پیام خوزستان

آخرين مطالب

غریب‌آبادی: کسی نمی‌تواند با تهدید و تحریم خواسته‌ای را بر ایران تحمیل کند سیاسی

غریب‌آبادی: کسی نمی‌تواند با تهدید و تحریم خواسته‌ای را بر ایران تحمیل کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / معاون وزیر خارجه ایران گفت: ما کشور مستقلی هستیم و تحت فشار به هیچ خواسته‌ای تن نمی‌دهیم و این جزئی از تاریخ ایران است. «کاظم غریب آبادی» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مراسم آغاز به کار نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های زنان ایران در محل نمایشگاه دائمی تهران که با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از سفرا و دیپلمات‌های مقیم در تهران برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای زنان در جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب اسلامی، تاکید کرد که بعد از فجایع و جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی در غزه، مدعیان حقوق بشر که حامیان اصلی این رژیم بودند، دیگر نمی‌توانند دم از حقوق بشر بزنند و دیگران را به نقض حقوق بشر متهم کنند.
معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزیر امور خارجه گفت: مدعیان حقوق بشر که علیه ایران قطعنامه وضع می‌کنند و از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد م‌کنند، خود بزرگترین ناقضان حقوق مردم ایران هستند که با وضع تحریم‌های ظالمانه، حق حیات و رفاه میلیون ها ایرانی را به خطر انداختند.
غریب آبادی افزود: این مدعیان حقوق بشر اگر راست می‌گویند که مدافع حقوق بشر مردم ایران هستند، تحریم‌های یکجانبه علیه مردم ایران را لغو کنند.
متن کامل سخنان معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به شرح زیر می‌باشد:
از سرکار خانم دکتر «بهروز آذر» معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و همکارانشان تشکر میکنم که هم این نمایشگاه که شمه.ای از دستاوردهای حوزه زنان را به تصویر می‌کشد برپا کردند و هم گزارش خوبی که از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان ارائه کردند. 
جمهوری اسلامی ایران برای حمایت و ارتقاء حقوق بشر عزم جدی دارد. ما در سال 1979 انقلاب کردیم که از شر یک رژیم دیکتاتوری خلاص شویم. قبل از انقلاب اسلامی نه انتخابات آزاد در ایران وجود داشت و نه رسانه‌های آزاد و آزادی بیان، نه مشارکت اجتماعی مردم بویژه مشارکت زنان در اداره امور کشور و سایر مسائل. بعد از انقلاب اسلامی نهادهای مردم سالاری آن هم براساس قانون اساسی در کشور مستقر شدند که نماد بارز آن انتخابات است. ما به طور میانگین هر سال یک انتخابات برگزار می کنیم.
اعتقاد ما به حقوق بشر بر پایه مبانی دینی و اسلامی و قوانین کشور است. اعتقاد ما بر این است که حقوق بشر ریشه در ادیان الهی و وحیانی دارد. دین مبین اسلام تاکید بر کرامت انسانی دارد. ما همواره تلاش کرده ایم در حوزه حقوق بشر از آنچه که شایسته مردم ماست، دریغ نکنیم. اگر خوب مطالعه کنید، متوجه می.شوید که روابط کشورهایی که مدعی حقوق بشر هستند قبل از انقلاب با رژیم دیکتاوتوری چگونه بود و صحبتی از حقوق بشر و انتقاد و قطعنامه وجود نداشت. اما بعد از انقلاب با اینکه حمایت و ارتقاء حقوق بشر جز برنامه‌های اساسی و اصولی انقلاب اسلامی قرار گفت، همین کشورهای مدعی ساز مخالفت با جمهوری اسلامی ایران زدند و ما را در یک طرح سیاسی متهم به نقض حقوق بشر کردند!
اصولا بعد از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، دیگر نیازی به صحبت نداریم که بخواهیم یکدیگر را قانع کنیم که حقوق بشر پدیده سیاسی است. بیش از 50 هزار انسان بی گناه، عمدتا زن و کودک، سلاخی شدند و نهادهای حقوق بشری هیچ اقدامی نکردند. کشورهای مدعی حقوق بشر هم هیچ اقدامی نکردند، بلکه حتی از رژیم صهیونیستی حمایت کردند، حمایت سیاسی، مالی و نظامی. ببینید بیشترین تسلیحات را کی به رژیم صهیونیستی داده! برخی غربی ها و آمریکا که مدعی حقوق بشر هستند.
کسانی که مدعی هستند بهترین سبک زندگی را دارند و ما باید از آنها یاد بگیریم و سبک زندگی خودمان را تغییر بدهیم و تبدیل به سبک زندگی غربی کنیم، آیا اینها اصولا اعتقاد به حقوق بشر دارند؟ اگر حقوق بشر برای آنها مهم بود، ما نباید شاهد این فجایع در غزه می بودیم. 
همین کسانی که مدعی حقوق بشر هستند، بزرگترین ناقضان حقوق بشر مردم ایران هستند. تحریم‌های یکجانبه را علیه مردم ایران همان کشورهایی که در شورای حقوق بشر و مجمع عمومی علیه ما قطعنامه می دهند، وضع کرده و اعمال می کنند. اگر دلشان برای حقوق بشر مردم ایران سوخته، چرا تحریم‌های یکجانبه وضع می کنند و جان میلیون‌ها انسان بی گناه را به خطر می اندازند؟!
ما کشوری هستیم که قربانی تروریسم هستیم. بیش از 23 هزار زن و مرد و کودک ایرانی توسط تروریست ها به شهادت رسیده اند. این تروریست‌ها کجا هستند؟ در کشورهای غربی، بهشت امن کشورهایی که مدعی حقوق بشر هستند و این کشورها می خواهند به ما یاد بدهند حقوق بشر یعنی چه؟! به ما می‌گویند ما حقوق بشر مردم خود را نقض می کنیم! اینها از چه حقوق بشری صحبت می کنند. متاسفانه یکی از بزرگترین آفات حقوق بشر، سیاسی شدن آن است، رفتارهای سیاسی و رویکردهای دوگانه و تبعیض آمیز به حقوق بشر.
من نمی‌خواهم از کشوری نام ببرم، ولی خود شما حتما چندین نمونه سراغ دارید که چگونه کشورهای مدعی حقوق بشر در ارتباط با کشورها از حقوق بشر استفاده ابزاری می کنند. شما کافی است رابطه سیاسی خوب با کشورهای مدعی حقوق بشر داشته باشید، هر چه آنها می‌گویند گوش کنید و مصون از هرگونه انتقاد بمانید، مصون از گزارشگر ویژه و مصون از قطعنامه حقوق بشر باشید.
اما چرا جمهوری اسلامی ایران با این پدیده روبرو است؟ چون می‌خواهد کشوری مستقل بماند. ما کشور مستقلی هستیم و تحت فشار به هیچ خواسته‌ای تن نمی دهیم و این جزئی از تاریخ ایران است. ایران کشوری است با هفت هزار سال سابقه تمدنی و معتقد به اصول و ارزش‌های دینی. مگر می شود با این کشور با زبان زور و تهدید و تحریم صحبت کرد و انتظار داشته باشید مردم آن کشور تسلیم بشوند؟ هرگز!

پیام خوزستان

مراسم آغاز به کار نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های زنان ایران
شما در ایران هستید و واقعیت‌ها را می‌بینید. حضور زنان در عرصه اجتماعی را می‌بینید. پس اگر انکار کنید، بی انصافی است. ما باید از کی الگو بگیریم؟ الگوی ما در حقوق بشر باید کی باشد؟ کشورهای غربی! که خودشان حقوق مردم ایران را نقض می کنند. اگر درست می‌گویند که به فکر حقوق مردم ایران هستند، تحریم‌ها را بردارند. این مدعیان حقوق بشر حتی در زمینه غذا و دارو نیز در عمل به معافیت ها پایبند نیستند. اما ما کشور بزرگی هستیم و ظرفیت های بالایی داریم، مردمی داریم که به آنها افتخار می کنیم. بر اساس غرور ملی و تلاش ملی و ظرفیت‌های بالاست که این فشارها و تهدیدات و تحریم ها اثری بر جمهوری اسلامی ایران نمی‌گذارد. اگر هر کشور دیگری به جای جمهوری اسلامی ایران بود و فقط 10 درصد تحریم.های ایران را دریافت می‌کرد، تا الان فرو پاشیده بود. 
شاید این سئوال برای شما دیپلمات‌ها اینجا ایجاد شود که چطور ایران با این همه فشار تحریمی و تهدید هر روز دارد پیشرفت می‌کند، آیا شما شاهد پسرفت و عقب ماندگی هستید؟ بله، تحریم‌ها که حقوق مردم را در تمام حوزه ها نقض می کند بر زندگی مردم تاثیر می گذارند، اما آنها هرگز به اهداف خودشان نخواهند رسید. آنها نمی‌توانند خودشان را در زمینه حقوق بشر جلودار معرفی کنند. اگر تا قبل از کشتار غزه می توانستند، دیگر بعد از آن نمی‌توانند. شما دیدید که افکار عمومی جهان به چه میزان به خیابان‌ها آمدند، حتی در آمریکا و در کشورهای غربی برای مخالفت با دولت های خودشان که چرا دارند از رژیم اسرائیل حمایت می کنند. افکار عمومی جهان امروز بیدار شده است، آگاه شده است. دیگر نمی توانند با دو تا شعار، خودشان را جلودار حقوق بشر جا بزنند و کشورهای دیگر را متهم به نقض حقوق بشر کنند.
از دیپلماتهای حاضر در این نشست، یک درخواست اصولی دارم. واقعیت‌ها را به پایتخت های خودتان منعکس کنید. ما دیپلمات‌ها هر کدام نگرش و ماموریت‌ها و دستورالعمل‌های خاص خودمان را برای پیگیری داریم، ولی حتما واقعیت ها را منعکس کنید.
خاطرنشان می‌گردد که در این مراسم، بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده طی سخنانی مهمترین دستاوردهای زنان در جمهوری اسلامی ایران را بیان و گزارشی از جایگاه و نقش زنان در عرصه‌های مختلف زندگی در ایران را ارائه کرد. پس از آن نیز سفرا و دیپلمات‌های خارجی به همراه معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از غرفه‌های مختلف برگزار شده در این نمایشگاه بازدید کردند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود الهلال و الاهلی به یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان

اینتر - بایرن در یک‌چهارم/ پاری‌سن‌ژرمن، لیورپول را حذف کرد

بارسلونا برد و بی‌حرف و حدیث صعود کرد

فیلم کامل ضربات پنالتی التعاون 2 (0) _ (0) 2 تراکتور

خلاصه بازی بایرلورکوزن 0 - بایرن مونیخ 2

التعاون عربستان 2-2 تراکتور ایران؛ حذف تراکتور از لیگ قهرمانان در ضربات پنالتی

صعود اینتر در شبی که طارمی پنالتی گرفت

گل چهارم الهلال توسط ناصر الدوساری ؛ الهلال 4-0 پاختاکور

گل دوم التعاون به تراکتور توسط مندش

ضربه برالدو با اختلاف کم به بیرون رفت؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

عکس‌العمل استثنائی از آلیسون در دقیقه 109؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل دوم تراکتور به التعاون توسط دوماگوی

ضربه دیدنی و خطرناک دوئه در دقیقه 113؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

چه توپی درآورد دوناروما؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل دوم اینتر به فاینورد توسط هاکان چالهان اوغلو

بازهم توپ رو از روی خط دروازه بیرون می‌کشن؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

نجات دروازه دیدنی تونی؛ الاهلی 0-0 الریان

موقعیت خوب الدوساری؛ الهلال 3-0 پاختاکور

گل دوم بایرن مونیخ به بایرلورکوزن توسط آلفونسو دیویس در دقیقه 71

ضربه چیپ دیدنی؛ الاهلی 1-0 الریان

دستگیری شیاد صادراتی در خوزستان

آمار منفی عجیب روز تولد رابرتسون؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

واکنش تماشایی جاناتان؛ الهلال 1-0 پاختاکور

حضور اشلی کول در ورزشگاه؛ الهلال 0-0 پاختاکور

چه اشتباهی کرد مک‌آلیستر؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

فرصت‌سوزی عجیب فیرمینو؛ الاهلی 0-0 الریان

تصمیم نامتعارفی که فن‌دایک گرفت؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

چه شوتی زد کواراتسخلیا؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

به مناسبت روز بزرگداشت شاعر نامدار ایرانی، نظامی گنجوی

دو خط کتاب/ جامعه نمایشی

وزارت خارجه گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد

واکنش‌ها به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه

بهادری جهرمی: جای تحریف به همه تعاریف رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید

حواشی گزارش مهمل و پوچ و ترند شدن هشتگ دلم برای رئیسی سوخت!

کشف جسد خواننده معروف کره‌‌ جنوبی!

«شیر شاه» با دوبله هوتن شکیبا منتشر شد

لذت بردن علی اوجی از آهنگ شاد قدیمی در هنگام رانندگی

تقدیر از «قهوه پدری» و «دیو و ماه پیشونی 2» توسط ساترا

ناگفته‌هایی از «هابیت» که باعث گریه بازیگر نقش گاندولف شد!

عکسی از تولد 49 سالگی خواننده مشهور عرب در پاریس

دلیل ماندگاری خسرو شکیبایی و پرویز پرستویی از نگاه بازیگر زن

چهره ها/ عاشقانه تازه حسن معجونی با همسر جوانش

چرا افرادی که خودکشی می‌کنند رو به پایین سقوط می‌کنند؟

چهره ها/ محمدرضا گلزار و لامبورگینی‌ و برج خلیفه

همکاری ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی Helix

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

وزیر کار: افزایش حقوق کارگران نزدیک به نرخ تورم خواهد بود/ ویدئو

ترکیب اینتر مقابل فاینورد؛ فرصت بزرگ برای طارمی!

حواشی اولین نشست خبری احسان در قامت رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA