300 میلیارد ریال قرارداد پژوهشی در نفت و گاز پارس
وزارت نفت
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - رئیس پژوهش و فناوری و کانون تفکر شرکت نفت و گاز پارس گفت: 9 قرارداد پژوهشی به ارزش 300 میلیارد ریال در این شرکت در حال اجرا است و سه موضوع پژوهشی دیگر نیز در شرف عقد قرارداد است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، مهرانگیز نادری به مناسبت هفته پژوهش، فعالیتهای واحد پژوهش، فناوری و کانون تفکر این شرکت را تشریح و اظهار کرد: در سبد پژوهش و فناوری نفت و گاز پارس، 9 قرارداد به ارزش 300 میلیارد ریال در حال اجرا است که عمده این پروژهها در حوزههای کنترل خوردگی و حفاظت از خطوط لوله و تأسیسات دریایی، فناوری هوش مصنوعی و دیجیتالسازی و تأمین برق سکوها تعریف شدهاند.
وی با اشاره به رشد فراگیر و استفاده روزافزون فناوریهای نوین در صنایع نفت و گاز اظهار کرد: شناسایی و استخراج نیازهای پژوهشی مسئلهمحور و فناورانه سازمان از یک سو و ارتباط مستمر و هدفمند نوآوران و مبتکران درونسازمانی با اندیشمندان دانشگاهی و صنعتی از سوی دیگر، راه دستیابی به حل چالشهای میادین طی تولید و توسعه و نیز بستر انتقال فناوری به سازمان را فراهم میکند.
رئیس پژوهش و فناوری و کانون تفکر شرکت نفت و گاز پارس فعالیتهای واحد پژوهش و فناوری این شرکت را در سه محور پروژههای پژوهشی در قالب قراردادهای دانشگاهی - صنعتی، طرح پژوهانه در قالب همکاری و حمایت از اعضای هیئت علمی دانشگاهها و پروژههای دانشجویی تفکیک کرد و با اشاره به اینکه هم اکنون قراردادهای پژوهشی با شرکتهای دانشبنیان و دانشگاههای معتبر کشور از جمله دانشگاه تهران، تربیت مدرس، صنعت نفت اهواز، سهند و... در حال انجام است، افزود: همچنین سه موضوع پژوهشی در شرف عقد قرارداد است و دو قرارداد دیگر در مرحله اخذ مجوزهای لازم قرار دارند.
نادری درباره اقدامات انجامشده در قالب طرح پژوهانه گفت: هم اکنون دو موضوع در این قالب دنبال میشود که یکی در آستانه عقد قرارداد قرار دارد و فراخوان دیگر موضوعی که نیاز آن از سوی معاونت عملیات و پشتیبانی طرح شده، بهزودی بر روی سامانه ساتع قرار میگیرد.
وی درباره قراردادهای در حال اجرا در قالب پروژههای دانشجویی نیز توضیح داد: در سال جاری بحث عقد قراردادهای دانشجویی و حمایت مالی از آنها آغاز شده و تا به امروز پنج قرارداد در قالب پروژههای دانشجویی به امضا رسیده و 6 عنوان پژوهشی نیز در آستانه عقد قرارداد است.
رئیس پژوهش و فناوری و کانون تفکر شرکت نفت و گاز پارس بررسی کنترل تولید آب در چاههای گازی میدان پارس جنوبی، تحلیل علل ریشهای حوادث خطوط لوله دریایی، بررسی روشهای بهینهسازی سیستم گلایکول در خطوط لوله دریایی و تأسیسات پالایشگاه ساحلی، بررسی و تهیه رویه ارزیابی مواد ضد رسوب در محیط گلایکول، اولویتبندی فنی - اقتصادی سناریوهای توسعه و پالایش میدان گازی پارس شمالی، مطالعه و بررسی احتمال جابجایی شناورهای غرق شده در مجاورت خطوط لوله میدان پارس جنوبی، انتخاب فناوری بهینه تأمین پایدار برق سکوهای دریایی و طراحی سامانه مدیریت میدان و چاهها در فاز بهرهبرداری را از جمله مهمترین سرفصل قراردادهای در حال اجرا با شرکتهای دانشبنیان و دانشگاههای کشور عنوان کرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1009160/