پیام خوزستان

آخرين مطالب

کنفرانس بین‌المللی حمایت از فلسطین در صنعا/ تاکید بر مقاومت سیاسی

کنفرانس بین‌المللی حمایت از فلسطین در صنعا/ تاکید بر مقاومت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - حاضران در کنفرانس بین‌المللی «فلسطین: مسئله مرکزی امت اسلامی» در صنعا با قدردانی از جبهه‌های مقاومت از جمله ایران، یمن، لبنان و عراق به خاطر حمایت از مردم و آرمان فلسطین تاکید کردند امروز رژیم اشغالگر در یک بحران موجودیتی مهلک گرفتار شده است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سومین کنفرانس حمایت از فلسطین تحت عنوان «فلسطین: مسئله مرکزی امت اسلامی» از روز گذشته با مشارکت شخصیت‌های یمنی و هیئت‌های زیادی از دیگر کشورهای عربی و اسلامی و همچنین هیئت‌های بین‌المللی آغاز شد.

پیام خوزستان

در این کنفرانس تعداد زیادی از مقامات برجسته یمنی و نمایندگان این کشور و همچنین شماری از نمایندگان گروه‌های فلسطینی حضور داشتد. علاوه بر کشورهای عربی و اسلامی، نمایندگان زیادی هم از کشورهای آفریقایی، آسیایی، آمریکای لاتین و آمریکای شمالی در این کنفرانس شرکت کرده‌اند.

پیام خوزستان

دکتر «عبدالعزیز بن حبتور» رئیس این کنفرانس و از اعضای ارشد شورای عالی سیاسی یمن در ابتدای این کنفرانس ضمن خوش‌آمدگویی به مشارکت کنندگان، سلام و درود سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله و «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن را به حاضران در این کنفرانس رساند.
یمن ده سال مقابل ظالمانه‌ترین تجاوزات و محاصره ائتلاف عربی-آمریکایی ایستاد
دکتر بن حبتور تاکید کرد که آرمان فلسطین، آرمان همه آزادگان در سراسر جهان است که نمایندگان آنها در این رویداد گسترده به صنعا آمده‌اند. همه مردم یمن از رهبری گرفته تا همه مقامات در سطوح مختلف و همه ملت آزاده این کشور در تمامی استان‌ها، پذیرای میهمانان عزیز خود در صنعا، پایتخت مقاومت هستند.
وی با اشاره به اینکه اکنون در دهمین سالگرد تجاوز و محاصره ائتلاف عربی- آمریکایی علیه یمن قرار داریم، اظهار داشت: تجاوزات ائتلاف آمریکا، عربستان و امارات که از مارس 2015 جنگی ناعادلانه را بر مردم یمن تحمیل کرد، تا همین الان نیز با وحشی‌گری، محاصره و ظلم ادامه دارد.
این مقام یمنی افزود: ملت یمن علی رغم همه تجاوزات و محاصره‌ها توانستند پرچم آزادگی را نه تنها در این کشور عربی، بلکه در کل جهان بالا ببرند و به پیروزی برسند. ملت یمن همچنین با مشارکت در حمایت از غزه و ساکنان این باریکه که روزانه صدها نفر از آنها تنها به جرم پایبندی به سرزمین و دفاع از حق زندگی خود، جانشان را از دست می‌دهند، به وظیفه آشکار خود در قبال مردم و آرمان فلسطین عمل می‌کنند.
این عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن با قدردانی از رزمندگان مقاومت که در هر وجب از خاک فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، یمن و ایران در برابر دشمن مستکبر و ظالم ایستاده‌اند، تاکید کرد: محور مقاومت و جهاد برای شکست پروژه آمریکایی- صهیونیستی و ناکام گذاشتن توطئه آنها برای نابودی آرمان فلسطین تشکیل شد.
انصارالله: آمریکا با ناوهواپیمابرش در مقابل یمن شکست خوردشلیک موشک از یمن به فلسطین اشغالی/ تعطیلی فرودگاه بن‌گوریونحمله موشکی جدید از یمن به فلسطین اشغالی قدرت و معادله محور مقاومت در طوفان الاقصی ثابت شد
«عادل عبدالمهدی» نخست وزیر اسبق عراق نیز که از جمله حاضران در این کنفرانس بود، در سخنرانی خود، از نقش یمن در حمایت از فلسطین به ویژه نقش رهبر مجاهد یمن، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، در مدیریت عملیات‌ها قدردانی و اعلام کرد: از زمان آغاز طوفان الاقصی در اکتبر 2023 و محاصره و جنگ ظالمانه علیه غزه، یمن معادله جدیدی را در مقابله با صهیونیست‌ها ایجاد کرد که در تاریخ مبارزه با اشغالگران صهیونیست سابقه نداشته است.

پیام خوزستان

عادل عبدالمهدی با انتقاد از مواضع سست رژیم‌های عربی در برابر تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مردم فلسطین، گفت که اسرائیل یک موجودیت استعماری و استکباری است که توسط نیروهای استکباری جهان حمایت می‌شود. اما معادله مقاومت چیزی بود که تاثیر آن را در طوفان الاقصی و نبردهای آزادسازی غزه، حمایت از قدس و نبردهای جبهه‌های حمایتی مشاهده کردیم؛ به طوری که مشخص شد نمی‌توان جبهه‌های محور مقاومت را از یکدیگر جدا کرد. در واقع محور مقاومت طبق این معادله به دشمن صهیونیستی گفت که اگر به ملت فلسطین تجاوز کنید، در واقع به همه ما تجاوز کرده‌اید، آرمان ما یکی است و از هم جدا نمی‌شود، در صورت حمله به یکی از این جبهه‌ها سایر جبهه‌ها قیام خواهند کرد و برای حمایت از آن می‌شتابند.
این مقام برجسته اسبق عراقی تاکید کرد: همانطور که محور استعماری جهان برای حمایت از اسرائیل بسیج شده و ناوهای هواپیمابر خود را به دریاهای ما می‌فرستد و از همه ابزارهای نظامی، سیاسی و رسانه‌ای برای حمایت از صهیونیست‌ها استفاده می‌کنند، امت اسلامی نیز نیروهای پویای خود را به نمایندگی از محور مقاومت جهت مقابله با استکبار بسیج می‌کند و یمن در خط مقدم این محور قرار دارد.
عبدالمهدی خاطرنشان کرد: یمن امروز به نمایندگی از امت اسلامی این مسئولیت را بر عهده دارد که دوران انزوای فلسطین را به پایان برساند. همانطور که دیدیم، نبردهای دریای سرخ و دریای عرب، ورود ناوگان آمریکایی و انگلیسی و سایر متحدان آنها و تجاوزات مستمر به یمن، نه موجب ترس یمنی‌ها شد و نه مانع از عملیات‌های دریایی یمن علیه دشمن صهیونیستی گشت؛ بلکه شاهد پیشرفت و تقویت عملیات‌های یمن بودیم و تا زمانی که محاصره و جنگ علیه غزه ادامه داشته باشد، یمن هم به حمایت از غزه ادامه خواهد داد.
وی افزود: معادله جدید مقاومتی که امروز یمن در برابر دشمن رقم زده و نبرد را به قلب فلسطین اشغالی منتقل کرده، معادله‌ای است که محاصره غزه را می‌شکند و ثابت می‌کند که فاصله جغرافیایی هیچ توجیهی برای سکوت در برابر تجاوزات صهیونیست‌ها به مردم فلسطین نیست. این معادله شجاعانه برای حمایت از آرمان فلسطین تنها مخصوص اعراب و مسلمانان نبوده، بلکه همه آزادگان جهان به این معادله ایمان دارند و مقاومت وارد جدیدی از پیشرفت‌ها شده و رژیم اشغالگر امروز در یک بحران موجودیتی مهلک به سر می‌برد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1068446/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشۀ مقام‌های ترامپ برای اخاذی از اروپا و مصر در ازای حمله به یمن

ساخت ربات مایع که کار سلول های زنده را انجام می‌دهد

قماطی: تا زمانی که خاک لبنان تحت تعرض است، جنگ پایان نیافته است

شهیدی که نماد مقاومت فلسطین است

اوقات شرعی آبادان و خرمشهر پنجم فروردین ماه 1404 + دعای روز 24 رمضان

اوقات شرعی اهواز پنجم فرودین ماه 1404 + دعای روز 24 رمضان

امیر قربانی: تبیین فرهنگ دفاع مقدس مؤلفه‌ای کلیدی در مقابله با جنگ شناختی دشمنان است

بازدید نوروزی رئیس سازمان سینمایی از سه پردیس

استاندار خوزستان: کارگروه‌های تخصصی تحقق شعار سال تشکیل می شوند

ماشاریپوف تور لیدر ازبکها در آزادی! (عکس)

بهره مندی 33 هزار گردشگر نوروزی از جاذبه‌های دریایی و بندری خوزستان / استقرار کشتی"رویای دریا" در آبادان مستقر شد

ایران – ازبکستان؛ شمارش معکوس برای جشن صعود در آزادی/ شاگردان قلعه‌نویی کار را یکسره می‌کنند؟

بازداشت چندین روزنامه‌نگار در ترکیه هم‌زمان با تشدید تظاهرات/ اعمال مقررات منع آمد و شد در استانبول

نبرد سرنوشت‌ساز در ورزشگاه آزادی: ترکیب احتمالی ایران و ازبکستان مشخص شد

گل سوم انگلیس توسط ازه در دقیقه 76

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 5 فروردین

بازدید نوروزی استاندار خوزستان از نیروگاه رامین اهواز + عکس

افزایش 66 درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی در خوزستان

تبریک جالب سال نو به سبک والیبالی

گل دوم انگلیس توسط هری کین در دقیقه 69

بازیکن ازبکستانی، اولین خرید 404 فوتبال ایران

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

همکاری ایلان ماسک با سانسور مخالفان اردوغان در ایکس

ایرتاکسی بین کیش و قشم برقرار شد

رشفورد جلوی گلزنی بلینگام را گرفت؛ انگلیس 0-0 لتونی

گل اول انگلیس توسط ریس جیمز در دقیقه 37؛ انگلیس 1 - لتونی 0

تصمیم نهایی چلسی؛ وینگر یونایتد را می‌خریم

جنجال داوری اسپانیا؛ زنان داور مرد می‌خواهند!

جزئیات گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه

رئیس‌جمهور در سفری غیررسمی به شهرستان مرند رفت

شرکت واحد به تماشاگران مسابقه فوتبال بین تیم های ملی ایران و ازبکستان خدمات رسانی می کند

رییس سازمان سینمایی از سه پردیس بازدید کرد

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه 4 فروردین 1404

تلاش می کنیم روند خوبمان را ادامه دهیم

دومین حمله موشکی گروه‌های مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست

تصاویر/ یادواره سرداران و 150 شهید والامقام شهرستان زیرکوه

مراسم احیای شب 23 ماه مبارک رمضان در حرم مطهر علی بن حمزه شیراز برگزار شد+عکس

روشن ایرماتوف با خاطراتش به تهران آمد

حساسیت های ادامه دار نقی روی سارا و نیکا در فصل جدید سریال

رو به رو شدن ارسطو و رحمت با کلی تغییرات

کنایه هما به پیگیری نقی برای قیمت دلار

حسادت های بچگانه نقی مشکل جدید هما

گوش سنگین نقی کار دستش داد!

سهم «محسن تنابنده» از تبلیغات «پایتخت 7» چقدر است؟

نرخ تورم در بالاترین سطح 15 ماهه؛ بهار سخت 1402 تکرار می‌شود؟

بازدید دبیر ستاد نوروزی کیش از فعالیت های کمیته فرهنگی و اجتماعی

اهتمام جدی منطقه آزاد کیش در توسعه حمل‌ و نقل هوایی با جزیره قشم

اولین جلسه تمرین یوونتوس با سرمربی جدید

بالوتلی به دکو: اینجوری خوشگل‌تری!

شلیک تماشایی جیمز و تور دروازه لتونی