پیام خوزستان

آخرين مطالب

حاج قاسم سلیمانی؛ شهید قدس که سرنوشت منطقه را رقم زد سیاسی

حاج قاسم سلیمانی؛ شهید قدس که سرنوشت منطقه را رقم زد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب؛ عدنان عبدالله سرور الجنید، نویسنده و تحلیلگر یمنی در یادداشتی نوشت: شهید حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه که نامش در سراسر جهان آزاد طنین‌انداز شد و خدمات جهادی او در خطوط مقدم محور مقاومت، همه‌ی مرزها را درنوردید، الگویی منحصر به‌فرد در دلاورمردی و جهاد است.
کسی که بینی ستمگران در کشورهای استکبار جهانی -به رهبری آمریکا و اسرائیل و دنباله‌روهای آنان در منطقه- را به خاک مالید، و پروژه‌ی صهیو-آمریکایی در منطقه را شکست داد و در مقابله‌ با جنگ بین‌المللی علیه کشورهای محور مقاومت پیروز شد.
شهید حاج قاسم سلیمانی از همه‌ی ملت‌های مظلوم در کشورهای محور مقاومت و حتی مسیحیان حمایت کرد؛ چراکه در سایه‌ی شریعت محمدی (ص) مسیحیان در امان هستند. او با تأکید بر وحدت انسانی، همه‌ی مسیحیان جهان را نصیحت کرد که فریب دروغ‌پردازی رسانه‌های وابسته به آمریکا را نخورند، زیرا مسیحیان در همه‌ی کشورهای محور مقاومت در امان هستند و آزادانه به عبادت می‌پردازند.
در این مقاله از این سخن می‌گوییم که شهید حاج قاسم سلیمانی چگونه توانست چهره‌ی منطقه را تغییر دهد و آینده‌ی بهتری را بسازد:
در محضر شهید حاج قاسم سلیمانی (رضوان الله علیه)
حوادث بهار عبری سال 2011 میلادی، نمونه‌ای از توطئه‌های آمریکا و اسرائیل در منطقه‌ای اسلامی است، که طی آن شاهد حمایت آنها از گروه‌های تکفیری و تروریستی و ایجاد پایگاه‌‌هایی برای آنان و مسلح کردن و توزیع آنان در همه‌‌ی مناطق بودیم؛ به‌صورتی که با کمک مزدوران عرب و بعضی رژیم‌ها‌ -که به‌عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی پرداختند- پول‌های هنگفتی به تکفیری‌ها داده شد تا پروژه‌ی صهیوـ آمریکایی در منطقه اجرا شود.
بنابراین شهید حاج قاسم سلیمانی در مقابل این پروژه ایستاد و معامله‌ی قرن را به شکست کشاند. او با کمک خداوند نقش مهمی در شکست پروژه صهیو ـ آمریکایی داشت. سرانجام کشورهای استکبار جهانی به رهبری آمریکا و اسرائیل اهمیت شهید حاج قاسم سلیمانی و نقش او در شکست توطئه‌هایشان را دریافتند. به‌همین دلیل مهندس محور مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی و دوستش ابومهدی مهندس در 3 ژانویه 2020 در حمله‌ی هوای آمریکا در اطراف فرودگاه بین‌المللی بغداد ترور شدند. آنها امیدوار بودند که با شهادت حاج قاسم سلیمانی بتوانند هدف شوم خود را عملی کنند و قدس و فلسطین را تحت کنترل درآورده و نفوذ لابی صهیونیستی را در منطقه‌ی خاورمیانه گسترش دهند.
به آنها می‌گوییم که به هدف شوم خود نخواهید رسید، زیرا شهید حاج قاسم سلیمانی هزاران فرمانده را آموزش داده است که همگی همان ویژگی‌ها و توانایی‌ها و روحیه‌ی این شهید را دارند. همه‌ی دستاوردهایی را که امروزه در سرزمین استوار غزه، عراق، جنوب لبنان، دریای سرخ و باب المندب شاهدیم، از دستاوردهای شهید قاسم سلیمانی است و شهید سیدحسن نصرالله نیز بر همین مسأله تأکید کرده بود که شهید قاسم سلیمانی با قدرت در نبرد طوفان الاقصی حضور دارد. شهید فرمانده قاسم سلیمانی چه در زمان حیات و چه در زمان شهادت باعث رعب و وحشت دشمن بوده است. به‌صورتی که حتی از مجسمه و تصاویر شهید حاج قاسم سلیمانی وحشت دارند، تا جایی که یک مسابقه‌ی فوتبال در اصفهان به دلیل ترس آنها از مجسمه‌ی این شهید لغو شد. اقدام قدرت‌های شیطانی در انجام حملات تروریستی نزدیک بارگاه شهید قاسم سلیمانی در سالگرد شهادتش در 3 ژانویه 2024، نشانه‌ی آشکار درماندگی اخلاقی و شکست روحی و معنوی آنها و شکست اهداف شوم آنها است، به‌همین دلیل است که دشمنان همچنان از او می‌ترسند.
شهید حاج قاسم سلیمانی به دلیل اخلاص الهی توانست به قلب و جان انسان‌های آزاده راه یابد؛ او مانند یک امت بود تا جایی که نزدیک به 420 کتاب درباره‌ی شخصیت این شهید تألیف شده و برای بزرگداشت یاد او اشعار بسیاری سروده شده و کنفرانس‌ها و همایش‌هایی برگزار شده و هزاران مقاله در وصف او نوشته شده است.
شهید حاج قاسم سلیمانی باعث دمیده شدن روح وحدت بین کشورهای محور مقاومت شد. در اینجا یاد می‌کنیم از شهید فرمانده قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی مهندس، شهید فرمانده سید حسن بن بدرالدین الحوثی، شهید عماد مغنیه و همه‌ی شهدایی که با خون خود باعث اتحاد قلبی و انسانی و انقلابی و جهادی شدند.
سردار قاسم سلیمانی از سال 1998 میلادی فرمانده‌ی سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بود. وی از نخستین فرماندهان دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در دهه‌ی هشتاد بود. وی در دوران فرماندهی سپاه 41 ثارالله (سپاه استان کرمان) به مبارزه با قاچاق مواد مخدر از افغانستان و جلوگیری از انتقال آن به ترکیه و اروپا پرداخت و به یکی از الگوهای بزرگ مبارزه با فساد و تروریسم تبدیل شد. وی در سال 1982 در عملیاتی مجروح شد و از سوی یک پزشک مورد سوء قصد قرار گرفت؛ اما توطئه‌ی آن پزشک به سرعت شناسایی و خنثی شد.
شهید حاج قاسم سلیمانی مدال‌های بسیاری دریافت کرد که مشهورترین آنها نشان ذوالفقار عالی‌ترین نشان افتخار در جمهوری اسلامی ایران است. وی نخستین فرمانده‌ای است که این نشان را برای قدردانی از دستاوردهای نظامیش دریافت کرد. این نشان در تاریخ 10 مارس 2019 توسط رهبری به ایشان اعطا شد.
وی توانست پروژه‌ی صهیو-آمریکایی را شکست دهد و برنامه‌های مشترکی را بین کشورهای محور مقاومت در منطقه ترسیم کند.
دستاوردهای شهید در حمایت از فلسطین به‌عنوان مسئله‌ی محوری امت
شهید حاج قاسم سلیمانی، نقش بسیار مهمی را در حمایت همه‌جانبه از مسئله‌ی فلسطین به‌عنوان مسئله‌ی مرکزی امت اسلامی ایفا کرد و همه‌ی امکانات سپاه قدس را در حمایت از گروه‌های مختلف مقاومت اسلامی در فلسطین به کار گرفت، به‌صورتی که جهاد و دفاع جوانان و مجاهدان مقاومت فلسطین از پرتاب سنگ، به استفاده از موشک‌های دقیق برای پاسخ به دشمن صهیونیستی تبدیل شد. اکنون قوی‌ترین موشک گروه‌های مقاومت "قاسم سلیمانی" نام دارد. تلاش‌های شهید قاسم سلیمانی در حمایت از فلسطینی‌ها نتیجه داد و مقاومت فلسطین به قدرتی مانند حزب‌الله و مورد حمایت مردم تبدیل شد و دنیا را شگفت زده کرد.
تحقق این دستاوردها اینگونه صورت گرفت:
الف- در سال 1998 شهید حاج قاسم سلیمانی با گروه‌های فلسطینی دیدار کرده و با آنها آشنا شد و با آنها به صورت مستقیم ارتباط برقرار کرد. شهید احمد یاسین با هماهنگی شهید حاج قاسم سلیمانی به تهران سفر کرد.
ب- از سال 2001 تا 2005 کمیته‌ی مشترکی را بین گروه‌های فلسطینی و حزب الله و سپاه قدس تشکیل داد و همه‌ی مسائل مورد نیاز این گروه‌ها مانند انتقال تجربه و آموزش نظامی را در اختیار آنها قرار داد و با فرماندهی حماس در دمشق ملاقات کرد.
ج- در سال 2009 میلادی دوره‌هایی آموزشی را برای مجاهدان فلسطینی در همه‌ی زمینه‌های نظامی برگزار کرد.
د- در سال 2014 شهید حاج قاسم سلیمانی پهپاد و موشک‌های دوربرد دارای قدرت تخریب بالا را به خدمت گرفت.
ه- در سال 2015 شهید حاج قاسم سلیمانی فرمان داد که گروه‌های مقاومت فلسطین به‌صورت کامل پشتیبانی شوند.
و- در سال 2018 شهید حاج قاسم سلیمانی به مقابله با معامله‌ی قرن پرداخت و به‌همین منظور با گروه‌های مقاومت فلسطین ملاقات کرد.
ز- طراحی تونل‌های غزه و انجام سه سفر به این منطقه طبق اظهارات احمدعبدالهادی نماینده‌ی حماس در لبنان.
دستاوردهای حاج قاسم در حمایت از عراق
با پاکسازی عراق از داعش، از کردها و اهل سنت در این کشور حمایت کرد و همزمان توجه بسیاری به فرآیند بازسازی مراقد مقدس در نجف اشرف، کربلا، کاظمین و سامرا داشت.
برخی از دستاوردهای وی در عراق عبارتند از:
1- کمک به شیعیان و گروه‌های کرد برای مقابله با صدام.
2- متحد کردن شیعیان عراقی.
3- ایفای نقش محوری در تشکیل حشدالشعبی و برعهده گرفتن مستشاری نیروهای حشد در نبرد علیه داعش.
4- ایفای نقش در صدور فتوای جهاد علیه داعش از سوی آیت‌الله سیستانی.
5- حمایت از مقدسات در عراق.
6- نابودی داعش و شکست دادن توطئه‌های آن و مبارزه با تروریسم و ...
دستاوردهای حاج قاسم در سوریه
کمک به سوریه برای مقابله با توطئه‌های صهیو-آمریکایی علیه این کشور پس از انقلاب‌های عربی سال 2011.
کمک به از سرگیری روابط بین حماس و دولت سوریه، که پس از شهادتش محقق شد.
دستاوردهای حاج قاسم در لبنان و حمایت از حزب‌الله
شهید حاج قاسم سلیمانی نقشی مهم را در ارتقای توانایی‌های حزب‌الله ایفا کرد. ایشان به‌عنوان نماینده‌ی رهبری در نبرد سال 2006 حضور داشت و توطئه‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی را به شکست کشاند. وی همواره در خطوط مقدم حضور داشت و شهید عماد مغنیه را مالک اشتر جبهه‌های مقاومت می‌دانست.
دستاوردهای حاج قاسم در یمن
شهید حاج قاسم سلیمانی کمک‌های مستشاری بسیاری را به یمنی‌ها تقدیم کرد و دانش نظامی بسیاری را در اختیار آنان قرار داد. وی به شجاعت سید عبدالملک بدرالدین الحوثی و توانایی‌های رهبری او در مقابله با توطئه‌های دشمنان و ائتلاف سعودی بسیار علاقه‌مند بود؛ شخصیتی استثنائی که از فرماندهان بزرگ مقاومت است و با کمک خداوند توانسته ظلم و ستم را از ملت یمن دور کند.
سیدعبدالملک بدرالدین الحوثی درباره‌ی شهید حاج قاسم سلیمانی گفته است که، حاج قاسم از شمّه‌ای از دلاوری و شجاعت علی(ع)، فداکاری امام حسین(ع) و ازخودگذشتگی عباس(ع) بهرمند بود، و یکی از فرماندهان آزاده‌ی این امت به‌شمار می‌آید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1076738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پوتین از حماس به خاطر آزادی تبعه روسی در غزه تشکر کرد

شتاب در توسعه فولاد زاگرس با تزریق سرمایه سهامداران/ پرداخت معوقات کارگران پیمانکار EPC در دستور کار قرار گرفت

از آزادی تا سن‌سیرو؛ طارمی به مستطیل سبز برگشت!

جزئیاتی از زمان پاسخ حماس به پیشنهاد اسرائیل/ بر سر سلاح خود مذاکره نمی‌کنیم

رایج ترین کلاهبرداری ها با هوش مصنوعی/ ویدئو

تجمع دانشجویی و مردمی در پی جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین

پور علی: تقویت اردو‌های راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

روستای گردشگری شوکِ حاجیوند در آستانه ثبت ملی با دست بافته‌های منحصر‌به‌فرد چوقا

برگزاری جشنواره سفیران سلامت در 27 شهرستان استان با هدف ترویج خودمراقبتی و بهداشت فردی

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

واکنش غریب آبادی به ماجرای خودکار طلایی در حاشیه‌ مذاکرات ایران و آمریکا

جزییات دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر خارجه

امیدواریم پیروز میدان در پایان بازی تیم ذوب‌آهن باشد

پورعلی‌‎گنجی: فوتبالم مقابل چشم هوادار 50 درصد تغییر می کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خلع سلاح مقاومت خط قرمز همه گروه‌های فلسطینی

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

یاوه‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

غریب‌آبادی: اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما باشد، نخواهیم پذیرفت

گزارش تمرین پرسپولیس

خبر نامطلوب برای هواداران پرسپولیس و سپاهان

پورعلی‌گنجی: وقتی در آزادی باشیم بازی پرسپولیس فرق می‌کند!

رایزنی در خصوص طرح 550 هزار هکتاری و مقابله با ریزگردها

آخرین برد پرسپولیس برابر سپاهان در آزادی، 7 سال و دو ماه پیش!

خشم شدید کاپیتان‌های استقلال: پدرمان را درآوردید!

پورعلی‌‎گنجی: فوتبالم مقابل چشم هوادار 50 درصد تغییر می کند

اعتراض کاپیتان های استقلال: پدر ما را درآوردید

دهک بندی یارانه؛ از کجا بفهمیم یارانه مان حذف می‌شود یا نه؟

موقعیت عالی برای باواریایی‌ها؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

کورتوا رئال رو در بازی نگه میداره! رئال مادرید 0-0 آرسنال

درگیری کارواخال و ساکا در ورودی تونل بین دو نیمه

گل اول بایرن مونیخ توسط هری کین در دقیقه 52

گلایه مهروز ساعی، مربی تیم ملی تکواندوی بانوان از انتخاب مهدی طارمی به عنوان مرد سال ورزش ایران

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

معاون وزیر خارجه: مکان دور دوم مذاکرات «رم» است

رفتارهای زیگزاگی مقامات آمریکایی و تغییر لحن آنان با نزدیک شدن به دور دوم مذاکرات غیر مستقیم

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فلاحت‌پیشه: نگران شرطی‌شدن مذاکرات نسبت به منافع روسیه باشیم

کرملین: موضوع ایران در دستور کار مذاکرات پوتین و ویتکاف نبود

ماجرای توهین و ضرب و شتم به دو پزشک در ایذه و شوش چه بود؟

خلیفه اصل: استقلال خوزستان سه بازیکن جدید جذب خواهد کرد

فانوس روشن استقلال در قعر؛ VARفرشته نجات استقلال

ارائه مقاله پژوهشی از سوی شرکت فولاد اکسین خوزستان در چهارمین همایش آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد کشور

تماشای رایگان پرسپولیس ـ سپاهان برای فرزندان زیر 10 سال

ویدئوی گل بخودی آزادی از زاویه متفاوت

نوسانات بازار و مقاومت Tron ($TRX): پیش‌بینی آینده این آلتکوین