانه/درد فراق آمد و عشق از دلم نرفت

سخنان جالب احسان عبدی

پزشکیان: در کشور به جای حل مشکل مدام مدیر عوض می‌کنیم؛ باید راه حل مشکلات را پیدا کرد

مطالبه یک نماینده از قاضی القضات: پیشکسوتان فساد و تخلف را محاکمه کنید

روایت ساسان کریمی از پشت پرده رفتن ظریف

دزد و پلیس رو باهم سرکار گذاشت!

سرش رو فدای رفاقت کرد!