پیام خوزستان

آخرين مطالب

اکبرپور: برای استقلال شرم‌آور است که به چنین حال و روزی افتاده است! ورزشي

اکبرپور: برای استقلال شرم‌آور است که به چنین حال و روزی افتاده است!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / پیشکسوت استقلال گفت: استقلال با وضعیت کنونی که پیش می‌رود امیدی برای قهرمانی در جام حذفی ندارد و باید بازیکنان تلاش خود را چند برابر کنند تا شأن و شخصیت استقلال بیشتر از این زیر سوال نرود.
علیرضا اکبرپور در ارزیابی از عملکرد تیم استقلال برابر پیکان در جام حذفی اظهار کرد: پیکان چون تیم لیگ یک است برای صعود به لیگ برتر می‌جنگد و در بازی برابر پیکان نیز در عمل این موضوع را ثابت کرد و با دوندگی بالایی که در تمام پست‌ها داشتند بازی بسیار زیبایی را برابر استقلال به نمایش گذاشتند. پیکان نیمه اول با بازی خوبی که داشت این نگرانی احساس می‌شد که برنده دیدار باشد همه انتظار داشتند نتیجه‌ای بهتر از یک بر صفر برای استقلال رقم بخورد، به هر صورت با این پیروزی نباید فکر کنیم که تیم ما خوب شده این طور نیست، تازه گلی که برای استقلال رقم خورد از روی نقطه پنالتی بود و کار خاصی انجام نداد.
وی گفت: استقلال اگر بخواهد جلوی سایر تیم‌ها نیز با همین روند بازی کند نتیجه نخواهد گرفت.
پیشکسوت استقلال همچنین با اشاره به کمک‌های مجتبی جباری، خاطرنشان کرد: واقعا نمی‌دانم کمک‌هایش با انتخاب خودش بوده یا به او تحمیل شده است. یکی از کمک‌های جباری 20 سال از فوتبال دور بوده و در عمل نمی‌تواند کمک حال بازیکنان تیم باشد شاید روی تخته سیاه بتواند تکنیک‌هایش را به خوبی پیاده کند اما در عمل حرفی برای گفتن ندارد. بنابراین کادر جباری کادر مناسبی برای استقلال نسبت و شاید مجبورند تا پایان فصل کار را با همین ترکیب پیش ببرند تا مربی خارجی بیاورند.
او در پاسخ به این پرسش که چقدر امید به قهرمانی اسقلال در جام حذفی دارید، تصریح کرد: با وضعیت کنونی استقلال امیدی به قهرمانی این تیم در جام حذفی نیست. امیدوارم موفق شود اما با شرایطی که در استقلال وجود دارد چشمم آب نمی‌خورد، بازی دیروز استقلال برابر پیکان نشان داد که شرایط قهرمانی در جام حذفی را ندارد. هر چند جباری آمده تا تیم را سروسامان بدهد اما اگر با همین وضعیت پیش برود بعید می‌دانم امیدی برای قهرمانی داشته باشیم.
اکبرپور ادامه داد: استقلال یک زمانی برای قهرمانی در لیگ برتر می‌جنگید اما الان سعی می‌کند تا جایگاهی بدتر از این در جدول پیدا نکند و سقوط نکند واقعا برای استقلال شرم آور است که به چنین حال و روزی افتاده، چند روز پیش از صحبت‌های روزبه چشمی واقعا تاسف خوردم این همان تیمی است که ما در آن بازی می‌کردیم و شاید همین شرایط در آن برهه نیز برای استقلال بود اما این گونه قضاوت نمی‌کردیم و تیم را دست کم نمی‌گرفتیم. بازیکنان باید این قدر تلاش کنند تا تیم دوباره جایگاه بهتری در جدول رده بندی لیگ برتر پیدا کند.
بازار
پیشکسوت استقلال افزود: برخی از بازیکنان استقلال حتی در حد بازیکنان لیگ یک نیستند چه برسد به این که در لیگ برتر بازی کنند، البته چند نفر برای بهبود جایگاه استقلال تلاش و با جدیت می‌جنگند اما برخی دیگر در حد و اندازه این تیم نیستند. من اکنون که 52 سال سن دارم از برخی از بازیکنان استقلال به ویژه دو بازیکن خارجی تیم بهتر بازی می‌کنم. دلال‌هایی که این بازیکنان را وارد استقلال کردند تا استقلال به این حال و روز بیفتد باید با آنها برخورد جدی صورت بگیرد. 2 بازیکن خارجی برای تیم تا حد سرطان هستند.
او در پایان تاکید کرد: کادر فنی باید از نظر فنی روی تک تک بازیکنان کار کنند تا آنها برای بازی‌های باقی مانده تلاش خود را چند برابر کنند و اجازه ندهند تا شأن و شخصیت استقلال بیشتر از این زیر سوال برود، امیدوارم جایگاه استقلال بیشتر از این در جدول افت نکند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1090455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دکلمه‌ای شیرین از «خسرو شکیبایی»

روایت‌هایی از سفر به بی‌نهایت در طول تاریخ

لحظاتی از مراسم بدرقه رئیس جمهور برای سفر به آذربایجان

مراسم استقبال رسمی رئیس جمهور آذربایجان از پزشکیان

وقتی پزشکیان از مترجم ایراد می‌گیرد!

برگزاری جشن دختران آرمانی در ورزشگاه آزادی

بازگشت بابک زنجانی و اما و اگرهای مردم

جشن قهرمانی تراکتور قطعا در خوزستان!

برگزاری جشن قهرمانی در اهواز در صورت قهرمانی تراکتور

المیرا شریفی‌مقدم روی آنتن زنده سیاه‌پوش شد

خطاب عزت‌الله ضرغامی به حمید فرخ‌نژاد: بگویید اشتباه کردید

آقای حشمت فردوس، این واقعا شمایید؟!

آغاز سریال پربازیگر «کنکل» پنجشنبه در شبکه نمایش خانگی

این ویدیوی طنز اما تلخ را به رییس صداوسیما نشان بدهید!

چین از فضاپیمای باری خود رونمایی کرد

محققان روی بدن خرس‌های آبی خالکوبی کردند

عمیق‌ترین حفاری تاریخ؛ دانشمندان به مرز گوشته‌ زمین رسیدند

راز جام ندادن به تراکتور در تبریز

پیاتزا با تیمش از روی حریف رد شد!

شکست تیم ملی بیس‌بال بانوان ایران برابر مالزی

پایان قطعی آنچلوتی در مادرید؛ رئال در دو راهی آلونسو یا کلوپ

بازگشت بورس به روند صعودی

پیاده‌سازی سوخت‌گیری در مسیر برای ناوگان سنگین از خرداد/ مقابله با 50 درصد قاچاق سوخت

افزایش قیمت نفت در پی نگرانی از افت تقاضای سوخت

نخستین فراخوان پژوهشی نیاز فناورانه شرکت ملی حفاری در 1404

"رئیسی عزیز" دوباره در کتابفروشی‌ها

متفکرآزاد: در مذاکرات برنامه هسته‌ای کشور را معامله نخواهیم کرد

نشست سخنگوی وزارت خارجه؛ از ملاقات هیأت فنی آژانس با مقامات سازمان انرژی اتمی تا خطوط قرمز ایران در مذاکرات

گلرو: آمریکا سیگنال‌های مثبت می‌فرستد

پزشکیان در گفتگو با شبکه آذربایجانی: هر کسی باید به تمامیت ارضی خود احترام بگذارد

پزشکیان وارد باکو شد

شکست شمشیر صهیونیستی در برابر هزاران کیلومتر تونل مقاومت/ از خالی کردن دریا با قاشق تا بن‌بست نظامی اسرائیل در غزه

آلودگی هوا در خوزستان؛ اندیمشک و هندیجان در وضعیت قرمز

پلی که گَرگَر را حذف کرد؛ تسهیل تردد عشایر شمال خوزستان و لرستان

کاهش 4٪ قیمت سکه PI؛ مقاومت کلیدی 0.706 دلار در برابر کاهش قیمت

خانه بهداشت در نقطه صفر مرزی سردشت ​​​​​​​افتتاح شد

اتوبوس سواری یک نوجوان در کرمان حادثه آفرید

ارزهای دیجیتالی که در صف صعود قرار دارند

گشایش نمایشگاه مبلمان و لوازم خانگی اهواز

قیمت کاردانو (ADA) در مسیر مقاومت؛ پیش‌بینی حرکت U-شکل در قیمت

فولادهای قابل استفاده در صنعت قطعات خودرو

«پایتخت 7» در صدر تماس‌های مردمی صداوسیما

چهره ها/ ترانه علیدوستی بالاخره پس از مدت‌ها آفتابی شد

هشدار! این ویدئو ممکن است غمگین‌تان کند

سحابی و خوشه ستاره‌ای در قاب تلسکوپ هابل

استفاده از مدل‌های هوشمند برای شناسایی ریسک گزندگی عقرب‌

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از رفع موانع و تسهیلات صادرات از این منطقه خبر داد

محمد خلیفه: احتمال جدایی‌ا‌م از آلومینیوم کم است

ابراز همدردی جامعه تنیس با مردم شریف بندرعباس در حاشیه مسابقات بین‌المللی

شمارش معکوس برای نبرد ستارگان کشتی