پیام خوزستان

آخرين مطالب

آلودگی هوا، مرگ و میرهای کرونایی را افزایش می‌دهد سازمان حفاظت محیط زیست

آلودگی هوا، مرگ و میرهای کرونایی را افزایش می‌دهد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون محیط زیست انسانی گفت: یک واحد افزایش در میزان ذرات معلق هوا، مرگ و میر ناشی از کووید 19 را تا 8 درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت وگو، دکتر مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست در برنامه «زمین 360درجه» گفت: شرایط اقتصادی کشور طوری است که ما در این دوران کرونایی قدرت انتخاب نداریم .
به عنوان مثال، ما برای رعایت فاصله اجتماعی باید اتوبوس‌های زیادی فراهم کنیم اما به دلیل محدودیتها، مجبوریم از خودروی شخصی استفاده کنیم که این یعنی آلودگی هوا .
وی وضعیت آلودگی هوا طی 7 ماه اخیر را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: این وضعیت یعنی ما استفاده از وسایل نقلیه عمومی را کنار گذاشته‌ایم که این هم قطعاً تبعات فراوانی دارد .
تجریشی با اشاره به ارتباط مستقیم بین مرگ و میرهای ناشی از کووید 19 و وجود ذرات معلق در هوا گفت: با وجود فعالیت 50 درصدی ادارات اما خیابانها همچنان مملو از خودروهای شخصی است و بزرگترین نگرانی ما هم از بابت ذرات معلق هوا و اثراتش بر سلامت انسانها در این اوضاع کرونایی است .
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه «هاروارد» آمریکا، بین غلظت ذرات معلق در هوا و مرگ و میرهای ناشی از کووید 19 ارتباط مستقیمی وجود دارد بطوریکه یک واحد افزایش در میزان ذرات معلق هوا، مرگ و میر ناشی از کووید 19 را 8 درصد افزایش می‌دهد .
وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز اخیراً در مطالعات خود به این نتیجه رسید که میزان مرگ و میر ناشی از کووید 19 در شهرهایی که آلایندگی هوا در طی سه سال اخیر بیشتر بوده افزایش پیدا کرده است .
تجریشی درمورد نقش شورای شهر و سازمان حفاظت محیط زیست در افزایش کیفیت هوا گفت: سازمان حفاظت محیط زیست بر اساس «قانون هوای پاک» مسئول نظارت بر کیفیت سوخت، ایجاد ایستگاه‌های پایش هوا و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها برای اجرای قانون هوای پاک است و شورای شهر هم به عنوان دستگاه نظارتی دیگر می‌تواند این موضوع را از شهردار مطالبه و بودجه‌های سالانه خود را جهت دهی کند .
وی با اشاره به آغاز هماهنگی‌های سازمان محیط زیست با وزارت کشور از یک ماه گذشته گفت: حداقل تأثیر این هماهنگی بین دستگاهی، این است که از بدتر شدن شرایط جلوگیری می‌کند .
تجریشی تصریح کرد: ما در حال حاضر امکان اضافه کردن اتوبوس به مدار بهره برداری را نداریم اما با منابع موجود می‌توانیم نصب فیلتر دوده را بر اتوبوس‌ها اجباری و از تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی و استفاده از گازوئیل‌های غیراستاندارد در نیروگاهها و صنایع مختلف جلوگیری کنیم .
مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه همچنین در بخش دیگر این برنامه، وضعیت دریاچه ارومیه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با وجود کاهش 27 درصدی میزان بارش‌ها نسبت به سال قبل اما سطح دریاچه مشابه سال گذشته است .
وی از بهره برداری عمده پروژه‌های سازه‌ای، که از پنج سال قبل شروع شده بودند تا انتهای سال جاری خبرداد و افزود: 800 میلیون متر مکعب آب بیشتری را تا پایان امسال وارد دریاچه ارومیه خواهیم کرد .
این مقام مسئول با اشاره به مشارکت بالای جوامع محلی در حفاظت از دریاچه ارومیه گفت: خوشبختانه با همکاری جوامع محلی کاشت چغندر قند در منطقه «سد حسنلو» حذف و کاشت کلزا جایگزین آن شده که خود این کار باعث صرفه جویی 44 درصدی در مصرف آب می‌شود .
تجریشی همچنین از بهره برداری از تصفیه خانه ارومیه تا یک ماه آینده خبرداد و گفت: تصفیه خانه فاضلاب تبریز نیز تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/218892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت قرمز

روایت دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی از دیدار با خانواده شهید «شرق‌آزادی»

خیال خام خلع سلاح مقاومت

واکنش رسانه‌های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان

دانش‌آموزان گیلانی با تولید کیک و شیرینی زندانی آزاد کردند

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

انتصاب سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان

مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه شلمچه بازدید کرد

یافتن زن مفقود شده در کوه سیاه صیدون بعد از 13 ساعت جستجو

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

امروز، پایان مهلت ثبت‌نام در رویداد سرمایه‌گذاری در نفت

فرصت‌های نفتی(2)؛ جمع‌آوری گازهای مشعل

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

ماهواره ناهید 2 تا دو ماه آینده پرتاب می‌شود

ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

سردار شریف: در تاریخ‌نگاری جبهه مقاومت باید متفاوت‌تر عمل کنیم

سردار شریف: تمام منطقه خاستگاه ذاتی جبهه مقاومت است

ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و اقتصاد ورزش در کشور

سیاست دولت چهاردهم فرصت دادن به بانوان است

حسینی: شهدا الگوی صبر و جهاد در دفاع از ارزش‌ها هستند

رشد 2 هزار درصدی دستگاههای خدمات موتوری شهرداری اهواز

چهره طبیعی و واقعی مریم کاویانی در سن 55 سالگی / خانم بازیگر بدون آرایش و میکاپ ! + عکس جدید

از سنگر مدرسه تا سنگر مقاومت؛عهد و همدلی دانش آموزان فومنی با فلسطین

چهره ها/ «شری» پایتخت با این عکس جذاب خودنمایی کرد

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟

چهره ها/ محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

برهم‌نهی کوانتومی چگونه آینده رایانه‌ها را تغییر می‌دهد؟

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت «قرمز»

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند