پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران:

«میرو»؛ فیلمی راهبردی در ترویج فرهنگ ایثار از دل سیستان و بلوچستان گفتگو

«میرو»؛ فیلمی راهبردی در ترویج فرهنگ ایثار از دل سیستان و بلوچستان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران از آغاز اکران فیلم سینمایی «میرو» در سینماهای هنر و تجربه کشور خبر داد و با اشاره به اهمیت این اثر در روایت تجربه زیسته یک شهید، تأکید کرد: این فیلم نمونه‌ای موفق از بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

به گزارش «ایثار»، محمد کرم‌الهی، مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار نوید شاهد، با اعلام آغاز اکران فیلم سینمایی میرو در سینماهای هنر و تجربه کشور، این اثر را یکی از پروژه‌های راهبردی بنیاد و امور ایثارگران توصیف کرد و گفت: میرو روایتی ساده، صادقانه و صمیمی از زندگی یک شهید است که از دوران کودکی تا لحظه اعزام به جبهه، با نگاهی انسانی و ملموس، قصه‌ای از ایثار را برای نسل جوان بازگو می‌کند.
کرم‌اللهی با اشاره به ژانر کودک و نوجوان این فیلم خاطرنشان کرد: «این فیلم، نه‌تنها برای نوجوانان بلکه برای خانواده‌ها و عموم مخاطبان قابل تماشا و اثرگذار است. یکی از ویژگی‌های برجسته میرو، تولید آن در منطقه سیستان و بلوچستان است؛ جایی که با همراهی مسئولان استانی، بنیاد منطقه چابهار، و مشارکت فعال مردم زاهدان و چابهار، به اثری هویت‌مند و قابل اتکا بدل شد. در این فیلم، بیش از 90 درصد از عوامل تولید از میان مردم بومی منطقه انتخاب شده‌اند. این انتخاب آگاهانه، نه تنها به غنای فرهنگی فیلم افزوده، بلکه سیستان و بلوچستان را به یک مرکز بالقوه فرهنگی برای تولیدات آینده بنیاد شهید تبدیل کرده است.
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فیلم «میرو» داستان زندگی شهید حاج قاسم میرحسینی به نام میرو را روایت می‌کند که مسیر خود را با شجاعت، پاکی و آرمان‌خواهی طی می‌کند. شخصیت مادر شهید در این فیلم، با صلابتی مثال‌زدنی، نقش محوری در شکل‌گیری این روحیه ایثارگرانه دارد.
کرم‌الهی با اشاره به حضور موفق این فیلم در جشنواره‌های ملی افزود: استقبال از میرو نشان داد که اگر روایت درست و بومی باشد، می‌تواند مخاطب را درگیر کند و اثرگذار باشد. ما در بنیاد به‌طور جدی در تلاشیم از ظرفیت‌های فرهنگی استان‌ها به‌ویژه سیستان و بلوچستان در زمینه‌هایی چون فیلم، تئاتر و موسیقی بهره‌مند شویم. توجه ویژه رئیس بنیاد و معاونت فرهنگی بنیادبر همین مبناست. تفویض سوژه‌ها به استان‌ها و بهره‌گیری از پتانسیل‌های محلی، می‌تواند حرکت‌های فرهنگی ما را از مرکزگرایی خارج کرده و آن را به یک جریان ملی تبدیل کند.
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید در پایان با تأکید بر نقش کلیدی جغرافیا در موفقیت این فیلم گفت: این فیلم نه تنها روایتی از ایثار است، بلکه تصویری از مادرانی است که با تمام وجود آماده فداکاری‌اند؛ و این، ارزشمندترین جلوه‌ای است که میرو به تصویر می‌کشد.
انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1076836/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردار برسلانی: امروز نقش اصلی هنرمندان تبیین‌گری در جبهه مقاومت است

حماس و جهاد اسلامی هرگونه مذاکره درخصوص خلع سلاح مقاومت را رد کردند

تولد اولین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در این شهر

اتحاد بزرگان استقلال و پرسپولیس برای آزادی فوتبالیست زندانی/ طلبکاران عزیز! تخفیف بدهید تا من آزاد شوم!

پوتین از حماس به خاطر آزادی تبعه روسی در غزه تشکر کرد

شتاب در توسعه فولاد زاگرس با تزریق سرمایه سهامداران/ پرداخت معوقات کارگران پیمانکار EPC در دستور کار قرار گرفت

از آزادی تا سن‌سیرو؛ طارمی به مستطیل سبز برگشت!

جزئیاتی از زمان پاسخ حماس به پیشنهاد اسرائیل/ بر سر سلاح خود مذاکره نمی‌کنیم

رایج ترین کلاهبرداری ها با هوش مصنوعی/ ویدئو

تجمع دانشجویی و مردمی در پی جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین

پور علی: تقویت اردو‌های راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

روستای گردشگری شوکِ حاجیوند در آستانه ثبت ملی با دست بافته‌های منحصر‌به‌فرد چوقا

برگزاری جشنواره سفیران سلامت در 27 شهرستان استان با هدف ترویج خودمراقبتی و بهداشت فردی

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

واکنش غریب آبادی به ماجرای خودکار طلایی در حاشیه‌ مذاکرات ایران و آمریکا

جزییات دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر خارجه

امیدواریم پیروز میدان در پایان بازی تیم ذوب‌آهن باشد

پورعلی‌‎گنجی: فوتبالم مقابل چشم هوادار 50 درصد تغییر می کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خلع سلاح مقاومت خط قرمز همه گروه‌های فلسطینی

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

یاوه‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

غریب‌آبادی: اگر طرف مقابل با ادعاهای واهی به دنبال تعطیلی صنعت هسته‌ای ما باشد، نخواهیم پذیرفت

گزارش تمرین پرسپولیس

خبر نامطلوب برای هواداران پرسپولیس و سپاهان

پورعلی‌گنجی: وقتی در آزادی باشیم بازی پرسپولیس فرق می‌کند!

رایزنی در خصوص طرح 550 هزار هکتاری و مقابله با ریزگردها

آخرین برد پرسپولیس برابر سپاهان در آزادی، 7 سال و دو ماه پیش!

خشم شدید کاپیتان‌های استقلال: پدرمان را درآوردید!

پورعلی‌‎گنجی: فوتبالم مقابل چشم هوادار 50 درصد تغییر می کند

اعتراض کاپیتان های استقلال: پدر ما را درآوردید

دهک بندی یارانه؛ از کجا بفهمیم یارانه مان حذف می‌شود یا نه؟

موقعیت عالی برای باواریایی‌ها؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

کورتوا رئال رو در بازی نگه میداره! رئال مادرید 0-0 آرسنال

گل اول بایرن مونیخ توسط هری کین در دقیقه 52

درگیری کارواخال و ساکا در ورودی تونل بین دو نیمه

گلایه مهروز ساعی، مربی تیم ملی تکواندوی بانوان از انتخاب مهدی طارمی به عنوان مرد سال ورزش ایران

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

معاون وزیر خارجه: مکان دور دوم مذاکرات «رم» است

رفتارهای زیگزاگی مقامات آمریکایی و تغییر لحن آنان با نزدیک شدن به دور دوم مذاکرات غیر مستقیم

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فلاحت‌پیشه: نگران شرطی‌شدن مذاکرات نسبت به منافع روسیه باشیم

کرملین: موضوع ایران در دستور کار مذاکرات پوتین و ویتکاف نبود

ماجرای توهین و ضرب و شتم به دو پزشک در ایذه و شوش چه بود؟

خلیفه اصل: استقلال خوزستان سه بازیکن جدید جذب خواهد کرد

فانوس روشن استقلال در قعر؛ VARفرشته نجات استقلال