پیام خوزستان

آخرين مطالب

مقاومت در جنوب لبنان زودتر از ضایعه بیروت رخ داد گفتگو

مقاومت در جنوب لبنان زودتر از ضایعه بیروت رخ داد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، سید علی شریفی نژاد شامگاه چهارشنبه در دوازدهمین نشست «گفتار امت» با عنوان «روایت لبنان از ابتدای طوفان الاقصی تاکنون» به ارائه تحلیلی از حوادث و تحولات اخیر در لبنان پرداخت و به بررسی جنبه‌های مختلف طوفان الاقصی و پیامدهای آن برای منطقه و مردم لبنان پرداخت.
خبرنگار بدون مرز در لبنان افزود: پس از رویدادهای 7 اکتبر در غزه، در همان روز جلسه‌ای در روستاهای جنوبی برگزار شد و شرکت‌کنندگان به این نتیجه رسیدند که تحولات در جنوب لبنان زودتر از ضایحه بیروت رخ می‌دهد زیرا اختلافات زیادی از نظر مسیر و تفکرات بین این دو منطقه وجود دارد.
وی با اشاره به حضور جوانان انقلابی در خیام و شباب، گفت: این افراد آماده مقابله با هر اتفاقی بودند و فاصله آنها تا مرز تقریباً 350 متر بود. با شروع ترددها، شهید عفیف و علی شعیب با سردبیر الاخبار در جنوب تماس گرفتند و از وقوع خبرهایی اطلاع دادند.
شریفی نژاد افزود: در ساعت 2 بامداد 8 اکتبر، اعلام شد که باید به وضعیت جنگی رفت و دروازه دفاع از غزه را باز کرد. ما طریق القدس را نبرد نمی‌دیدیم، بلکه منتظر نبرد با اسرائیل بودیم تا انتقام اتفاقات گذشته را بگیریم.
خبرنگار بدون مرز در لبنان گفت: پس از حضور در جنوب، جبهه رسانه‌ای در حسیبا شکل گرفت و تعدادی از افراد در آنجا ماندند، در حالی که برخی دیگر به ضایحه فرستاده شدند. حلقه اولیه رسانه‌ای با نوشتن 7 پروتکل برای مواجهات در توئیتر، کاریکاتور، فیسبوک و سایر پلتفرم‌های رسانه‌ای اسرائیلی شکل گرفت. این روند تا زمانی که مقر آنها مورد اصابت قرار گرفت و طریق القدس رسماً شکل گرفت، ادامه یافت.
وی بیان کرد: ما در شرایطی که دشمن سه‌پایه دوربین را به عنوان لانچر موشک شناسایی می‌کرد، یکی از خبرنگاران ما در خیام سه‌پایه گذاشت و به مدت 24 ساعت آتش گرفتن تانک‌ها را به صورت زنده نشان داد. او تأکید کرد که سلاح آنها دوربین‌شان است و به آنها اینگونه آموزش داده شده که هر کسی در هر جایگاهی باید مقاوم باشد. به گفته وی، 500 نفر کل جنوب را در 73 روز نگه داشتند.
شریفی نژاد با اشاره به تلفات و خسارات وارده، گفت: آنها سه دبیرکل شهید، بیش از 475 فرمانده شهید و تقریباً 3783 شهید از اول «طریق القدس» داده‌اند. همچنین، بیش از 3000 نفر مجروح شده‌اند که بیش از 2500 نفر آنها در عملیات پیجر بوده‌اند.
خبرنگار بدون مرز در لبنان از ساخت مستندی درباره مواجهات جنوب خبر داد که در آن اعضای گروه خاطرات خود را از اتفاقات جنوب تعریف می‌کنند.
وی با تأکید بر اهداف و اخلاق «طریق القدس»، گفت: برخی فکر می‌کنند مقاومت یعنی سلاح، اما اگر کمی درباره اهداف تشکیل این گروه بدانند، چنین تفکری را نخواهند داشت.
شریفی نژاد تأکید کرد: آنها به اهدافی که سید حسن نصرالله تعیین کرد، رسیده‌اند و به گفته رسانه معاریو، آنها با اخلاق با اسرائیل جنگیده‌اند.
خبرنگار بدون مرز در لبنان گفت: ما در جنگ آنها خانه‌ای را هدف قرار ندادیم، مگر اینکه خانه نیروی نظامی باشد. ما معتقدیم 25 شهرکی را که مورد اصابت قرار گرفت، خانه‌های نیروهای نظامی بوده است. ما در حیفا خانه‌ای را نزدیم، بلکه مقر نظامی و خانه فرمانده ستاد ارتش دوم حیفا و غذاخوری تیپ کولانی را هدف قرار دادیم.
وی همچنین مدعی شد آنها به اندازه یک سال به یگان مکانیزه ارتش دشمن صدمات وارد کرده‌اند و 73 تانک را زده‌اند.
کد خبر 6430340

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1077824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتانیاهو از توافقات جزئی به‌عنوان پوششی برای اجرای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند

حماس: آماده آزادی همه اسرای صهیونیست در ازای پایان جنگ غزه هستیم

بازدید معاون امنیتی وزارت کشور و استاندار خوزستان از مرز شیب عراق

خلاصه بازی ذوب آهن 1-0 استقلال خوزستان

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

فریاد بازیکنان ذوب آهن برای دو مصدوم جدید (عکس)

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد

مرکز رشد هسته‌های مردمی در خوزستان تشکیل شد

ماموریت جولانی در منطقه چیست ؟

آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت در لرستان برگزار شد+ عکس

شهدا و ایثارگران چشم و چراغ ملت هستند

مهم ترین ارگ های ایران که حالا جاذبه تاریخی اند + تصاویر

همسر استیون انزونزی برای حمایت از سپاهان به تهران سفر می‌کند / عکس

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

کمالوندی: معاون گروسی به تهران می‌آید

ماجرای مسمومیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز

قول یحیی گل محمدی به مردم خوزستان

کار ناپسند عربستانی‌ها دامن تیم رونالدو را گرفت!/ النصر به خاطر استقلال جریمه شد!

سر‌توپ دیدنی گارناچو؛ منچستریونایتد 2-0 لیون

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

حضور عراقچی در مراسم روز ارتش در مسکو

روایتی از پاسخ رهبرانقلاب به درخواست ویژه وزیر دفاع عربستان

ویدیو: خلاصه بازی مس سونگون 2 – نفت مسجدسلیمان 2

خلیفه اصل: به خودمان باختیم؛ این ضعیف‌ترین بازی ما بود!

گل محمدی: تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه آسیایی می‌جنگیم

پروژه تله‌کابین تاق‌بستان شتاب می‌گیرد / استفاده حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه

نصر به خاطر استقلال جریمه شد!

تله‌کابین تاق‌بستان با گرفتن مجوزها در کمتر از دو سال تکمیل می‌شود

پوستر جنجالی باشگاه پرسپولیس برای بازی با سپاهان

مسلمانان نباید در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه سکوت کنند

فاز اصلاحی قیمت دلار | احتمال کاهش تا 78 هزار تومان

چرا «خشایار الوند» برای هنرمندان مهم است؟