پیام خوزستان

آخرين مطالب

اپل واچ‌ ها ایمن هستند؟ علمي

اپل واچ‌ ها ایمن هستند؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - یک ویدئوی وایرال شده جدید در تیک‌تاک نگرانی گسترده‌ای را در میان کاربران اپل واچ ایجاد کرده است، پس از آنکه یک کارشناس حقوقی درباره خطرات احتمالی مرتبط با این ساعت هوشمند هشدار داد، از جمله ادعاهایی مبنی بر اینکه برخی نسل‌های آن به دلیل نقص باتری ممکن است «متورم شده و منفجر شوند».

آنجلا (@thelawyerangela)، وکیلی که این ویدئو را منتشر کرد و تاکنون 556،800 بازدید داشته است، همچنین به دعاوی قضایی دسته‌جمعی اشاره کرد که حضور «مواد شیمیایی پایدار» در بند‌های اپل واچ را مطرح کرده‌اند و نگرانی‌های بهداشتی را برای میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان به وجود آورده‌اند. در ویدئوی خود، آنجلا به دو مشکل عمده اشاره کرد.
ابتدا، او به یک دعوی قضایی حل‌وفصل‌شده مربوط به نسل اول، سری 1، 2 و 3 اپل واچ اشاره کرد، که در آن ادعا شده بود یک نقص طراحی در باتری باعث گرم شدن بیش از حد، تورم یا حتی احتراق دستگاه‌ها شده‌است.
آنجلا توضیح داد: اپل آن دعوی را حل‌وفصل کرد» و به کاربران آسیب‌دیده‌ای که این مشکل را گزارش کرده بودند توصیه کرد ایمیل خود را برای دریافت اعلان بررسی کنند و ادعا‌های خود را در وب‌سایت.com ثبت کنند. بر اساس وب‌سایت تسویه، کاربران تا 10 آوریل 2025 فرصت دارند تا عضویت خود در این گروه را تأیید کرده و اطلاعات پرداخت خود را به‌روزرسانی کنند.
فاینشنال اکسپرس نوشت: دومین مسئله‌ای که آنجلا مطرح کرد، به دعاوی قضایی در جریان درباره بند‌های اپل واچ مربوط می‌شود که ادعا شده حاوی مواد پر- و پلی‌فلوئوروآلکیل (PFAs) هستند، که به دلیل ماندگاری طولانی‌مدت در محیط زیست و بدن انسان معمولاً «مواد شیمیایی پایدار» نامیده می‌شوند.
این دعاوی ادعا می‌کنند که این مواد شیمیایی ممکن است خطرات جدی برای سلامتی مانند اختلال در سیستم غدد درون‌ریز، مشکلات سیستم ایمنی، بیماری‌های تیروئید و آسیب کبدی ایجاد کنند.
آنجلا اشاره کرد که اگر این ادعا‌ها صحت داشته باشند، بازاریابی اپل از این ساعت به عنوان «دستگاه نهایی برای زندگی سالم» می‌تواند گمراه‌کننده تلقی شود. این دعاوی همچنین استدلال می‌کنند که نسخه‌های ورزشی و اقیانوسی بندها، کاربران را تشویق می‌کنند تا آنها را در فعالیت‌هایی که باعث تعریق می‌شوند بپوشند، که ممکن است جذب PFAs را افزایش دهد.
کاربران تیک‌تاک بخش نظرات آنجلا را با گزارش‌های شخصی از واکنش‌های منفی پر کرده‌اند. یکی از کاربران ادعا کرد که اپل واچ او «بزرگ شد و دو بار من را سوزاند» و اثری دائمی بر جای گذاشت، در حالی که دیگران از جوش‌ها و حساسیت‌های پوستی ناشی از بند‌ها شکایت داشتند. اپل هنوز به این ادعا‌ها پاسخی نداده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061618/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش ترامپ به رزمایش روسیه، چین و ایران

عراقچی: مذاکره تحت فشار و ارعاب را قابل بررسی هم نمی‌دانیم، موضوع آن هر چه می‌خواهد باشد

سفیر سوئد به وزارت امور خارجه احضار شد

مشاور ترامپ در گفتگو با السودانی: عدم تمدید معافیت تحریمی در راستای فشار حداکثری بر ایران است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ایران هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد

واریز یارانه اسفندماه 1403 چه زمانی است؟

دستگیری 3 سارق حرفه‌ای با 30 فقره سرقت در اندیمشک

تشکیل 8 پرونده تخلف گرانفروشی برای معادن دزفول

مناسبت روز/ دوشنبه، 20 اسفندماه

برگزاری دوازدهمین جلسه ستاد اجرائی شاهد با حضور مدیران کل بنیاد و آموزش و پرورش استان سمنان

شفاف سازی در ارائه خدمات به جامعه ایثارگری بهره وری کار را بالا می برد

اپل واچ‌ ها ایمن هستند؟

وعده‌ها درباره بورس، متوقف به انتخابات ماند! / آقای پزشکیان چرا سکوت کردید؟!

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

آیا سواد، رفاه فقیرترین دهک را افزایش می‌دهد؟

نسل جدید ماکسیما به ایران می‌آید /عکس

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

انتقاد رسانه اصولگرا از اظهارات جنجالی رفیق‌دوست

روایت تابناک از فاز جدید سوپرانقلابی‌ها؛ از حرمت شکنی در بیت رهبری تا سئوال همزمان از 11 وزیر

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

واریزی سود سهام عدالت 1403 چقدر است و دقیقا کی پرداخت می شود؟

جزئیات بازداشت یک مدیر مدرسه در اهواز

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

زیباکلام: اگر انتخابات فردا برگزار شود، احمدی‌نژاد حداقل 15 میلیون رأی خواهد آورد

سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم

مسئولین چقدر از درد مردم خبر دارند؟

سردار تنگسیری: به‌زودی شاهد خلق دستاوردهای پیشرفته بومی خواهیم بود

اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم

پاسخ جبهه پایداری به توئیت محمد مهاجری/ با نفوذی هایی که حرف مفت می‌زنند برخورد کنید!

چهره ها/ سلفی نصفه «المیرا دهقانی»

از ممنوعیت «روحی» در نسیم تا آزادی «ارواح» در شبکه سه!

محمدرضا داوودنژاد: غزل بدیعی همسر «رضا» بعد از فوت او نابود شد

برای مجید انتظامی؛ آهنگساز بزرگ سینمای ایران

عشق در سایه ساواک مخوف!

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت