پیام خوزستان

آخرين مطالب

فلیک: همیشه نمی‌توان خوب بود ورزشي

فلیک: همیشه نمی‌توان خوب بود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سرمربی بارسلونا با وجود شکست تیمش در دیدار برابر بوروسیا دورتموند به ستایش از عملکرد شاگردانش پرداخت و حضور تیمش در دور نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا را دستاوردی بزرگ دانست.
بارسلونا نخستین شکستش در سال 2025 را پذیرا شد. آبی‌اناری‌ها در بازی برگشت دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مهمان بوروسیا دورتموند بودند و با نتیجه سه بر یک شکست خوردند ولی پیروزی چهار بر صفر در بازی رفت باعث شد تا کاتالان‌ها راهی دور نیمه‌نهایی شوند.
به نقل ال‌موندو، سرمربی بارسلونا در نشست خبری پایان بازی گفت: با حریفی بسیار قوی روبه‌رو شدیم و جو بازی شگفت‌انگیز بود. دشوار است که در چنین بازی‌هایی شرکت کنید. در نهایت ما صعود کردیم و این هدف ما بود. لیگ قهرمانان بهترین رقابت باشگاهی در جهان است. حضور در میان چهار تیم برتر برای باشگاه و تیم اتفاقی عالی است. حضور در نیمه‌نهایی برای اولین بار در شش سال گذشته دستاورد بزرگی است.
هانس دیتر فلیک درباره تقابل اینتر و بایرن‌مونیخ و اینکه دوست دارد در نیمه‌نهایی با کدام تیم روبه‌رو شود، گفت: در خانه خواهم نشست و از تماشای بازی لذت خواهم برد. ترجیح می‌دهم هیچکدام را بر دیگری ترجیح ندهم!
این صحبت هانسی فلیک در حالی است که او پیش از این هدایت بایرن مونیخ را بر عهده داشت و با این تیم قهرمانی سه‌گانه را تجربه کرد.
سرمربی بارسلونا در ادامه صحبت‌هایش گفت: ما دو بازی برابر دورتموند انجام دادیم. در اولین بازی چهار بر صفر بردیم و اینجا سه بر یک باختیم. معتقدم به دلیل تلاش‌ و عملکرد خوبمان به نیمه‌نهایی رسیدیم. دورتموند برای ما بسیار دشوار بود و فضای بازی استثنایی بود ولی ما در نیمه‌نهایی هستیم. مهم است که بازی امروز را تحلیل کنیم ولی ما بازی‌های متوالی زیادی انجام دادیم و به هر حال احتمال شکست هم وجود دارد. همیشه می‌خواهیم عملکرد یکسانی داشته باشیم ولی این کار همیشه ممکن نیست. ما هنوز به خودمان اعتماد داریم اگر چه در این بازی به مشکل خوردیم. با وجود شکست در نیمه‌نهایی هستیم و باید به آن نگاه امیدوارانه‌ای داشته باشیم. آنچه را تیم به دست آورده، شایسته تحسین است. مسیر هنوز طولانی است و ما به پایان نرسیده‌ایم. امروز روزی برای شادی است. در رختکن شادی زیادی نبود و من به آنها یادآور شدم که ما در نیمه‌نهایی هستیم و پس از آن فضا کمی تغییر کرد و بازیکنان شروع به شادی بیشتری کردند.
بازار
فلیک درباره نیمکت‌نشینی پدری و اینکه آیا به او استراحت داد، گفت: بله. پدری در هفته‌های اخیر بسیار بازی کرده بود و نیاز به استراحت داشت. معتقدم حضورش حتی به عنوان بازیکن تعویضی مهم بود؛ چه در حمله و چه در دفاع.
سرمربی بارسلونا در پایان گفت: با آنکه شکست خوردیم اما نباید ارزش کار ما را نادیده گرفت. حضور در نیمه‌نهایی دستاورد بزرگی است و باید بیشتر درباره ارزش آن صحبت کنیم. همه می‌دانند که این بارسلونا در فصل جاری چه عملکرد خوبی داشته است و نباید همه چیز را به خاطر یک شکست زیر سوال برد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جریمه 6 باشگاه لیگ برتری توسط کمیته انضباطی

دشمن به دنبال تضعیف گفتمان مقاومت است

مردم مظلوم غزه نماد استقامت و مقاومت هستند

آرای انضباطی لیگ برتر صادر شد؛ استقلال و سپاهان جریمه شدند!

عذرخواهی مجری شبکه 3 به استاندار خوزستان؛ پایانی بر حاشیه‌های یک مصاحبه جنجالی

صدور آرای انضباطی لیگ برتر

خوزستان نیازمند همکاری بین المللی برای مقابله با ریزگرد است

رونق اقتصاد آبادان و خرمشهر چگونه محقق می‌شود؟

بازدید رئیس کل بیمه مرکزی از شعبه اهواز بیمه سینا

تحلیل تکنیکال طلا امروز چهارشنبه 27 فروردین 1404 + قیمت روز طلا 18 عیار

موالی‌زاده: خوزستان نیازمند همکاری بین‌المللی برای مقابله با ریزگردهاست

بیش از 110 هزار صهیونیست علیه نتانیاهو اعتراض کردند

واکنش دانشگاه علوم پزشکی اهواز به حمله به پزشکان در ایذه و شوش

عکس/ پوستر جالب ذوب‌آهن برای بازی با استقلال خوزستان

پیش‌بینی جوی پایدار و وزش بادهای متوسط در خوزستان تا پایان هفته

استقلال، سپاهان و فولاد دوباره جریمه شدند

ستاره یحیی گل محمدی در لیست خرید پرسپولیس/ جنگ بالا گرفت

روند قیمت طلا و انواع سکه در بازار؛ طلای 18 عیار بالا رفت | جدول قیمت ها

پای مجامع بین‌المللی به گرد و خاک کشیده شد/ همکاری برای مسئله ریزگردها

رئیس کل بیمه مرکزی 9 شعبه شرکت‌های بیمه اهواز را غافلگیر کرد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/27

صنایع خوزستان قلب تپنده تولید و اقتصاد کشور هستند

«أنا علی العهد»؛ حماسه‌ جهانی از قم تا قلب مقاومت + فیلم

تحقق 111 درصدی آموزش‌های مهارتی در خوزستان

حجت الاسلام طباطبایی: تقویت دشمنان و تضعیف نظام اسلامی، ما را از دایره مقاومت خارج می کند

رفیع زاده: اختیار تغییر ساعت رسمی کشور با مجلس است

200 اثر توسط دبیرخانه جشنواره شعر صدف زخمی زنجان دریافت شد

رقابت پرسپولیس و سپاهان بر سر جذب ستاره جوان

آرای انضباطی لیگ برتر صادر شد

اکران فیلم «صیاد» در شهرهای بدون سینما

بازیگران تاجیکی «پایتخت» از ایرانی‌ها گلایه کردند

رئیس صداوسیما: اطلاعی از بودجه ساخت سریال «پایتخت» ندارم

امشب قسمت آخر «پایتخت 7» پخش می شود

شوخی اوس موسی با رحمت: کوهسنگی جای خطرناکیه!

تلاش هما برای راضی کردن بهتاش برای ازدواج مادرش

کلاهبرداری با جعل هویت یک بازیگر تئاتر!

11 سال پیش با این فیلم برای همیشه تصورمان از فضا کن‌فیکون شد!

چهره ها/ محمدرضا گلزار نوشت: پُز نیست، سبک زندگیمه!

همایون اسعدیان تکلیف اکران «پیرپسر» را روشن کرد!

پیشنهاد انتخاب 10 روستای آبادان به عنوان پایلوت بوم‌گردی

ارزیابی عملکرد توانیر در حوزه فروش و خدمات مشترکین در برق اهواز

استفاده از روش‌های مکانیکی و کم‌خطر برای دفع بقایای گیاهی

محکومیت قاچاقچی ماینر فرسوده در امیدیه

اطلاعیه قطع گاز شهری در منطقه شهرک برق اهواز

ارتقای شاخص تغذیه با شیر مادر، ناجی جان 820 هزار کودک در جهان

آماده‌باش اورژانس 115 در شهرهای ساحلی خوزستان

هاشم بیگ‌زاده: طلب 4 میلیاردی یک خشکشویی از باشگاه استقلال

تیم ملی والیبال ساحلی ایران برنزی شد

جده، خطرناک‌ترین پیست فرمول یک

واکنش قهرمان کشتی المپیک به هدایت تیم ملی عربستان: هیچ قراردادی امضا نکردم