پیام خوزستان

آخرين مطالب

اختراع یک پانسمان جدید که درمان زخم را متحول می‌کند علمي

اختراع یک پانسمان جدید که درمان زخم را متحول می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرارو /درمان‌های کنونی از بانداژ‌های پایه تا درمان‌های زیستی پیشرفته را شامل می‌شود، اما این درمان‌ها یا کم‌اثر هستند یا بسیار گران هستند و برخی از درمان‌ها بیش از 20 هزار دلار برای هر زخم هزینه دارند.
یک قطره آب ممکن است تمام چیزی باشد که برای متحول کردن بهبود زخم لازم است. محققان یک بانداژ ارزان‌قیمت ساخته‌اند که وقتی با آب فعال می‌شود، میدان الکتریکی برای تسریع بهبود زخم ایجاد می‌کند. این بانداژ می‌تواند درمان میلیون‌ها نفری را که با زخم‌های مزمن دست و پنجه نرم می‌کنند، متحول کند.
 حدود دو درصد از آمریکایی‌ها از زخم‌های مزمن رنج می‌برند، این زخم‌ها آسیب‌هایی هستند که دربرابر بهبودی طبیعی مقاومت می‌کنند. این زخم‌های پایدار، مانند زخم پای دیابتی، اغلب پس از درمان عود می‌کنند و خطر قطع عضو و مرگ را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهند. درمان‌های کنونی از بانداژ‌های پایه تا درمان‌های زیستی پیشرفته را شامل می‌شود، اما این درمان‌ها یا کم‌اثر هستند یا بسیار گران هستند و برخی از درمان‌ها بیش از 20 هزار دلار برای هر زخم هزینه دارند.

این مطالعه که در مجله Science Advances منتشر شده است، یک جایگزین درمانی را نشان می‌دهد که می‌تواند مراقبت از زخم مزمن را در دسترس و مقرون به صرفه کند. یک گروه تحقیقاتی آمریکایی یک پانسمان غیر الکترونیکی (WPED) با نیروی آب تولید کردند که هزینه تولید آن تقریبا یک دلار است. این بانداژ هوشمند از ترکیبی از منیزیم و کلرید نقره برای تولید میدان الکتریکی شفابخش هنگام فعال شدن با آب استفاده می‌کند.
آمی باندودکار (Amay Bandodkar)، استادیار دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، می‌گوید: هدف ما در اینجا توسعه یک فناوری بسیار ارزان‌تر بود که بهبودی بیماران مبتلا به زخم‌های مزمن را تسریع می‌کند. ما همچنین می‌خواستیم مطمئن شویم که این فناوری به‌اندازه کافی برای استفاده توسط افراد در خانه آسان است و چیزی نیست که بیماران فقط بتوانند در محیط‌های بالینی دریافت کنند.
راز این پانسمان در طراحی منحصر‌به‌فرد باتری آن نهفته است. هنگامی که آب به یک پد ورودی ویژه اضافه می‌شود، یک باتری انعطاف‌پذیر و زیست سازگار را فعال می‌کند. این باتری یک میدان الکتریکی ملایم ایجاد می‌کند که به تحریک بستر زخم کمک می‌کند. یک «پد بررسی» داخلی تغییر رنگ می‌دهد تا زمانی که جداکننده کاملا هیدراته شده و باتری کار می‌کند، مشخص شود. وزن کل سیستم فقط 290 میلی گرم است که تنها حدود 20 درصد از یک بانداژ استاندارد بیشتر است. با استفاده از الکترود‌های طراحی شده خاص، بانداژ می‌تواند با سطوح زخم نامنظم مطابقت داشته باشد.
راجارام کاوتی (Rajaram Kaveti)، نویسنده اول مطالعه، از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، می‌گوید: این توانایی برای انطباق بسیار مهم است، زیرا می‌خواهیم میدان الکتریکی از حاشیه زخم به سمت مرکز زخم هدایت شود. برای تمرکز مؤثر میدان الکتریکی، شما می‌خواهید که الکترود‌ها هم در محیط و هم در مرکز خود زخم با بدن بیمار در تماس باشند.
برخلاف درمان‌های الکتریکی زخم موجود که نیاز به تجهیزات خارجی حجیم دارند، این پانسمان مستقل عمل می‌کند. پس از فعال‌سازی با آب، بسته به عواملی مانند ویژگی‌های زخم و شرایط محیطی، تحریک الکتریکی را برای دوره‌های مختلف از 30 دقیقه تا بیش از هفت ساعت فراهم می‌کند.
آزمایش‌ها انعطاف‌پذیری قابل توجهی را در دما و فشار نشان داد. پانسمان عملکرد خود را در طیف وسیعی از دما حفظ کرد، اگرچه دما‌های بالاتر به دلیل تبخیر سریع آب، مدت زمان عملکرد را کاهش می‌داد. پانسمان همچنین تحت فشار‌هایی مشابه فشار‌های ناشی از پاشنه پا در حین راه رفتن نیز به فعالیت خود ادامه داد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1046159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شانس به پرسپولیس رو کرد/ ولنتاین سخت النصر!

پیروانی: ورزشگاه الهلال 2 بر هیچ از کل فوتبال ما جلوتر است / همه به فکر انتخابات هستند

پیروانی: ورزشگاه الهلال از کل فوتبال ما 2 بر صفر جلوتر است

چهارشنبه 17 بهمن ماه؛ کلاس های درس 9 شهرستان خوزستان در بستر شاد برگزار خواهد شد

گلایه پیروانی: چرا در آزادی بازی نمی‌کنیم!

انتقادات تند افشین پیروانی: تیم ملی ایران هم مقابل الهلال نتیجه نمی‌گرفت؛ آقایان خود را مسخره کرده‌اند

گولسیانی: صددرصد امید داریم که النصر را در ورزشگاه آزادی ببریم

پرسپولیس یک نیمه دیر از خواب بیدار شد؛ تکلیف صعود به جهنم آزادی کشیده شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تنها گلزن پرسپولیس به الهلال؛ وقتی بازی را باختیم چیزی برای گفتن ندارم!

سازمان‌دهی دانشجویان در جریان انقلاب توسط شهید علم‌الهدی

هراس اسرائیل از ظهور السنوار جدید

گولسیانی: جو آزادی روی تیم‌های عربی تاثیر می‌گذارد/ الهلال و پرسپولیس فاصله زیادی دارند

تلاش نتانیاهو برای تعویق مرحله دوم آتش‌بس غزه

افزایش وزش باد مدارس خوزستان را به تعطیلی کشاند

دیدار قائم‌مقام مدیرعامل فولاد خوزستان با فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی

پایان یک کودک ربایی در شوشتر

حاشیه نگاری روز پنجم جشنواره فجر 43؛ از حضور سخنگوی دولت در کاخ رسانه تا ژست‌های بازیگر زن در نشست فیلم

گل اول بولونیا توسط کاسترو ؛ آتالانتا 0-1 بولونیا

شادی عجیب و پر‌خطر کاسترو با هواداران بولونیا پس از گلزنی مقابل آتالانتا

گل دوم پاری سن ژرمن توسط بارکولا ؛ لومان 0-2 پاری‌سن‌ژرمن

گفت و گو با افشین پیروانی، سرپرست تیم پرسپولیس پس از پایان بازی الهلال - پرسپولیس

سقوط فوتبال ایران و کاهش سهمیه آسیایی

صحبت های سعید مهری پس از پایان بازی الهلال - پرسپولیس

مدارس خوزستان 17 بهمن تعطیل شد

تعطیلی زودهنگام مدارس در خوزستان

دیدار فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی با مهندس محمدی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان

مدارس خوزستان امروز تعطیل است؟

شکست سنگین پرسپولیس مقابل الهلال/ بردن رونالدو و یاران در آزادی تنها راه صعود سرخ پوشان +فیلم و جدول

کارتال: واقع‌بین باشیم، همه می‌دانند الهلال چقدر تیم خوبی است

مدارس نوبت ظهر 10منطقه آموزش و پرورش خوزستان فردا چهارشنبه 17 بهمن غیرحضوری شد

روز و ساعت آخرین بازی پرسپولیس و استقلال در لیگ نخبگان

مدارس نوبت ظهر 10 منطقه آموزش و پرورش خوزستان فردا چهارشنبه 17 بهمن غیرحضوری شد

شکست سنگین پرسپولیس مقابل الهلال/ تکلیف صعود به جهنم آزادی کشیده شد

شکسته سنگین پرسپولیس مقابل الهلال/ شکست رونالدو و یاران در آزادی تنها راه صعود سرخ پوشان

تعطیلی زودهنگام مدارس در خوزستان به دلیل پیش‌بینی وزش بادهای شدید

تعقیب و گریز سپاهان و مس در صدر جدول

شکسته سنگین پرسپولیس مقابل الهلال/ بردن رونالدو و یاران در آزادی تنها راه صعود سرخ پوشان

صحیفه سجادیه؛ منشور مقاومت فرهنگی شیعه

نمایی حیرت انگیز از زهره

فردا مدارس زودتر تعطیل می‌شوند؛ پیش‌بینی وزش بادهای شدید

الهلال 15 هزار میلیارد گرانتر از پرسپولیس!

جدول لیگ نخبگان؛ استقلال هشتم،‌ پرسپولیس نهم!

کارشناس داوری: پنالتی پرسپولیس مقابل الهلال درست بود

گل اول پاری سن ژرمن توسط دوئه؛ لومان 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

سالم الدوساری بهترین بازیکن زمین شد

جعفری: پنالتی پرسپولیس درست بود

رئیس فدراسیون به عیادت هوادار مجروح پرسپولیس رفت‌

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

واشنگتن پست: ترامپ به نتانیاهو درباره بازگشت ایران به صحنه هشدار خواهد داد

جلیلی: انقلاب اسلامی خیلی از مناسبات را بر هم زد