پیام خوزستان

آخرين مطالب

احتمال پخش «پایتخت 8» در یک یا دو سال آینده گفتگو

احتمال پخش «پایتخت 8» در یک یا دو سال آینده
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / مدیر مجموعه تلویزیونی «پایتخت7» گفت: ما هیچ دستمزد غیرمتعارفی در تولید این سریال ندادیم، شایعات به این دلیل است که پایتختی‌ها را مجاب کنند تا دیگر با تلویزیون کار نکنند، پیش‌بینی اینکه «پایتخت» به نوروز 1405 یا 1406 برسد سخت است اما حتما تا یک یا دو سال آینده فصل جدید این سریال را خواهیم داشت.
علیرضا نجف‌زاده درباره علت نرفتن به تاجیکستان در مجموعه «پایتخت 7» گفت: ما در شروع، بنا بود تیم را به تاجیکستان ببریم، سفری به تاجیکستان رفتیم اما در آنجا متوجه شدیم که در این مسیر باید از ترکمنستان که شرایط خاصی دارد، عبور کنیم و این، چالش ما بود. در ادامه، ترکمنستان حتی برای بازدید هم به ما ویزا نداد.
ترکمنستان و ازبکستان را هوایی بازدید و مسیر زمینی را هم ارزیابی کردیم اما عبور از مسیر زمینی ترکمنستان، ممکن نبود. با دوستان وزارت امور خارجه هم که مشورت کردیم گفتند رفتن به ترکمنستان، نشدنی است. تیم نویسنده مجبور شد قصه را طوری طراحی کند که بازیگران تاجیکی به ایران بیایند.
هزینه جابه‌جایی کمپر به تاجیکستان؛ 120 تا 150 هزار دلار
نجف‌زاده با اشاره به تلاش‌هایی که برای رفتن به تاجیکستان صورت گرفته بود، گفت: سعی داشتیم کمپر را به صورت هوایی به تاجیکستان و ازبکستان ببریم و سکانس‌های ترکمنستان را در ایران فیلمبرداری کنیم اما هواپیمایی که بتواند کمپر را با این ابعاد ببرد، فقط یک مورد بود که بین 120 تا 150 هزار دلار هزینه جابه‌جایی می‌گرفت. ما باید کمپر را باز می‌کردیم و این هم حدودا نشدنی بود که در تاجیکستان دوباره کمپر و قطعات آن را سر هم کنیم.
بازار
هواپیمایی که بتواند کمپر را به تاجیکستان ببرد، بین 120 تا 150 هزار دلار هزینه جابه‌جایی می‌گرفت
وی درباره آماده‌سازی کمپر ارسطو گفت: انتخاب لوکشین اصلی و آماده‌سازی آن، یکی از مشکلات اصلی ما بود. تیم ما از گیلان تا گرگان و مازندران را بازدید کردند تا این لوکیشن انتخاب شد. نکته بعدی، آماده‌سازی کمپر بود، چنین کمپری در ایران اصلا وجود نداشت. به همین خاطر از لحظه صحبت تا آماده‌سازی آن 4 الی 5 ماه طول کشید. پراید پرنده از ابتدا در طرح بود؛ هرچند که در اجرای آن چالش داشتیم. از تهیه ماشین تا تجهیز شکل و ظاهر آن. هر طرحی که در «پایتخت» انجام شد، بر اساس طراحی پیمان قانع بود.
نجف‌زاده تاکید کرد: محسن تنابنده در اجرا به شدت سخت‌گیر است و جلب نظر او سخت است. در نهایت اگر چیزی جلوی دوربین رفته، مورد تایید ایشان قرار گرفته است.
«پایتخت» هیچ برآورد ویژه‌تری نسبت به دیگر آثار نداشته
مدیر پروژه «پایتخت 7» با بیان اینکه تیم همزمان در 4 استان فعالیت می‌کرد گفت: یکی دیگر از چالش‌ها، سکانس خرس بود. باید بپذیریم در ایران چنین حجم ویژوال با حیوانی کار نشده، باید شرایط محیط زیستی را هم در نظر می‌گرفتیم و ما خودمان را با شرایط حیوان وقف بدهیم. همزمان در مقطعی تیم «پایتخت»، در 4 استان تهران، مازندران، خراسان و اصفهان فعالیت می‌کرد.
«پایتخت» هیچ‌گاه کم‌فروشی نکرده، ما «پایتخت» را با دلار 50 تومانی برآورد کردیم اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت
نجف‌زاده ادامه داد: برای ویژوال خرس، ثانیه‌ای 120 هزار دلار قیمت گرفتیم اما آقای ولی‌خانی با برآوردی بسیار مناسب‌تر، کار را انجام دادند.
وی با تاکید بر اینکه «پایتخت 7» هیچ برآورد ویژه‌تری نسبت به دیگر آثار نداشته، اظهار داشت: «پایتخت» هیچ‌گاه کم‌فروشی نکرده، ما «پایتخت» را با دلار 50 تومانی برآورد کردیم اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت. «پایتخت» هیچ برآورد ویژه‌تری نسبت به دیگر آثار نداشته، تنها حمایت سیمافیلم را داشتیم و با حمایت توانستیم کاری کنیم که پروژه به اجرا برسد. بعد از اینکه کار تمام شد، همه هزینه‌ها را مکتوب تحویل سیمافیلم دادیم.
چرا دستمزدهای نمایش خانگی، پیگیری نمی‌شود؟
مجری طرح «پایتخت» با تکذیب شایعه‌هایی که درباره ورود عوامل به تبلیغات این پروژه مطرح شده بود، گفت: «پایتخت» شخصی نیست، متعلق به تلویزیون است و ما نمی‌توانیم بدون اجازه سیمافیلم به بحث تبلیغات ورود کنیم. برای تبلیغات، سیمافیلم به نتیجه رسیده است. ما به عنوان سازنده، دوست داریم بیننده بدون تبلیغات کار را ببیند اما سیمافیلم باید هزینه‌های پروژه را تامین می‌کرد. در پروژه‌های گذشته هم تبلیغات بود و این برای «پایتخت» موضوع جدیدی نیست.
نجف‌زاده در پاسخ به شنیده‌ها درباره دستمزدهای نجومی بازیگران «پایتخت» نیز گفت: هر کدام از بازیگران «پایتخت» دستمزدهای متفاوتی دارند؛ هرچند اگر در سینما و نمایش خانگی کار می‌کردند دستمزدهای ماهیانه آنها خیلی بیشتر از این عددی می‌شد که برای «پایتخت» شنیده شده؛ آن هم برای کسانی که دو سال زندگی خود را برای یک پروژه گذاشته‌اند.
در رسانه‌ها مطرح شد که محسن تنابنده ماهیانه 2 میلیارد برای یکی از سریال‌های نمایش خانگی دریافت کرده، همین عدد را اگر به این دو سال که ایشان درگیر «پایتخت» بودند ضرب و تقسیم کنید، می‌بینید که بسیار کمتر از آن چیزی که حقش بوده دریافت کرده است.
 حتی در رسانه‌ها مطرح شد که آقای تنابنده ماهیانه 2 میلیارد تومان برای یکی از سریال‌های نمایش خانگی دریافت کرده، همین عدد را اگر به این دو سال که ایشان درگیر «پایتخت» بودند ضرب و تقسیم کنید، می‌بینید که بسیار کمتر از آن چیزی که حقش بوده، دریافت کرده است.
مدیر پروژه «پایتخت» تاکید کرد: ما هیچ دستمزد غیرمتعارفی ندادیم. این سوال باید از کسانی پرسیده شود که دستمزدهای نجومی می‌گیرند و همزمان حال مردم را هم خراب می‌کنند، این دستمزدها متعارف بوده و هست.
نجف‌زاده با اشاره به اینکه شایعات، برای بریدن پای بازیگران از تلویزیون است، بیان کرد: باید از همه بچه‌ها تقدیر شود؛ خصوصا کسی که سریال و فیلم پیشنهاد دارد و همچنان می‌پذیرد که بیاید در تلویزیون کار کند. این شایعات به این خاطر است که پایتختی‌ها را مجاب کنند که دیگر در تلویزیون کار نکنند. چرا دستمزدهایی که در نمایش خانگی ردوبدل می‌شود، پیگیری نمی‌شود؟ این‌ها شیطنت است که دوستان را بترسانند تا با تلویزیون کار نکنند اما کور خوانده‌اند.
وی در پاسخ به زمان پخش «پایتخت8» گفت: پیدا کردن ایده و فیلمنامه، زمان‌بر است. آقای تنابنده هم به کم قانع نیست. پیش‌بینی اینکه «پایتخت» به نوروز 1405 یا 1406 برسد سخت است اما حتما تا یک یا دو سال آینده فصل جدید «پایتخت» را خواهیم داشت.
هیچ کاری پشت قباله پدری کسی نیست که تا آخر بخواهد در آن بماند
نجف‌زاده نسبت به اظهارات یکی از بازیگران فصل پیشین «پایتخت» درباره نقش‌فروشی‌ها در این سریال گفت: بازیگر نقش بهروز، جوان و علاقه‌مند بود و دوست داشت در این سریال حضور داشته باشد. با این حال ما از طریق فضای مجازی فراخوان دادیم، از 5 تا 6 هزار نفر تست گرفته شد. ایشان (ابوالفضل رجبی) از روی ناراحتی، نکته‌ای را گفته و احتمالا خودش هم الان ناراحت است؛ این را به حساب علاقه‌ای بگذارید که خیلی از بازیگران به «پایتخت» دارند و می‌خواهند در این کار حضور داشته باشند. هرچند هیچ کاری پشت قباله پدری کسی نیست که تا آخر بخواهد در آن بماند.
وی در پاسخ به اینکه چرا عنوان «کارگردان هنری» به محسن تنابنده اطلاق شده، افزود: عناوین، دستمزد نمی‌آورد؛ همان نقشی که آقای تنابنده در دیگر فصول داشتند، در این فصل هم داشتند فقط این بار تصمیم گرفته شد به جای اینکه نام بازیگردان و... جدا نوشته شود، در عنوان، «کارگردان هنری» تجمیع شود. نقش آقای تنابنده به اندازه سیروس مقدم در «پایتخت»، غیرقابل‌انکار است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1091316/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدارس نوبت صبح برخی شهرهای خوزستان غیرحضوری شد

اولین بازیکن سوییسی تاریخ پرسپولیس!

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

قیمت پیشنهادی شیر خام تعیین شد

داستانک/ گرمای هوا

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

روایت فارس از فشار دولت به اعضای مجمع تشخیص برای تصویب پالرمو

کنسولگری ایران در شهر وان ترکیه افتتاح می‌شود

عباس عبدی: وقتی گفتند واتس آپ رفع فیلتر شده از پزشکیان ناامید شدم

رئیس جدید دانشگاه آزاد اندیمشک معرفی شد

اجتماع 12 هزار نفری «دختران آرمانی» در ورزشگاه آزادی تهران

لشکرکشی آبادانی‌ها به تهران برای بازی با استقلال

واژگونی تریلر نفت‌کش در محور پلدختر - اندیمشک؛ جاده ترانزیتی مسدود شد

مقاومت 80 هزار تومانی دلار قوی‌ تر شد (9 اردیبهشت)

از آتش تا امید؛ روایت مقاومت و همدلی مردم ایران پس از انفجار در بندر شهید رجایی/ دشمنان در آرزوی تفرقه، مردم در میدان همدلی +عکس و فیلم

استراتژی هوشمندانه مقاومت در ایجاد کمین‌های مرگ برای اشغالگران

احتمال ساخت «پایتخت 8» در یک یا دو سال آینده

روزی روزگاری که پز دادن سبک زندگیتان نبود آقای گلزار!

همه آنچه باید درباره هیئت داوران «کن 2025» بدانیم

دربار خداحافظی استاد نصیریان از عالم بازیگری

بررسی ارجاعات سینمایی در آثار «هومن سیدی»

بهبود قابل توجه درد زانو با داروی دیابت!

ویزیت رایگان 967 بیمار اندیکایی توسط گروه جهادی

لیگ یک؛ فرصت از دست‌رفته برای جشن قهرمانی زودهنگام

علی‌نژاد: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه‌ام است

اختصاصی؛ تیم لیگ برتری در ورطه انحلال!

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

سکه همچنان در سراشیبی کاهش، دلار در کانال 80 هزار تومان آرام گرفت

رمان «شب ملخ» جواد مجابی منتشر شد

مخبر: ناترازی‌ها برای نخبگان ما فرصت است

محمدجواد لاریجانی: کار داخلی ما نباید مشروط به مذاکرات شود

اهدای خون جمعی از نمایندگان و کارکنان مجلس شورای اسلامی

هاآرتص: اسرائیل بیرون از اتاق مذاکرات ایران و آمریکا نگه داشته شده؛ چرا نتانیاهو در این ماجرا دست‌بسته مانده؟

تاکید قطر و انگلیس بر حمایت از مذاکرات میان ایالات متحده و ایران

اعلام برنامه مسابقات مرحله نیمه نهایی جام حذفی / استقلال میزبان در آزادی

نیمه‌نهایی جام‌حذفی؛ استقلال و صنعت نفت، سوم خرداد در آزادی

اعلام برنامه مسابقات مرحله نیمه نهایی جام حذفی / استقلال میزبان در آزادی | اخبار ورزشی

آقای نیکبخت مگه نگفتی لب خونیت خیلی خوبه!

بازگشت «قند پهلو» بعد از چند سال دوری به تلویزیون

پروژه حمید جبلی شروع نشده، حاشیه دار شد!

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

راز موفقیت بونوبوهای ماده در برابر سلطه نرها

خاطراتی از ثروتمندترین پزشک مناطق محروم

وبگاه عبری: ایران 2000 موشک بالستیک دارد که می‌توانند به اسرائیل برسند

گزارش مذاکرات در جلسه غیرعلنی مجلس؛ مذاکرات به خوبی پیش می‌رود و آمریکا از بداخلاقی پرهیز کرده است

ابراز همدردی وزیر امور خارجه قرقیزستان با ایران

رایزنی وزرای خارجه انگلیس و آمریکا درباره مذاکرات عمان

برگزاری 800 جشن ویژه روز دختر در اصفهان