بهروزرسانی مطالعات طرح جامع آب خام در آبادان
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری آبادان با اشاره به بهروزرسانی مطالعات طرح جامع آب خام آبادان، گفت: تا پایان سال 350 هزار تا 400 هزار بوته گل در شهر کشت میشود که مراحل اول این کار انجام شده است و در روزهای آینده ادامه کار انجام خواهد شد.
صادق حزباوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: شهرستان آبادان در زمینه فضای سبز دچار مشکلات زیرساختی است و شبکه آب خام هنوز کامل نیست؛ مطالعات طرح جامع آب خام انجام و بهروزرسانی شده، اما هنوز اجرایی نشده است.
وی افزود: مقرر شده است این طرح توسط پالایشگاه در قالب مسئولیتهای اجرایی اجرا شود که تاکنون اجرا نشده است.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری آبادان خاطرنشان کرد: در حال حاضر شبکه آب خام موجود 16 کیلومتر است در حالی که طبق طرح جامع، باید 66 کیلومتر باشد، بنابراین شبکه آب خام کنونی بیشتر در آیلندها و بلوارهای اصلی شهر که نزدیک رودخانه هستند، قرار دارد.
حزباوی اضافه کرد: هرچند دو رودخانه بهمنشیر و اروند در آبادان وجود دارد، اما در مجاورت رود اروند تنها یک ایستگاه داریم که تنها در زمستان قابل استفاده است و به دلیل شوری آب امکان آبیاری از آن در تابستان وجود ندارد و آبیاری فضای سبز از بهمنشیر انجام میشود.
وی عنوان کرد: مشکل دیگر در حوزه فضای سبز خاک آبادان که باید برای احداث فضای سبز یا پارک جدید خاک شیرین را از روستاهای اطراف بیاوریم، در راستای توسعه فضای سبز برنامهریزی شده است تا 10 هزار نهال کاشته شود؛ این اقدام از مهر آغاز شده است و تا پایان سال ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری آبادان عنوان کرد: احداث پارک شهدای پرورش، پارک شهید بچاری و پارک ساحلی در راستای توسعه فضای سبز انجام شده است.
حزباوی با اشاره به گلکاری در سطح شهر ادامه داد: تا پایان سال حدود 350 هزار تا 400 هزار بوته گل در شهر کشت میشود که مراحلی اول این کار انجام شده است و در روزهای آینده ادامه کار انجام خواهد شد.
وی عنوان کرد: با اقدامات انجام شده سرانه فضای سبز در آبادان از شش متر به 10 متر رسیده است، البته میزان استاندارد فضای سبز در سطح جهان بین 15 تا 25 است اما با توجه به شرایط اقلیمی سرانه فضای سبز آن بسیار کم بود.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری آبادان با اشاره به تلاش برای تنوع پوشش گیاهی گفت: قبلاً تنها کنوکارپوس و کهور کشت میشد اما اکنون درختچههای گلدار همچون برهان گلی و گل کاغذی و درختان مثمر همچون شاه توت، کنار و نخل کشت شده است.
کد خبر 836444
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1045746/