پیام خوزستان

آخرين مطالب

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای مدیریت مصرف انرژی سیاسی

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای مدیریت مصرف انرژی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / رئیس‌جمهور گفت: صمیمانه از مردم می‌خواهم که یکبار دیگر با همراهی و همکاری خود ما را در مدیریت تامین انرژی در این روزهای سرد همراهی کنند تا بتوانیم از این مقطع هم به شکل موفق عبور کنیم.
مسعود پزشکیان پس از مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی، در گفت‌وگویی درباره مهمترین برنامه‌ها و پروژه‌های در دست اقدام دولت، ضمن تبریک دوباره دهه فجر و اعیاد شعبانیه، با بیان اینکه با وجود گذشت 46 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان در زمینه فضاهای آموزشی با کاستی‌هایی مواجه هستیم، گفت: درحال تلاش و برنامه‌ریزی هستیم تا با همکاری و یاری مردم در مدت یکسال بخش بیشتر مشکلات این عرصه را حل و فصل کنیم و به شکل مستمر در 2 تا 3 جلسه در هفته، مسائل این حوزه را پیگیری می‌کنیم.
وی پیگیری تکمیل کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب در کشورمان، در کنار موضوع توسعه اقتصادی دریامحور، مسائل مرتبط با آب، محیط زیست، توسعه پایدار، انرژی و ناترازی‌ها در عرصه‌های مختلف را از دیگر مسائل و اولویت‌های کاری دولت برشمرد و افزود: ساماندهی و رفع مشکلات در این عرصه‌ها را به شکل مستمر در نشست‌های مختلف با مسئولان بخش‌های مرتبط و نیز در نشست‌ها با سران قوای مقننه و قضائیه دنبال می‌کنیم؛ رفع ناترازی‌ها به خصوص در زمینه سوخت و نیرو جزو اولویت‌های اساسی ماست که تلاش داریم با راهکارهای کارشناسی و موثر آنها را رفع کنیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه به طور طبیعی باید برای این موارد پیوست رسانه‌ای مناسب نیز داشته باشیم، تصریح کرد: وجود پیوست رسانه‌ای به ما در جلب همکاری و همراهی مردم کمک موثری می‌کند. در ارتباط با همین مشکلاتی که در ایام اخیر در زمینه تامین سوخت و نیرو داشتیم، اگر همکاری مردم و برنامه‌ریزی و پیگیری عملیاتی مسئولان بخش‌های مسئول نبود، با مشکلات جدی و گسترده در زمینه قطع برق و گاز مواجه می‌شدیم.
پزشکیان با قدردانی از همراهی مردم و نیز تلاش‌های مستمر مسئولان وزارتخانه‌های کشور، نیرو، نفت، صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی، گفت: همراهی مردم و تلاش مسئولان در اجرایی کردن طرح‌هایی نظیر پویش 2 درجه کمتر، باعث صرفه‌جویی روزانه تا 20 میلیون لیتر سوخت شد که با احتساب دیگر اقدامات و برنامه‌ها تا روزانه 40 میلیون لیتر کاهش مصرف نیز رسید.
وی با تاکید مجدد بر اینکه با همراهی مردم و هماهنگی مسئولان توانستیم ماه‌های اخیر را بدون معضل جدی پشت سر بگذاریم، به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی برای کاهش دما در روزهای آینده اشاره و خاطرنشان کرد: صمیمانه از مردم می‌خواهم که یکبار دیگر با همراهی و همکاری خود ما را در مدیریت تامین انرژی در این روزهای سرد همراهی کنند تا بتوانیم از این مقطع هم به شکل موفق عبور کنیم.
رئیس‌جمهور گفت: دولت برای سال آینده برنامه‌هایی در دست اقدام دارد که انشاالله با ایجاد ظرفیت تولید برق خورشیدی، دیگر با ناترازی در زمینه تامین انرژی مواجه نباشیم؛ کار سنگینی آغاز شده و نهضت بزرگی به راه افتاده که انشاالله در زمان مناسب اخبار امیدبخش آنها نیز به مردم ارائه خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1046045/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به دنیا دل مبند ای دل

ترجمه جواد فاضل از «صحیفه سجادیه» به چاپ بیست و هشتم می‌رسد

گزارش وال استریت ژورنال از برنامه ترامپ در سفر به عربستان برای ایجاد فشار به ایران

شان امامزاده به متولی آن است/ بیگدلی: مجلس باید بیشتر به سمت نظارت برود تا قانونگذاری

عارف از پیگیری برای حل پرونده قضایی 2 هنرمند خبر داد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با تدبیر و شجاعت می‌توان وارد مذاکره شد

دیپلمات سابق آمریکایی: ترامپ به نتانیاهو درباره نقض آتش‌بس غزه و تغییر موضع ایران و عربستان هشدار می‌دهد

شرایط اهواز نسبت به گذشته بهتر شده است

اتفاق عجیب در ورزشگاه آزادی؛ تیفوسی‌ها جلوی رامین رضاییان را گرفتند!

فیلم جگرسوز از مراسم تشییع جنازه خواهر و داماد آرمان امیدی / برای خواننده عصر جدید دعا کنید

حسین عبدی از نسخه کی‌روش استفاده کند

عراقچی: مقاومت باید خود را بازسازی کند / رژیم صهیونیستی به جای نابود کردن حماس مجبور به امتیاز دادن شد

عراقچی: آرمان مقاومت با بمباران از بین نمی‌رود

رشد مقاومت در کشورهای مختلف به نماد همبستگی تبدیل شده است

بودجه خوزستان در سه سال 33 هزار میلیارد تومان است

گسترش ایدئولوژی انقلاب اسلامی ایران، روش‌ها و تأثیر آن در جهان

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 16 بهمن

برنامه قطعی برق اهواز چهارشنبه 17 بهمن + جدول مناطق

فردا چهارشنبه 17 بهمن حراج سکه و ربع سکه بهار آزادی

لیگ برتر هندبال مردان| تعقیب و گریز سپاهان و مس در صدر همچنان ادامه دارد

روایت اسیر فلسطینی از 18 سال شکنجه در زندان‌های اسرائیل

شروع به کار دبیرخانه استانی جشنواره فیلم مقاومت همدان

اتهام‌زنی جولانی به نیروهای مقاومت

استراتژی اسرائیل به فراموشی سپردن فلسطین است

جنبش مجاهدین فلسطین تحریم «شیخ نعیم قاسم» توسط استرالیا را محکوم کرد

خلاصه هندبال سنگ آهن بافق – شهید چمران لارستان

کابینه جدید لبنان و شکست توطئه سیاسی علیه شیعیان

برنامه‌ریزی برای تعریف 6 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی برای خوزستان

آرمان امیدی با پیگیری های آریاعظیمی نژاد به تهران منتقل شد!

چهارمین روز برگزاری جشنواره فیلم 43 در یک نگاه

حاشیه نگاری روز چهارم جشنواره ؛ از درگیری لفظی در نشست خبری تا ایجاد پرونده قضایی برای دو هنرمند

علی اوجی: در فینال «جوکر» شرکت کردم تا پول فیلمم را جور کنم!

بهزاد فراهانی: من با دستمزد 100 میلیونی چگونه جلوی بازیگر 30 میلیاردی بازی کنم؟

چند دیالوگ به‌یادماندنی از فیلم‌های سینمای ایران

سنگ تمام فراستی برای سازندگان فیلم «شمال از جنوب غربی»

تیزر «آبان؛ پسردلفینی2» منتشر شد

خاطره جالب علی هاشمی از اشتباه گرفتن او با برادرش توسط مردم

نظر فریدون نجفی در مورد سعید آقا خانی و سارا بهرامی

اختراع یک پانسمان جدید که درمان زخم را متحول می‌کند

تشخیص سریع پارکینسون با نانوزیست حسگر رنگ‌سنجی توسط محققان ایرانی

یک سیاره آخرالزمانی و افسانه‌ای که در آسمان‌ها گم شد

وزیر کار: 30 میلیون نفر قبل از ماه رمضان کالا برگ می‌گیرند

روز سرنوشت ساز برای ایران؛ صادرات نفت صفر می‌شود؟

بازدید رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی از مرکز نوآوری کیش

تجلیل از سه جانباز سرافراز دفاع مقدس در دیدار مدیرکل بنیاد شهید قم

«پسر عنکبوتی» به کتابفروشی‌ها آمد

قطع همکاری جایزه گیلر با حامی اسرائیل

قند پارسی در هندوستان/ شاه است حسین

یادمان باشد اگر این دلمان بی کس شد...

سرتیپ رحیم زاده مشاور عالی فرمانده کل ارتش شد