پیام خوزستان

آخرين مطالب

1900 میلیارد تومان بودجه ورزشگاه آزادی برای آبروریزی ایران! شهرستان ها

1900 میلیارد تومان بودجه ورزشگاه آزادی برای آبروریزی ایران!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - اقتصاد24- مسئولانی داریم از این جهان فارغ؛ زندگانی ساخته‌اند با یک جهان چالش. مردمی که آبرومندانه به زندگی ادامه می‌دهند، اما انگار آبروی ایران برای هیچ مسئولی اهمیت ندارد. اگر اهمیت داشت، ورزشگاه آزادی پس از چند دوره بازسازی باعث بی آبرویی برای ایران نمی‌شد.
در واپسین ساعت‌های 30 اسفندماه 1403 و چند ساعت پس از تحویل سال نو، درست در ساعت‌هایی که مردم ایران با شادباش سخن از امید، تحول و نیکویی در سال جدید می‌کردند، ایران و امارات در مسیر جام جهانی 2026 کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دیداری که به دقیقه 10 نرسیده با قطع شدن برق یکی از نورافکن‌ها منجر به متوقف شدن بازی شد و از سرگیری مسابقه، 29 دقیقه زمان برد که این زمان به 45 دقیقه نیمه نخست اضافه شد. مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص قطع برق نورافکن ورزشگاه آزادی حین دیدار تیم ملی مقابل امارات گفت: «بارندگی شدید باعث این اتفاق شد. داور دو کار می‌توانست انجام دهد، یکی اینکه داور دو تیم را به رختکن ببرد که تصمیم خوبی برای فوتبالی‌ها نیست. دوستان صحبت کردند و گفتند این اتفاق در اختیار ما نبوده است. با این حال، ورزشگاه آزادی باید پیش‌بینی‌های لازم را می‌کرد. آقای دنیامالی، وزیر ورزش از این اتفاق خیلی ناراحت بود و در حال پیگیری هستند که این موضوع خطای انسانی بوده یا نه. به ناظر بازی، اما گفتیم اشکال برق از جای دیگری بوده است!»
رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید علت قطع شدن نورافکن ورزشگاه، بارندگی بوده و ارتباطی به ناترازی برق ندارد؛ حالا مگر چه فرقی می‌کند که چه چیزی باعث آبروریزی شده؟ فدراسیون فوتبالی که چند سالی می‌شود کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌ها را با کلی خدم و حشم راه انداخته، استاندارد ورزشگاه‌ها را با پروتکل‌های AFC تأیید می‌کند، ورزشگاه آزادی را با کدام پروتکل به تأیید رسانده که اینگونه باعث آبروریزی شده؟ اتفاقاً‌ای کاش برعکس صحبت‌های مهدی تاج، تاترازی برق باعث قطع نورافکن ورزشگاه آزادی می‌شد، نه اینکه پس از چند دوره بازسازی و هزینه‌های هنگفت، این بار برای بازسازی اساسی ورزشگاه 1900 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شود و کوچک‌ترین استانداردی رعایت نشود.
بیشتر بخوانید: فیلم/ خاموش شدن پروژکتور ورزشگاه آزادی در دیدار ایران و امارات
از زمان بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی تا به الان، در کدام بخش از بازسازی‌ها، استانداردی رعایت داشته؟ خبرنگاران از فضای جایگاه رسانه شکایت دارند، گزارشگران صداوسیما می‌گویند دیدشان مناسب نیست و نسبت به پیش از بازسازی وضعیت بدتر شده، توانیابان از جایگاهی که دارند شکایت کردند و جایگاه قبلی را دارای استاندارد بیشتری می‌دانستند و این داستان نارضایتی قطعاً ادامه‌دار است. از چکه کردن جایگاه مصاحبه بازیکنان در تونل ورزشگاه گرفته تا سقف آبدارخانه‌ای که برای پذیرایی از میهمانان ویژه است.
آنطور که مهدی طارمی گفته، انگار وضعیت رختکن‌ها هم چندان مناسب نیست. وقتی مهاجم تیم ملی می‌گوید رختکن‌ها فقط ظاهر زیبایی دارد: «جز تأسف چیز دیگری نمی‌توان گفت، چون دو سال اینجا را درست کردند. پولشویی یا پول‌خوری بگویم یا نه؛ اما مشخص است امکاناتی که استفاده کردند با چیزی که بود، زمین تا آسمان فرق می‌کند. کسی که در این کار باشد، بیشتر می‌داند که متریالی که استفاده کرده‌اند، فقط در نما قشنگ شده است.»
واقعاً جای پرسش دارد که چگونه ورزشگاه آزادی در دست بازسازی بوده و شرایطش نسبت به پیش از بازسازی بدتر شده است؟ چگونه صدای همه درآمده و در یک بازی بین‌المللی اینگونه آبروریزی شده است، اما هیچ مسئولی برای توضیح دادن وجود ندارد. تنها پاسخ به این خرابی‌ها و آبروریزی، توجیه مهدی تاج با بهانه بارندگی است و در عین حال از فریب دادن نماینده AFC سخن می‌گوید که به او گفته‌اند ایراد برق از جای دیگری بوده!
منبع: تابناک

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1068106/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ به رنگ زرد قناعت کن از ریاض جهان

اظهارات رسایی درباره جلسه تصویب برجام؛ درمورد پِهِن هم بخواهی تصمیم بگیری بیشتر از 20 دقیقه وقت می‌گذاری!

ثبت 14 مورد وقف در همدان

روایت روح‌الامینی از تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله

حماس شهادت عضو دفتر سیاسی خود را تأیید کرد

به‌روز‌رسانی پروژکتور‌ها جایی در قرارداد بازسازی ورزشگاه آزادی نداشت!

صلاح البرداویل و همسرش به شهادت رسیدند+ جزئیات

قیمت سکه امروز یکشنبه 3 فروردین 1404 / سکه تمام بهار آزادی چند شد؟

داور نام آشنای عمانی برای قضاوت بازی ایران مقابل ازبکستان به تهران می‌آید

بازگشت شهاب حسینی به سینمای اجتماعی؛ «رها» روایت یک رنج است

چگونه بلاک‌چین می‌تواند نظام بانکی را متحول کند؟

معلم فداکار دزفولی درگذشت

ایتالیانو: این داغ‌ترین نیمکت سری‌آ بود

پیشنهاد اغوا کننده‌تر عربستانی‌ها به رافینیا!

تکواندو ایران و نتیجه ماندگار در پاریس

روزنامه‌نگار ازبک: ایران ستاره‌ دارد اما کارش در تهران سخت است

خبر مهم برای بازماندگان سهام عدالت

واکنش رسایی به اظهار نظر اخیر روحانی برای ماجرای گرانی بنزین در سال ٩٨

روایت صدر از ماجرای دعوایش با حاج قاسم در جلسه شورای عالی امنیت ملی

نماینده ویژه ترامپ: راه‌حل بحران با ایران، دیپلماسی است نه جنگ

پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز یکشنبه 3 فرودین

پرواز چارتر هواداران ازبکستان به تهران برای بازی تیم ملی فوتبال

سیاره زهره در اتصال خورشیدی قرار می‌گیرد

6 برنامه که نیمه دوم 1403 با فرم مشابه پخش شدند

روز پخش ​سریال «پایتخت» در نوروز مشخص شد

جواد قارایی: جهت اطلاع اردوغان؛ نوروز واژه فارسی است!

آبشار موری یا توف‌کما چشم‌اندازی دلنواز در شمال خوزستان

چراغپور: نقاط ضعف تیم ملی نگران کننده است

پژمان درستکار چگونه به این ترکیب رسید؟

حذف زود هنگام قهرمانان؛ اتفاقی نادر در مسترز میامی

مصباحی‌مقدم: دریافت‌کنندگان تسهیلات برای تولید، راستی‌آزمایی می‌شوند

تفاهم 2 هنرمند گرانِ ایران بر سر «هیچ»!

عراقچی: احیای برجام به شکل فعلی به صلاح ما نیست

43 هزار بازرسی از واحد‌های توزیع مواد غذایی خوزستان

چهره‌هایی که راه را باز کردند؛ تئاتر شهر «هنرمند» فراموش شده است!

تولید پلاستیک تجزیه‌پذیر با استفاده از باکتری‌ مدفوع!

مدیرعامل انویدیا: درباره خط زمانی کامپیوترهای کوانتومی در اشتباه بودم

میزان بارندگی‌های 72 ساعت گذشته در خوزستان اعلام شد

آخرین وضعیت قیمت برنج خارجی در بازار

شعر سنایی برای امام علی (ع)

واکنش مقام دولت روحانی به اظهارات نماینده ترامپ: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است

تکذیب شایعات درباره خانواده یکی از مقامات ارشد سپاه

باید اولین گردان باشیم که پا می‌گذارد توی خرمشهر

عاقبت بازیگوشی و شکنجه شدن روح در برزخ!

تلویزیون سوم فروردین چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

10٫000٫000٫000٫000٫000٫000 دلار در آسمان شناور است!

پیش بینی رئیس بانک مرکزی درباره نرخ تورم در سال آینده

وعده‌های طلایی و تهدید‌های تلخ؛ تکرار سناریوی فریب و فشار

باید اولین گردان باشیم که با می‌گذارد توی خرمشهر

تخت جمشید دوم ایران کجاست؟ +عکس