پیام خوزستان

آخرين مطالب

روایت مجید انصاری از یک نامه به عارف گفتگو

روایت مجید انصاری از یک نامه به عارف
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: باید اقتصاد را پیش‌بینی پذیر کنیم که یک اصل مهم در حکمرانی و مورد تایید دولت است.
حجت الاسلام مجید انصاری روز سه شنبه در نشست کمیته حمایت از محیط کسب‌وکار در محل اتاق بازرگانی ایران اظهارداشت: رئیس‌جمهور بر این موضوع تاکید دارد و درباره ممنوعیت صادرات برخی کالاها هم در جلسه دولت مخالفت کردند و گفتند اعتماد طرف‌های خارجی ما از بین می‌رود.
وی بیان‌داشت: شما همگی سرداران جنگ اقتصادی هستید و شرایط کشور را می‌دانید. در جنگ تحمیلی ترکیبی هستیم که عرصه‌های اقتصادی ما را متاثر کرده است و باید با همکاری دولت، بخش خصوصی و دستگاه‌های نظارتی بتوانیم بر این شرایط فائق بیاییم.
بازار
وی یادآورشد: در دوران دفاع مقدس هم تقریبا همین سازوکارهای ستاد تنظیم بازار و سران قوا برای عبور از شرایط بحرانی را تجربه کردیم.
حجت الاسلام انصاری ادامه‌داد: نامه اتاق بازرگانی به بنده که به ممنوعیت‌های صادراتی معترض بودند را دریافت کردم، من هم نامه‌ای به محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور که فرماندهی ستاد اقتصادی دولت را بر عهده دارد ارسال کردم.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: برخی مسایل غیرمترقبه در ایران مترقبه شده و قابل پیش‌بینی است، مثل محدودیت پیاز و سیب‌زمینی یا خرما در ماه رمضان؛ همانطور که در بخش مسکن به خاطر وجود گسل‌های زیاد در کشور باید همه جا را عملا گسل فرض کنیم، در بخش کشاورزی هم گسل‌هایی که داریم کاملا قابل پیش‌بینی است. مثلا برای سیب‌زمینی و پیاز تامین ذخایر با همکاری تشکل‌ها امکان‌پذیر است؛ البته آمار صادرات را گمرک بهتر می‌تواند بدهد ولی مشکل وجود اختلاف آمار در تصمیم‌گیری‌ها موثر است.
وی اظهار داشت: باید یک هماهنگی بین ارکان تصمیم‌گیری صورت بگیرد، هم مردم انتظار دارند و هم قانون این را حکم کرده است.
حجت الاسلام انصاری خاطرنشان کرد: بخش خصوصی گفته است دامنه شمول ممنوعیت صادرات کالاها از کالاهای حساس به غیرحساس افزایش یافته که اگر صحت داشته باشد باید جلوی این موضوع گرفته شود، در شرایط فعلی اصلا وجاهتی ندارد که دایره ممنوعیت صادرات کالاهای غیر ضرور افزایش یابد.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور ادامه داد: در کل باید مجموعه نظام هم و غم خود را به کار ببندد که شرایط غیر قابل پیش‌بینی برای هم مردم و هم فعالان اقتصادی پایان بپذیرد؛ این شرایط هم برای مصرف‌کننده و هم تولیدکننده وهم شرکای بازرگانی خارجی ما مشکل‌آفرین است.
وی اضافه کرد: محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها باید به «اکل میته» و حد ضرور کاهش یابد؛ در غیاب بخش خصوصی اگر تصمیم‌گیری شود، اشتباه است و طبق قانون باید نمایندگان بخش خصوصی در تصمیم‌گیری ها حضور داشته باشند.
حجت الاسلام انصاری گفت: در خصوص پیشنهاد لغو ممنوعیت صادرات برخی محصولات از سوی اتاق بازرگانی هم باید گفته شود که لغو مطلق آن ممکن نیست اما می‌توان آن را تعدیل کرد.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور افزود: دامنه شمول ممنوعیت صادرات کالاهای غیر ضرور و غیرمشمول قانونی را باید محدود کرد، ما هم در معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری آن را پیگیری می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062228/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بادامچیان: ترامپ، گورباچف آمریکا است

نشست صمیمانه و افطاری روسای سابق و فعلی مجلس در بهارستان

رئیس مجلس قانون انتخابات شوراها را ابلاغ کرد؛ بهار 1405 زمان برگزاری انتخابات

صعود الهلال و الاهلی به یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان

اینتر - بایرن در یک‌چهارم/ پاری‌سن‌ژرمن، لیورپول را حذف کرد

بارسلونا برد و بی‌حرف و حدیث صعود کرد

فیلم کامل ضربات پنالتی التعاون 2 (0) _ (0) 2 تراکتور

خلاصه بازی بایرلورکوزن 0 - بایرن مونیخ 2

التعاون عربستان 2-2 تراکتور ایران؛ حذف تراکتور از لیگ قهرمانان در ضربات پنالتی

گل چهارم الهلال توسط ناصر الدوساری ؛ الهلال 4-0 پاختاکور

صعود اینتر در شبی که طارمی پنالتی گرفت

گل دوم التعاون به تراکتور توسط مندش

ضربه برالدو با اختلاف کم به بیرون رفت؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

عکس‌العمل استثنائی از آلیسون در دقیقه 109؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل دوم تراکتور به التعاون توسط دوماگوی

ضربه دیدنی و خطرناک دوئه در دقیقه 113؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

چه توپی درآورد دوناروما؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل دوم اینتر به فاینورد توسط هاکان چالهان اوغلو

بازهم توپ رو از روی خط دروازه بیرون می‌کشن؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

نجات دروازه دیدنی تونی؛ الاهلی 0-0 الریان

گل دوم بایرن مونیخ به بایرلورکوزن توسط آلفونسو دیویس در دقیقه 71

موقعیت خوب الدوساری؛ الهلال 3-0 پاختاکور

ضربه چیپ دیدنی؛ الاهلی 1-0 الریان

دستگیری شیاد صادراتی در خوزستان

آمار منفی عجیب روز تولد رابرتسون؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

واکنش تماشایی جاناتان؛ الهلال 1-0 پاختاکور

حضور اشلی کول در ورزشگاه؛ الهلال 0-0 پاختاکور

فرصت‌سوزی عجیب فیرمینو؛ الاهلی 0-0 الریان

چه اشتباهی کرد مک‌آلیستر؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

تصمیم نامتعارفی که فن‌دایک گرفت؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

چه شوتی زد کواراتسخلیا؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

به مناسبت روز بزرگداشت شاعر نامدار ایرانی، نظامی گنجوی

دو خط کتاب/ جامعه نمایشی

وزارت خارجه گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد

واکنش‌ها به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه

بهادری جهرمی: جای تحریف به همه تعاریف رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید

حواشی گزارش مهمل و پوچ و ترند شدن هشتگ دلم برای رئیسی سوخت!

کشف جسد خواننده معروف کره‌‌ جنوبی!

«شیر شاه» با دوبله هوتن شکیبا منتشر شد

لذت بردن علی اوجی از آهنگ شاد قدیمی در هنگام رانندگی

تقدیر از «قهوه پدری» و «دیو و ماه پیشونی 2» توسط ساترا

ناگفته‌هایی از «هابیت» که باعث گریه بازیگر نقش گاندولف شد!

عکسی از تولد 49 سالگی خواننده مشهور عرب در پاریس

دلیل ماندگاری خسرو شکیبایی و پرویز پرستویی از نگاه بازیگر زن

چهره ها/ عاشقانه تازه حسن معجونی با همسر جوانش

چرا افرادی که خودکشی می‌کنند رو به پایین سقوط می‌کنند؟

چهره ها/ محمدرضا گلزار و لامبورگینی‌ و برج خلیفه

همکاری ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی Helix

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

وزیر کار: افزایش حقوق کارگران نزدیک به نرخ تورم خواهد بود/ ویدئو