پیام خوزستان

آخرين مطالب

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسرائیل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود! شهرستان ها

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسرائیل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - در نشست سوم "فی رحاب المقاومه"، که با موضوع "تاثیرات انقلاب اسلامی بر پیشبرد مقاومت و احیای قضیه فلسطین" و به همت مجمع جهانی قادمون برگزار شد، فاطمه الصمادی، مسئول میز ایران در شبکه الجزیره، به تحلیل ابعاد مختلف رابطه انقلاب اسلامی ایران و مسئله فلسطین پرداخت.
در نشست سوم "فی رحاب المقاومه"، که با موضوع "تاثیرات انقلاب اسلامی بر پیشبرد مقاومت و احیای قضیه فلسطین" و به همت مجمع جهانی قادمون برگزار شد، فاطمه الصمادی، مسئول میز ایران در شبکه الجزیره، به تحلیل ابعاد مختلف رابطه انقلاب اسلامی ایران و مسئله فلسطین پرداخت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در این نشست با اشاره به اینکه موضوع فلسطین از همان آغاز انقلاب اسلامی ایران جایگاه برجسته‌ای در گفتمان انقلاب داشته است، گفت: "وقتی درباره انقلاب اسلامی ایران صحبت می‌کنیم، موضوع فلسطین به‌صورت برجسته و بسیار آشکار در این بحث حضور دارد." به گفته وی، این مسئله حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در ادبیات اولیه آن نیز مشهود بود.
الصمادی همچنین تأکید کرد که این آگاهی نسبت به مسئله فلسطین، به‌ویژه در مخالفت امام خمینی (ره) با رژیم شاه و حمایت او از اسرائیل، به‌وضوح در گفتمان انقلاب نمایان است. به گفته وی، درک مسئله فلسطین به‌عنوان نمادی از استعمار غربی و اسرائیل به‌عنوان محصول یک پروژه استعماری غربی، از ابتدا در اندیشه انقلاب اسلامی ایران حضور داشته است.
این مقام الجزیره‌ای با اشاره به حمایت‌های مستمر ایران از گروه‌های فلسطینی و فتوای تاریخی امام خمینی (ره) در مورد جواز پرداخت زکات و خمس برای حمایت از مقاومت فلسطین، افزود: "این موضع تأثیر بسزایی در تثبیت جایگاه فلسطین در انقلاب اسلامی داشت."
انقلاب اسلامی، اسرائیل را به وحشت انداخته است!
الصمادی همچنین به شعار معروف "امروز ایران، فردا فلسطین" اشاره کرد و آن را یکی از تجلیات آشکار رویکرد استراتژیک انقلاب اسلامی در حمایت از مقاومت فلسطین دانست. به گفته وی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، یکی از مهم‌ترین اقدامات ایران در قبال مسئله فلسطین، واگذاری سفارت رژیم صهیونیستی به نمایندگی فلسطین بود، که نخستین سفارت رسمی فلسطین در جهان را به‌دنبال داشت.
وی در ادامه به اهمیت حمایت ایران از مقاومت فلسطین اشاره کرد و گفت که این حمایت به ایجاد روابط مستحکم با گروه‌های مقاومت مسلح فلسطینی منجر شده است. الصمادی در تحلیل خود به عملیات "طوفان الاقصی" اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از سال‌ها حمایت ایران از جبهه مقاومت فلسطینی دانست.
فاطمه الصمادی: انقلاب اسلامی، خواب را از چشمان صهیونیست‌ها ربوده است!
در پایان، این مقام مسئول فلسطینی، روز قدس را به‌عنوان یکی از نمادهای برجسته رویکرد انقلاب اسلامی در حمایت از فلسطین معرفی کرد و گفت: "روز قدس نه‌تنها تأکید بر مرکزیت مسئله فلسطین در گفتمان اسلامی دارد، بلکه آن را به‌عنوان یکی از عناصر اصلی در وجدان و آگاهی اسلامی معرفی می‌کند."
الصمادی با ابراز امیدواری به آزادی فلسطین، آن را نمادی از وحدت اسلامی دانست و افزود: "امید داریم که روزی فلسطین، مطابق با مسیر مقاومت شرافتمندانه‌اش، آزاد شود."

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران گرد و خاک در اهواز با بیش از 500 نفر مراجع در روز به بیمارستان

مسیرهای راهپیمایی در همه مناطق خوزستان اعلام شد

بادامکی: سازمان لیگ باید سهیمه بازیکن خارجی ما را تایید کند

نبیه بری خطاب به فرستاده ترامپ: اسرائیل شر مطلق است

یحیی گل‌محمدی از فولاد جدا شد

ویدیو | مدیر پرسپولیس: ما هم دوست نداریم در آزادی بازی کنیم اما ...

اعتراض پرسپولیسی‌ها به فدراسیون فوتبال؛ چرا باید رأی کمیته انضباطی به نفع تراکتور باشد؟

بادامکی: پرسپولیس فقط باید در آزادی بازی کند

بادامکی: چرا باید رأی کمیته انضباطی به نفع تراکتور باشد؟

محدودیت ‌های ترافیکی دوشنبه 22 بهمن اعلام شد/ این خیابان‌های تهران بسته می‌شود

کلنگ‌زنی احداث دبستان عشایری در اندیمشک

احیای تالاب‌های خوزستان برای کل کشور حیاتی است

حماس: عملیات مبادله اسرا اثبات کرد مقاومت فلسطین دست برتر را دارد

دانلود مستقیم برنامه حسینیه معلی شب دهم ماه شعبان 1403 + لینک تلوبیون برنامه حسینیه معلی 20 بهمن

بادامکی: سازمان لیگ باید سهمیه بازیکن خارجی ما را تایید کند

مخالفت باشگاه فولاد با استعفای یحیی گل‌محمدی

سید حسن خمینی: امام به مردم گفت ریشه مشکلات شما در «استبداد تاریخی» است/ بنیان تفکر امام بر «محرومیت‌زدایی» است

ممنوعیت تردد و توقف در بعضی خیابان‌های تهران برای روز دوشنبه 22 بهمن اعلام شد

مخالفت با استعفای یحیی گل محمدی

با استعفای یحیی گل‌محمدی مخالفت شد

واکنش باشگاه فولاد به استعفای گل‌محمدی و اختلاف او با نصیرزاده

فولاد با استعفای گل‌محمدی مخالفت کرد

هواداران فولاد نگران نباشند؛ گل محمدی می ماند

وضعیت خطرناک در چندین استان کشور؛ برف، یخبندان و سیل در راه است

ادعای معاون پرسپولیس؛ دلیل جو بد ورزشگاه آزادی عدم صدور حکم بیرانوند بود

اهدای 123دستگاه ویلچربرقی به مددجویان خوزستان

مخافت فولاد با استعفای گل محمدی/ یحیی ماندنی شد

اعلام مسیرهای راهپیمایی 22 بهمن در شیراز

319 خانواده دارای فرزند چندقلو زیرپوشش بهزیستی دزفول هستند

مخالفت باشگاه فولاد با استعفای گل‌محمدی

بازگشت پول سرقتی به حساب شاکی با شکار سارق اینترنتی

آزادی اسیر فلسطینی که پدرش را در زندانهای اسرائیل ملاقات کرد

مقاومت و ایستادگی عاشورایی ملت بزرگ ایران توطئه دشمنان را شکست خواهد داد

مخالفت هیات مدیره فولاد با استعفای گل محمدی

190 زندانی جرائم غیر عمد تاپایان امسال از زندان های کهگیلویه وبویراحمد آزاد می شوند

محمدجواد موحد تهیه‌کننده «تاکسیدرمی»؛ ترکیبی از ژانر فانتزی و کمدی

تورج الوند بازیگر «اشک هور»: میخواستم به خاطر ترسناکی نقش استعفا دهم

توضیحات بازیگر فیلم «فریاد» از دلایل حضورش در این اثر

سوتی گرفتن جناب خان از محسن کیایی

از ترس صدای دخترش به هوش نمی اومد!

کارگردان «فریاد» از پاسخ به سوالات خبرنگاران شانه خالی کرد

نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «فریاد»

بهزاد دورانی بازیگر فیلم «فریاد»: فیلم پلان شادی ندارد!

مدیر فیلمبرداری «فریاد» از فضای مستندگونه فیلم گفت

برنامه‌های تلویزیون برای 22 بهمن اعلام شد

ساخت باندهای نانویی برای مدیریت و کنترل عفونت‌ زخم‌ها

چهارمین عمل پیوند کلیه خوک به انسان در آمریکا با موفقیت انجام شد

ستون های آفرینش شگفت انگیز را ببینید

توقف تجهیز بزرگراه‌ها به ایستگاه شارژ خودروهای برقی به دستور ترامپ

14 پروژه کیش با سرمایه گذاری بیش از 10 میلیون یورو آماده بهره برداری