پیام خوزستان

آخرين مطالب

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد سیاسی

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / کارگردان کانادایی گفت واکنش‌هایی که در برابر خبر استفاده از هوش مصنوعی «بورتالیست» به پا شد، یک کمپین رسوا توسط سایر نامزدهای اسکار بود.
به نقل از هالیوود ریپورتر، دیوید کراننبرگ فیلمساز کانادایی در یک برنامه گفتگو در جشنواره موسیقی متن لندن با هاوارد شور، همکار قدیمی‌اش صحبت کرد و در حین صحبت درباره موسیقی به دفاع از فیلم «بروتالیست» پرداخت.
این 2 درباره «ام. باترفلای» کراننبرگ در سال 1993 که درباره یک دیپلمات فرانسوی با بازی جرمی آیرونز بود که شیفته یک نوازنده اپرای چینی می‌شود، بحث کردند.
کراننبرگ وقتی درباره ویرایش این فیلم حرف می‌زد به انتقادهایی که به فیلم «بروتالیست» بردی کوربت شده پرداخت. وقتی مشخص شد این فیلم از هوش مصنوعی در نقشی که آدرین برودی ایفا کرد برای افزایش دقت لهجه مجارستانی کاراکترش، استفاده کرده، نقدهای زیادی به این فیلم شد؛ اما در نهایت برودی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی خود دریافت کرد.
 باید اعتراف کنم، یک رسوایی بود که برای «بروتالیست» ایجاد کردند. بحثی درباره بازی آدرین برودی وجود داشت اما آنها از هوش مصنوعی برای بهبود لهجه او استفاده کردند. من فکر می‌کنم این یک کمپین علیه فیلم «بروتالیست» بود که توسط برخی از نامزدهای دیگر اسکار شکل گرفت. این بسیار شبیه رفتار هاروی واینستین در هالیوود است، اگرچه او آنجا نبود.
ما همیشه با صدای بازیگران درگیر هستیم. در مورد جان در فیلم «ام. باترفلای» زمانی که این شخصیت، یک خواننده بود، صدای او را زیر کردم تا زنانه‌تر به نظر برسد و وقتی او به عنوان یک مرد ظاهر شد، صدای طبیعی او را پایین آوردم. این بخشی از کار فیلمسازی است.
بازار
کراننبرگ و شور از سال 1979 در فیلم‌های متعددی همکاری کرده‌اند و در این نشست آنها درباره فیلم‌های مشترک خود مانند «پرواز» (1986)، «شباهت کامل» (1988)، «ام. باترفلای» (1993)، «تصادف» (1996) و فیلم اخیر «کفن‌ها» حرف زدند.
این 2 هنرمند در این نشست به گذشته برگشتند که در یک محله در تورنتو بزرگ شدند و شور همیشه کراننبرگ را می‌دید که با موتورسیکلت خود رفت و آمد می‌کرد و اکنون، این 2 در اواخر 70 سالگی (شور) و اوایل 80 سالگی (کراننبرگ) هستند. شور گفت موسیقی او را می‌توان از طریق 16 فیلمی که این 2 با هم کار کرده‌اند ردیابی کرد.
هاوارد شور 78 ساله آهنگساز و رهبر ارکستر برجسته کانادایی و برنده جایزه اسکار است. وی برای بیش از 90 فیلم موسیقی متن نوشته و از برجسته‌ترین آهنگسازان معاصر فیلم به شمار می‌آید. وی با دیوید کراننبرگ، مارتین اسکورسیزی، پیتر جکسون و تیم برتون همکاری کرده و موسیقی «سکوت بره‌ها»، «سه‌گانه ارباب حلقه‌ها»، «دار و دسته‌های نیویورکی»، «هوانورد»، «رفتگان»، «هوگو» و سه‌گانه «هابیت» از ساخته‌های اوست. وی برنده 3 جایزه اسکار، 4 جایزه گرمی و 3جایزه گلدن گلوب است و سال 2008 اُپرایی به نام «پرواز» را با همکاری دیوید کراننبرگ روی صحنه برده است.
کراننبرگ در سخنانش همچنین گفت این که در طول زندگی حرفه‌ای متنوعش نامزدی اسکاری نگرفته را مناسب خودش می‌داند و با طعنه به ترامپ افزود: من کانادایی هستم. اسکار یک چیز آمریکایی است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1068589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مگه میشه کسی در رنج نباشه؟

عراقچی خبر داد: توافق برای ایجاد پل جدید با ارمنستان

رونمایی از پوستر روز جهانی قدس

اردوغان دوباره علیه تمامیت ارضی ایران حرف زد

11 مصدوم حاصل تصادف پراید و سمند در مسجدسلیمان

تردد بیش از 12 میلیون خودرو در محورهای استان خوزستان

6 استان پرمصرف بنزین

اعلام جزئیات راهپیمایی روز قدس در قم

آزادی فلسطین و زوال رژیم اشغالگر قدس وعده‌ای تخلف‌ناپذیر است

قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه 5 فروردین 1404

گلایه گردشگران نوروزی از کمبود ظرفیت قطار در برخی از مسیر‌ها

آزادی 9 هزار و 600 زندانی جرایم غیرعمد در سال 1403

غرق شدن یک جوان 20 ساله در رودخانه محور لالی - تراز

چهره ها/ بازیگر زخم کاری با استایلی جالب در لوکیشنی عجیب!

خانواده زندانی چه گناهی کرده؟

«سفیدبرفی» با کم‌ترین امتیاز سقوط کرد

شبیه ساز ابر کامپیوتر ناسا

تصویر روز ناسا؛ ویدیو شگفت‌انگیز از ماه‌گرفتگی کلی در آسمان اروگوئه

مه رقیق و غبار صبحگاهی در خوزستان

غرق شدن کودک 6 ساله در رودخانه کارون اهواز

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد

حذف زودهنگام دادمرز از کشتی مسابقات قهرمانی آسیا

آماده‌ترین والیبالیست‌های جهان به هم رسیدند

انتقال بزرگ والیبال ایران در لباس تیم جدید

رسانه ازبکی: احتمال حضور اورونوف در بازی با ایران قوت گرفت

جزئیات افزایش زمان معامله صندوق‌های طلا در بورس اعلام شد

انتقال پایدار فرآورده‌های نفتی در شمال کشور

حرکت قیمت نفت بر نمودار افزایشی

مصرف 122 میلیون لیتر بنزین در چهارم فروردین

برنامه‌ریزی برای جهش تولید در میدان‌های مشترک نفتی در سال 1404

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

ساده از دست ندادم دل پر مشغله را!

واکنش عباس عبدی به حواشی برخی جشن‌های نوروز

واعظ آشتیانی: آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند که مانند شغال، هیاهوی زیادی به راه اندازند

سخنگوی وزارت خارجه خواستار محاکمه رژیم صهیونیستی شد

آذری‌ جهرمی: وحدت ملی ما نباید قربانی سوء‌تفاهم‌ها یا تحریک احساسات شود

عراقچی: هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده‌ایم

صالحی: در زمین بدخواهان ایران بازی نکنیم

ضرورت حمایت از فعالیت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان

سوءمدیریت شرکت فرش اندیمشک را به ورشکستگی و تعطیلی کشاند

قدس، پرچم مشترک امت اسلامی و نماد مقاومت است

ایران و ژاپن؛ برد تلخ ایران برابر سامورایی‌ها

راهپیمایی روز جهانی قدس در بیش از 120 نقطه فارس برگزار می‌شود

«لبخند دنیا به کرمان 1405»، شعار جدید گردشگری پایتخت مقاومت جهان اسلام

یک شرکت پتروشیمی متخلف در خوزستان به پرداخت 5.5 همت محکوم شد

قماطی: جنگ با رژیم صهیونیستی هنوز پایان نیافته است

محکومیت 5500 میلیارد تومانی یک پتروشیمی برای تخلفات اقتصادی

ویدیو / بازدید مهندس لندی مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان از خط تولید شرکت و گفت‌وگو با تلاشگران خط تولید

ثمره 10 سال مقاومت یمن و کابوس بی‌پایان آمریکا و اسرائیل

تعیین تکلیف سند منازل 700 دستگاه بندر امام خمینی پس از 50 سال