پیام خوزستان

آخرين مطالب

صدور بیش از هزار اخطاریه برای آلوده کنندگان خاک در خراسان رضوی /رسیدگی به 49 شکایت با موضوعیت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست

صدور بیش از هزار اخطاریه برای آلوده کنندگان خاک در خراسان رضوی /رسیدگی به 49 شکایت با موضوعیت پسماند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ارتباط با وضعیت حفاظت از خاک در استان گفت:بیش از هزار اخطاریه به واحدهای آلاینده خاک دراستان طی یک سال اخیر ابلاغ شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تورج همتی افزود: طبق مواد 11 ، 14 و 15 قانون حفاظت از خاک، موضوع شناسایی و پایش واحدهای آلاینده خاک در دستور حوزه نظارت و پایش این اداره کل بوده که بر این اساس طی یک سال اخیر مجموعاً 6633 نوبت پایش از واحد های صنعتی بعمل آمده و برای واحدهای آلاینده خاک 1077اخطاریه زیست محیطی صادرشده است.
این مقام مسئول ضمن اشاره به ابلاغ قانون حفاظت از خاک به تمامی ارگانها و سازمان های اجرایی استان گفت: طی این ابلاغ بر ضرورت لحاظ اعتبارات لازم برای پیشگیری یا جبران خسارت ناشی از آلودگی یا تخریب خاک در موافقتنامه ها تأکید شده است .
وی همچنین درخصوص اجرای ماده 19 قانون حفاظت ازخاک دراستان به تهیه بانک اطلاعاتی تمامی لندفیلهای روستایی و شهری و بانک اطلاعاتی سدهای باطله و پایش محلهای دفن پسماند استان و نمونه برداری از خاک اشاره کرد و افزود: دریک سال اخیر 1580 نوبت بازدید کارشناسی از واحدهای تولید کننده پسماند و زباله گاه ها برای نظارت بر پسماندهای عادی، صنعتی و ویژه درسراسر استان صورت گرفته و به 49 شکایت با موضوعیت پسماند رسیدگی شده است.
وی درخصوص ماده 13 قانون حفاظت از خاک که به وظیفه مندی در مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی و شهرکها و نواحی صنعتی می پردازد گفت:تمامی مصوبات و ضرورت های اجرایی به ارگانهای متولی ابلاغ شده و از اقدامات صورت گرفته در مناطق ویژه اقتصادی استان گزارشات کاملی تهیه و به سازمان مرکزی ارسال شده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، 670 نوبت پایش و نظارت بر پسماند بیمارستانی در سطح استان،12 نوبت پایش واحدهای تولید کننده پسماند ویژه و 336 نوبت نظارت و کنترل زباله گاه های استان را درفهرست اقدامات به عمل آمده دراین خصوص عنوان کرد و افزود: به همت سازمان جهاد کشاورزی استان، 4840 کیلوگرم سموم سنواتی امحاء اصولی شدند و مدیریت تلفیقی آفات در سطح 20500 هکتار از مراتع استان انجام شده است .
همتی همچنین با اشاره به اینکه خراسان رضوی به دلیل شرایط جغرافیایی بصورت مستمر در معرض پدیده بیابان زایی قرار دارد و سالانه به طور متوسط 15 تن در هکتار فرسایش خاک در استان را شاهد هستیم گفت: جنگلکاری بیش از 2600 هکتار از اراضی از سال 1392 تا کنون، بیابان زدایی بیش از 304 هزار هکتار از اراضی بیابانی استان به منظور مدیریت مناطق بیابانی و مهار کانون های بحرانی فرسایش خاک،اجرای 550 هزارهکتار طرح مرتعداری،اجرای 13 هزار هکتار عملیات بیولوژیک و نیزاجرای 17 هزار احیاء و توسعه گیاهان داروئی به همت منابع طبیعی و آبخیز داری استان از جمله اقدامات موثر در کاهش تبعات ناشی از فرسایش خاک در استان بوده است.
وی همچنین به استفاده از بقایای هرس درختان به میزان 180 هزار تن در سال ، استفاده از 21 هزارتن گلبرگ گل زعفران در تولید کود و مصارف صنعتی، تبدیل حدود 100 هزار تن بقایای پسته به کود آلی در سال و تولید 86880 تن کود آلی در سال اشاره کرد و افزود: سازمان مدیریت و پسماند شهرداری مشهد نیز نسبت به ایجاد لندفیل مهندسی و منطبق با ضوابط مربوطه برای دفن پسماندهای پزشکی در مرکز استان اقدام کرده است و ضمن اینکه این محدوده ژئوممبران و فنس کشی شده است،برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا ،پسماندهای بی خطر شده نیز با رعایت ضوابط دفن اعم از آهک پاشی و.... در این لندفیل مدیریت می شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/228127/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت قرمز

روایت دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی از دیدار با خانواده شهید «شرق‌آزادی»

خیال خام خلع سلاح مقاومت

واکنش رسانه‌های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان

دانش‌آموزان گیلانی با تولید کیک و شیرینی زندانی آزاد کردند

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

انتصاب سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان

مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه شلمچه بازدید کرد

یافتن زن مفقود شده در کوه سیاه صیدون بعد از 13 ساعت جستجو

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

امروز، پایان مهلت ثبت‌نام در رویداد سرمایه‌گذاری در نفت

فرصت‌های نفتی(2)؛ جمع‌آوری گازهای مشعل

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

ماهواره ناهید 2 تا دو ماه آینده پرتاب می‌شود

ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

سردار شریف: در تاریخ‌نگاری جبهه مقاومت باید متفاوت‌تر عمل کنیم

سردار شریف: تمام منطقه خاستگاه ذاتی جبهه مقاومت است

ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و اقتصاد ورزش در کشور

سیاست دولت چهاردهم فرصت دادن به بانوان است

حسینی: شهدا الگوی صبر و جهاد در دفاع از ارزش‌ها هستند

رشد 2 هزار درصدی دستگاههای خدمات موتوری شهرداری اهواز

چهره طبیعی و واقعی مریم کاویانی در سن 55 سالگی / خانم بازیگر بدون آرایش و میکاپ ! + عکس جدید

از سنگر مدرسه تا سنگر مقاومت؛عهد و همدلی دانش آموزان فومنی با فلسطین

چهره ها/ «شری» پایتخت با این عکس جذاب خودنمایی کرد

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟

چهره ها/ محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

برهم‌نهی کوانتومی چگونه آینده رایانه‌ها را تغییر می‌دهد؟

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت «قرمز»

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند