اسکان بیش از 62 هزار نفر مهمان نوروزی در مدارس خوزستان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به راهاندازی مدارس اسکان مسافران نوروزی از 28 اسفند ماه پارسال گفت: تاکنون 62 هزار و 653 نفر مهمان نوروزی در مدارس اسکان یافتهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، ناصر علیفر با اشاره به راهاندازی مدارس اسکان مسافران نوروزی از 28 اسفند ماه پارسال گفت: 47 هزار و 373 نفر مسافر نوروزی در پایگاهها و مدارس استان اسکان یافتند.
وی با اشاره به استقبال بسیار خوب مسافران برای اسکان در مدارس استان افزود: 47 هزار و 373 مسافر اسکان یافته در مدارس استان شامل 8 هزار و 162 خانواده و 62 هزار و 653 نفر روز ثبت شده است.
علی فر ادامه داد: نظارت بر مدارس و پایگاههایی که در استان برای اسکان مسافران تعیین شده به صورت مرتبط در حال انجام است تا در صورت نیاز خدمات لازم ارائه شود و کمبودی وجود نداشته باشد.
وی اضافه کرد: همه مسافران فرهنگی و غیرفرهنگی امکان استفاده از این مراکز را برای اسکان دارند و ادارات آموزش و پرورش در سراسر استان به عنوان پایگاه اصلی اطلاع رسانی به مسافران در نظر گرفته شده است.
در نوروز امسال 43 پایگاه و 660 مدرسه در خوزستان برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1069089/