پیام خوزستان

آخرين مطالب

امنیت پایدار مردمی در غرب کشور حاکم است گفتگو

امنیت پایدار مردمی در غرب کشور حاکم است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه، گفت: امنیت پایدار مردمی در غرب کشور برقرار و حاکم است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار امان‌الله گشتاسبی پیش‌ از ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه استان کردستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و قدردانی از حضور جانشین فرمانده سپاه، نمایتده ولی‌فقیه در کردستان، استاندار، فرماندهان انتظامی، مرزبانی، همه مسئولان، علما، مسئولان، خانواده معظم شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس، پیشمرگان مسلمان کرد و همه اقشار در این مراسم، اظهار داشت: از همه عزیزان طلب حلالیت دارم و دست تک‌تک ما را می‌بوسم.
وی خطاب به جانشین فرمانده سپاه گفت: برخی اوقات فکر می‌کنیم که نعمات الهی به سختی به دست می‌آید، اما امروز خداوند را سپاسگزار و شاکرم که بعد از 42 سال خدمت در سپاه، در این دوران آخر خدمتی خدمتگزار مردم کردستان بودم. نعمت‌های فراوانی از جمله مردم شریف، نجیب و مهربان که فقط محبت می‌خواهند در کردستان است.
تعبیر زیبای سردار گشتاسبی از هوشیاری مردم کردستان
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه با ابراز خرسندی شورای تامین و همه مسئولان در کردستان همراه سپاه هستند که بابت این‌ نعمات شاکرم، تصریح کرد: در 22 ماه اخیر حضور در کردستان، به جهت هوشیاری، آمادگی، فهم و درک بالای مردم این استان در حمایت از انقلاب، هیچ‌ موقع دلم‌ نلریزد.
وی افزود: هنوز نتوانسته‌ایم بسیاری از ظرفیت‌های مردمی را در کردستان را کشف کنیم. مردم‌ جلوتر از انقلاب احساس تکلیف می‌کنند. در سقز یک روز بعد از سالگرد اغتشاشات 1401 خدمت خانواده شهیدی رفتم که مادر شهید طوری از نحوه شهادت فرزندش و ادامه دفاع از انقلاب صحبت می‌کرد و می‌گفت راه انقلاب ادامه دارد و جانمان را در این راه تقدیم می‌کنیم.
گشتاسبی بیان کرد: مردم کردستان در مشارکت در برنامه‌ها و انسجام و همراهی هیچ مشکلی ندارند و ان‌شاءالله از این به بعد نیز همین طور خواهد بود که بعد از سفر پر خیر و برکت مقام‌معظم رهبری، شاهد حضور گسترده مردم در استقبال از شهید رئیس‌ جمهور در میدان آزادی بودیم.
وی بیان کرد: به فضل خداوند در کشور، قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) و استان کردستان و آذربایجان غربی که حماسه‌های بزرگی در مقابل با ضدانقلاب خلق شده است، امنیت پایدار برقرار خواهد بود.
فرمانده سابق سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با قدرانی از حمایت و نگاه مثبت سردار سلامی و سردار پاکپور از مردم کردستان و اقدامات محرومیت‌زدایی سپاه در استان خاطرنشان کرد: جا دارد بابت توجه و انتصاب سردار جمشید رضایی به عنوان فرمانده سپاه کردستان قدردانی کرده و انتظار حمایت دو چندان از این فرمانده خدوم را از همه مسئولان استانی دارم.
وی بیان کرد: در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)‌ نیز سرباز نظام بوده و همواره در کنار کردستان خواهم بود.
فرمانده دوران دفاع مقدس در پایان از تلاش‌ها و همراهی دستگاه قضایی در استان تقدیر کرد و افزود: در نقطه‌ای از شهر سنندج، بیش از 20 سال مشکل سند مالکیت مسکن داشتیم‌ که با حمایت دستگاه قضایی مشکل 3 هزار نفر برطرف شد.
به گزارش تسنیم، گشتاسبی اخیرا با حکم فرمانده معظم کل قوا به درجه سرتیپ تمامی مفتخر و به عنوان فرمانده جدید قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) معرفی شد.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1077439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت در لرستان برگزار شد+ عکس

شهدا و ایثارگران چشم و چراغ ملت هستند

مهم ترین ارگ های ایران که حالا جاذبه تاریخی اند + تصاویر

همسر استیون انزونزی برای حمایت از سپاهان به تهران سفر می‌کند / عکس

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

کمالوندی: معاون گروسی به تهران می‌آید

ماجرای مسمومیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز

قول یحیی گل محمدی به مردم خوزستان

کار ناپسند عربستانی‌ها دامن تیم رونالدو را گرفت!/ النصر به خاطر استقلال جریمه شد!

سر‌توپ دیدنی گارناچو؛ منچستریونایتد 2-0 لیون

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

حضور عراقچی در مراسم روز ارتش در مسکو

روایتی از پاسخ رهبرانقلاب به درخواست ویژه وزیر دفاع عربستان

ویدیو: خلاصه بازی مس سونگون 2 – نفت مسجدسلیمان 2

خلیفه اصل: به خودمان باختیم؛ این ضعیف‌ترین بازی ما بود!

گل محمدی: تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه آسیایی می‌جنگیم

پروژه تله‌کابین تاق‌بستان شتاب می‌گیرد / استفاده حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه

نصر به خاطر استقلال جریمه شد!

تله‌کابین تاق‌بستان با گرفتن مجوزها در کمتر از دو سال تکمیل می‌شود

پوستر جنجالی باشگاه پرسپولیس برای بازی با سپاهان

مسلمانان نباید در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه سکوت کنند

فاز اصلاحی قیمت دلار | احتمال کاهش تا 78 هزار تومان

چرا «خشایار الوند» برای هنرمندان مهم است؟

چهره ها/ شوخی جالب مهدی قایدی با محسن تنابنده

چهره ها/ عجیب ترین و جالب ترین مانتویی که دیده‌اید!

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

گل دوم منچستریونایتد به لیون توسط دالو

گل اول تاتنهام توسط سولانکه از روی نقطه پنالتی در دقیقه 43

آیا تمدید قرارداد با صلاح عاقلانه بود؟

واکنش روا به حواشی دیدار ایران - ازبکستان

برنز آسیا بر گردن دختر دونده ایران

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

داستانک/نقل قول بد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

توضیحاتی درباره دیدار رهبر انقلاب و «خالد بن سلمان»

سفر عراقچی به مسکو در یک برهه حساس

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه باهمدیگر در آستانه روز ارتش