پیام خوزستان

آخرين مطالب

25 محکوم مالی در مراسم گلریزان زاهدان آزاد شدند گفتگو

25 محکوم مالی در مراسم گلریزان زاهدان آزاد شدند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ؛ حجت‌الاسلام علی موحدی‌راد، رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان، در مراسم گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع)، از نقش خیرین در این حرکت خداپسندانه تقدیر کرد.
وی با استناد به روایات اسلامی، کمک به رفع گرفتاری‌های مردم را دارای پاداشی عظیم دانست و گفت: رسول خدا (ص) فرمودند: هر کس حاجت برادر مؤمن خود را برآورده کند، ثوابی معادل هزار حج مقبول خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
موحدی‌راد در تشریح اقدامات انجام‌شده در سال 1403 برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، اعلام کرد: از ابتدای سال، 72 محکوم مالی از زندان‌های استان آزاد شده‌اند که شامل 70 مرد و 2 زن بودند. از این تعداد، 42 نفر به دلیل مهریه، 23 نفر بابت محکومیت مالی، 5 نفر به دلیل نفقه و 2 نفر به دلیل دیه در زندان بودند.
وی افزود: میزان گذشت شکات در این پرونده‌ها به حدود 75 میلیارد تومان رسیده است همچنین، خود محکومان یک میلیارد و 100 میلیون تومان آورده نقدی داشته‌اند و 184 میلیارد تومان نیز به‌صورت اقساطی توسط دادگستری برای آنها تعیین شده است.
رئیس‌کل دادگستری استان همچنین از تلاش‌های ستاد دیه و خیرین برای تأمین منابع مالی خبر داد و تصریح کرد: کمک‌های مردمی و نهاد‌های مختلف در مجموع به 7 میلیارد تومان رسیده، اما با رایزنی‌ها و مذاکرات انجام‌شده، مجموع بدهی‌های تسویه شده و آزادی‌های صورت‌گرفته به 269 میلیارد تومان بالغ شده است.
موحدی‌راد با اشاره به آزادی 25 محکوم مالی در این مراسم، اظهار کرد: این افراد امشب سر سفره افطار کنار خانواده‌های خود خواهند بود. همچنین، 35 محکوم دیگر که در ماه‌های پایانی حبس خود بودند، با مرخصی پایان حبس آزاد شدند.
وی در پایان ضمن تشکر از خیرین و نیکوکاران، تأکید کرد: خداوند به کسانی که در این مسیر قدم برمی‌دارند، برکت می‌دهد و این اقدامات در دنیا و آخرت بی‌پاسخ نخواهد ماند.
رئیس هیئت‌امنای ستاد دیه کشور از آزادی بیش از 180 هزار زندانی جرائم غیرعمد از زمان تأسیس این ستاد خبر داد و بر نقش خیرین و حمایت‌های مقام معظم رهبری در این امر تأکید کرد.
اسدالله جولایی در این مراسم با حضور خیرین و مسئولان قضایی بیان کرد: از سال 1369 تاکنون، ستاد دیه توانسته بیش از 180 هزار زندانی جرائم غیرعمد را آزاد کند این دستاورد بزرگ با مشارکت مردم، خیرین و حمایت‌های مقام معظم رهبری حاصل شده است.
وی با اشاره به نقش رهبری در این امر افزود: مقام معظم رهبری همواره از ستاد دیه حمایت کرده‌اند و امسال نیز چهار میلیارد تومان برای آزادی زندانیان نیازمند اختصاص دادند.
جولایی تصویب قانون بیمه اجباری شخص ثالث را یکی از اقدامات مهم ستاد دیه عنوان کرد و گفت: پیش‌ازاین، بسیاری از رانندگان مقصر در تصادفات به دلیل نداشتن توان مالی برای پرداخت دیه به زندان می‌رفتند، اما این قانون توانست از زندانی‌شدن 500 هزار راننده جلوگیری کند.
رئیس هیئت‌امنای ستاد دیه کشور با اشاره به آمار آزادی زندانیان در سال جاری گفت: در سال 1403، تعداد یک هزار و 598 زندانی جرائم غیرعمد با کمک‌های مردمی و خیرین آزاد شدند که از این تعداد، 613 نفر زن بودند.
وی در پایان با تشکر از خیرین و مسئولان تأکید کرد: در حال حاضر، بیش از 1 هزار و 286 زندانی جرائم مالی و یک هزار و 323 بدهکار مهریه در انتظار کمک برای آزادی هستند. امیدواریم با مشارکت مردم و خیرین، شاهد کاهش تعداد زندانیان نیازمند باشیم.
دادگستری سیستان و بلوچستان 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1064940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار ایران به آمریکا؛ نماینده کشورمان به شورای امنیت نامه نوشت

شکست مخفیانه تیم ملی در ورزشگاه آزادی

حاجی دلیگانی: 45 درصد افزایش حقوق فقط اسمش دهان پرکن است

بهره مندی بیش از 7هزار و800 هم وطن از خدمات نوروزی هلال‌احمر خوزستان

هشدار برای خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی

آماده سازی اماکن تاریخی و باستانی خوزستان برای اجرای برنامه های فرهنگی

تاکید بر اقدام فوری و تأمین تجهیزات برای مهار آتش هورالعظیم

جاودانگی غیر قابل درک امپراتوری رئال!

صلابت ماندگار جبهه مقاومت

افزایش مقبولیت حزب الله در گذر حوادث

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 28 اسفند

اعلام ساعت جدید و ظرفیت تماشاگران مسابقه پرسپولیس – تراکتور – خبرگزاری ورزش ایران

رضایت سهراب مرادی از شرایط وزنه برداران نوجوان و جوان

تاخیر در تحویل مسکن مهر اهواز صدای متقاضیان را درآورد

دستگاه‌های امنیتی پیگیر آزادی نیروی معدن یاقوت هستند

انتصاب مدیر بازرسی و نظارت شرکت فولاد خوزستان

مصدومیت شدید جوان 19 ساله بر اثر انفجار مواد محترقه در بهبهان

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد

ناراحتی و گلایه «حسن یزدانی» از بازتاب بد حرف‌هایش درمورد پاداش المپیک

تصاویر/ نشست بانوان حامی جبهه مقاومت مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

محدودیت های ترافیکی چهارشنبه آخر سال اعلام شد

اوقات شرعی آبادان و خرمشهر 28 اسفند ماه 1403 + دعای روز هفدهم رمضان

اوقات شرعی اهواز 28 اسفند ماه 1403 + دعای روز هفدهم رمضان

جام رمضان گچین؛ یادواره‌ای به نام شهدا، به کام ورزشکاران+عکس

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

کشف فرار مالیاتی 11 میلیارد تومانی از یک طلافروش در خوزستان

آزادی یک زندانی مالی در سایه همدلی رسانه های شیراز / حرکت بی نظیر خبرنگاران و عکاسان خبری استان فارس برای نخستین بار

توزیع 250 بسته معیشتی در بین نیازمندان کلیجانرستاق ساری

فعالیت یک سامانه بارشی جدید در خوزستان

رسانه عبری: اسناد ثابت می‌کند محو اسرائیل امکان پذیر است

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

شعری از امیر معزی

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

دل‌نوشته دختر شهید رئیسی، از آخرین سال تحویل پدرش

نادری: یمن را باید گورستان امپراتوری‌ها نامید

کاخ سفید: پیام ما به ایران این است که هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید

انگلیس با تکرار ادعاهای سیاسی: ایران باید مسیر دیپلماسی و تنش‌زدایی را انتخاب کند

پزشکیان: دانشگاه و اساتید برای کمک به حل مشکلات به میدان بیایند

واکنش سعید حجاریان به رفع حصر مهدی کروبی

روایت ظریف درباره ماجرای کنار گذاشتن از دولت