پیام خوزستان

آخرين مطالب

بازگشت تماشایی رئال مقابل سیتی در 6 دقیقه ورزشي

بازگشت تماشایی رئال مقابل سیتی در 6 دقیقه
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس /در چارچوب پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا تیم فوتبال رئال مادرید که تا دقیقه 86 از منچستر سیتی عقب بود، توانست با یک بازگشت تماشایی در 6 دقیقه یک برد ارزشمند خارج از خانه بدست آورد تا یک قدم به صعود نزدیک‌تر شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، در دور رفت پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، 3 بازی از ساعت 23:30 برگزار شد که در مهمترین آنها منچستر سیتی میزبان رئال مادرید بود که این دیدار جذاب با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

یوونتوس در دیدار خانگی مقابل آیندهوون هلند به برتری 2 بر یک رسید و جدال اسپورتینگ لیسبون و دورتموند نیز با نتیجه 3 بر صفر به سود دورتموند به پایان رسید.
گزارش کامل را در زیر بخوانید:
منچستر سیتی 2 – رئال مادرید 3
گل‌های این بازی را ارلینگ هالند در دقیقه 19 و 80 (پنالتی) برای سیتی و کیلیان امباپه در دقیقه 60 و براهیم دیاز 86 برای رئال به ثمر رساندند. 
این بازی با نمایش عالی هر 2 تیم شروع شد و مندی در ابتدای بازی می‌توانست رئال را پیش بیاندازد که توپ او با مهار آکه دفع شد. 
در ادامه سیتی سعی کرد با حفظ مالکیت توپ از عقب زمین پرسینگ رئال را پس بزند و در این کار نیز موفق شد و در یک انتقال سریع توپ و با درخشش گواردیول، گریلیش و هالند به گل رسید.
رئال در نیمه اول باز هم فرصت گل داشت که مهمترین آن را کیلیان امباپه از دست داد. شوت دیدنی فودن نیز با مهار کورتوا به بیرون رفت تا با برتری یک گله سیتی به رختکن برود.
در آغاز نیمه دوم هالند یک فرصت عالی گلزنی داشت که با بدشانسی توپش به دیرک دروازه برخورد کرد و پس از آن رئال شدت حملات خود را بیشتر کرد و توانست با ضربه نصف و نیمه امباپه به گل تساوی یابد.
ادرسون، دروازه‌بان سیتی در این مسابقه نمایشی عالی داشت و 3 مهار فوق‌العاده به ثبت رساند که از مهمترین آنها می‌توان به مهار ضربه امباپه و بلینگام اشاره کرد.
در دقیقه 79 فودن روی کار تماشایی و با اشتباه سبایوس به یک پنالتی رسید که هالند با ضربه‌ای مطمئن گل دوم سیتی را به ثمر رساند. 
در حالی که سیتی بازی را در دست داشت ولی رئال برخلاف شرایط مسابقه روی ریباند ضربه وینیسیوس، براهیم دیاز گل دوم رئال را به ثمر رساند تا به تعویضی طلایی آنچلوتی بدل شود. 
دیاز در دقیقه 86 وارد زمین شد و 2 دقیقه بعد گل تساوی رئال را به ثمر رساند. او که محصول آکادمی منچستر سیتی است، پس از گل خوشحالی نکرد.
در دقیقه 2+90 نیز جود بلینگام گل سوم رئال را به ثمر رساند تا شاگردان آنچلوتی باز هم یک بازگشت تماشایی به ثمر رسانند و دست پر منچستر را ترک کنند. 
دیدار برگشت چهارشنبه آتی در سانتیاگو برنابئو برگزار می‌شود تا تکلیف صعود کننده به یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شود.
سیتی البته 2 تعویض اجباری نیز در نیمه اول داشت. گریلیش در دقیقه30 جای خود را به فودن داد و ریکی لوئیس در بین 2 نیمه جای آکانجی را گرفت.
یوونتوس 2 – آیندهوون یک
برای یوونتوس وستون مک‌کنی در دقیقه 34 و امبانگولا 82 گلزنی کردند و گل آیندهوون نیز توسط ایوان پریسیچ در دقیقه 56 به ثمر رسید.
یوونتوس که در 2 بازی اخیر خود در لیگ قهرمانان اروپا به برد نرسیده بود سرانجام به یک پیروزی رسید تا یک قدم برای صعود بردارد.
اسپورتینگ صفر – دورتموند 3
برای دورتموند گیراسی 60، پاسکال گروس 68 و کریم آدیمی 82 گلزنی کردند تا زردپوشان در اولین هدایت کواچ در لیگ قهرمانان اروپا به برتری دست یابند. 
اسپورتینگ البته پس از رفتن آموریم به منچستر یونایتد روز خوش ندیده و با یک باخت خانگی به حذف از لیگ قهرمانان اروپا نزدیک‌تر شد.
ساعاتی پیش پاری‌سن‌ژرمن در یک دیدار یک‌طرفه مقابل برست به برتری 3 بر صفر رسید تا قدمی بلند برای صعود به یک هشتم بردارد.
فرداشب نیز 4 دیدار باقی‌مانده در دور رفت برگزار می‌شود که در مهمترین آنها سلتیک میزبان بایرن مونیخ است و میلان به مصاف فاینورد می‌رود. 
سه‌شنبه و چهارشنبه هفته آتی نیز دیدار برگشت برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1051506/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترجمه «فرهنگ عامه و تاریخ شفاهی» منتشر شد

به هر چیزی که آسیبی کنی، آن چیز جان گیرد

علت استثنا شدن آمریکا از مذاکره از زبان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ایران

عضو جبهه اصلاحات: سیاست‌های آمریکا و رفتارهای شخص ترامپ باب مذاکره را بست

استقبال گسترده از طرح عراقچی؛ نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود

کوثری: ترامپ فهم سیاسی و درک مسائل ندارد

جوکار: از نشستن پای میز مذاکره با یک آدم‌کش چیزی عاید ما نمی‌شود

نتانیاهو تهدید کرد/ عدم آزادی اسیران مساوی با جنگ دوباره است

رای تخلفات دیدار فولاد خوزستان و پرسپولیس اعلام شد | اخبار ورزشی

ایران اسلامی پرافتخارترین کشور جهان است

بیکاری تبدیل به سونامی مهاجرت شده

جزئیات حادثه حریق یک پاساژ در میدان شوش تهران

سخنگوی سپاه: ملت ایران با وحدت توطئه‌ دشمنان را خنثی کرد

چهره ها/ ثریا قاسمی: با این وضع اقتصاد چه بر سرمان آمد!

طعنه کیهان به داوری جشنواره و ضرغامی/ مگر مدیر سابق رسانه‌ای می‌تواند داور خوبی باشد؟

درباره داوری‌ عجیب و دور از ذهن داوران جشنواره چهل‌وسوم فجر

نظر بهروز افخمی درباره «موسی کلیم‌الله (ع)» و «پیر پسر»؛ کدام فیلم پدیده جشنواره بود؟

فرزاد حسنی: تمام جوانی‌ام ممنو‌ع‌الکار بودم

فرزاد حسنی از چه زمانی بازیگر شد؟

پیام احمدی نیا: بعد از «بی بدن» نقش‌های مثبت بیشتر به من پیشنهاد شد

تحول سلول‌درمانی با کمک یک میکروژل سه‌بعدی

سقوط آزاد 120 ماهواره استارلینک در 40 روز

زمان واریز عیدی بازنشستگان مشخص شد

حقوق کارگران احتمالا 30 درصد افزایش یابد

آلودگی هوا در 4 شهر خوزستان

آغاز مسابقات اسکواش مسترز ایران در اهواز

حضور ورزشکاران کیش در مسابقات ورزشی مناطق آزاد در قشم

واکنش وینیسیوس به علاقه سعودی‌ها: با پرز صحبت می‌کنم!

حمله تند سرمربی دانشگاه آزاد به خواهران منصوریان و شیرآقایی

سومی ایران در انتخابی جام جهانی کمانگیری روی اسب

زندان برای قهرمانی که سارق گوشی بود

جریمه میلیاردی؛ ارمغان بی‌توجهی پرسپولیس به تعهدات!

گروه‌بندی و برنامه کامل مسابقات جام ملت‌های فوتبال جوانان آسیا

قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403

سرعت رشد دلار در دولت پزشکیان چقدر است؟

جزئیات ثبت نام حراج سکه

کتاب «معادله دین و اخلاق» منتشر شد

محمدتقی رهبر: سخنان رهبری درباره ارتباط با آمریکا جای «اگر و مگر» نگذاشت

سخنگوی سپاه: مردم ایران هنر تغییر محاسبات دشمن را دارند

دستور تازه شی؛هیس! درباره ارتش صحبت نکنید/چین مخفیانه‌تر از همیشه به فعالیت نظامی ادمه می‌دهد

عامل تعویق آزادی اسرای صهیونیستی مشخص شد

درگیری ستارگان استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی

پیشنهاد بی‌شرمانه‌ای که برای کارگردانان ایرانی نان دارد!

چرا رویداد مهم جشنواره فیلم فجر پولساز نیست؟

ارتعاشات ناخواسته، نقاط کوانتومی را برای برقراری ارتباط امن تقویت می‌کنند

تعویض‌های اسکوچیچ، تراکتور را نجات داد

پاسخ جالب وینیسیوس به طعنه هواداران سیتی

تهاتر سهام شرکت‌های فولاد و فملی با مطالبات آستان قدس رضوی

چقدر نیرو برای کشتن یک باکتری نیاز است؟

مرتضی‌گرد به تهران اضافه می‌شود؟