پیام خوزستان

آخرين مطالب

جانشین معاون هماهنگ‌ کننده سپاه: عملیات وعده صادق سه به موقع انجام می‌شود گفتگو

جانشین معاون هماهنگ‌ کننده سپاه: عملیات وعده صادق سه به موقع انجام می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: امروز عملیات وعده صادق یک و 2 انجام شده و عملیات وعده صادق سه نیز به موقع انجام می‌شود.
سردار علی فضلی عصر پنجشنبه در مراسم سراسری بزرگداشت سرداران شهید حاج‌حسین خرازی و شهید عبدالرسول زرین و بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان اظهار کرد: شهید خرازی، بزرگ‌مردی از اصفهان و انسانی برجسته و مخلص، رزمنده‌ای مجاهد و عالم و عامل به دین خدا بود.
وی ادامه داد: این شهید حافظ قرآن و نهج‌البلاغه از قبل پیروزی انقلاب تا زمان شهادت، لحظه‌ای از مجاهدت در راه خدا دریغ نکرد.
جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران اظهار داشت: شهید خرازی از قبل از دفاع مقدس در کردستان تا زمان جنگ تحمیلی در جبهه‌های جنوب، حضور مؤثری داشت.
وی اضافه کرد: اصفهانی‌ها در دفاع از انقلاب، از سیستان و بلوچستان تا کردستان و حتی در دوران دفاع مقدس، فعالیت‌های برجسته زیادی داشتند.
سردار فضلی گفت: شهید خرازی از نخستین کسانی بود که مسوولیت تشکیل تیپ به او واگذار شد و به مرور در کنار ارتش، تیپ‌های بیشتری برای افزایش بنیاد دفاعی کشور تشکیل شدند، به طوری که در عملیات فتح‌المبین دستاوردهایی فراتر از پیش‌بینی‌ها کسب کردند.
وی خاطرنشان کرد: قدرت دفاعی ما در دوران دفاع مقدس به بلوغی دست پیدا کرد که توانست عملیات بزرگ بیت‌المقدس را طراحی و اجرا کند.
جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران اظهار کرد: در این عملیات، عراقی‌ها می‌توانستند با فشاردادن یک دکمه، دیوار آتش به پا کنند اما چند مسیر سیم‌های الکترونیک آن‌ها قطع شد.
سردار فضلی اظهار کرد: پرچم پر افتخار ایران پس از 19 ماه در مناره مسجد جامع خرمشهر به اهتزاز درآمد.
وی اضافه کرد: در عملیات بزرگ بیت‌المقدس از مجموع 14 هزار نیروی عراقی، بیش از 11 هزار نفر تسلیم سپاه اسلام شدند که حاصل ابتکار شهید خرازی و شهید کاظمی بود.
وی خاطرنشان کرد: درصورتیکه لطف خدا، تقوا، تدین و خوش‌فکری رزمندگان اسلام نبود، کسی به خرمشهر نمی‌رسید.
سردار فضلی گفت: خرمشهر در طول تاریخ، سه بار سقوط کرد اما فقط در سومین مرحله اصحاب امام زمان (عج) در دفاع از ولایت فقیه، آن را با اقتدار پس گرفتند و قسمتی از کشور را به ازای آن ندادند.
سردار فضلی با اشاره به جمله رهبر انقلاب که فرمودند «خرمشهرها در پیش است» افزود: وجود جبهه مقاومت از یمن تا غزه، نشان‌دهنده این است که این رزمندگان در صف دفاع از دین خدا قرار گرفته‌اند و این مکتبی بود که حاج‌قاسم سلیمانی در وصف آن گفته بود «الگوی ما در جبهه مقاومت، دفاع مقدس است»؛ در واقع شهید حججی و امثال او، حاصل آشنایی با این مکتب و افرادی همچون شهید خرازی و کاظمی هستند.

وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) درباره اینکه فتح خرمشهر، فتح خاک نیست، بلکه فتح ارزش‌های اسلامی است، گفت: امروز نیز وعده صادق یک و دو صورت گرفته و در زمان مقرر، وعده صادق 3 نیز انجام می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1058656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ فضیلتهای ناچیز

چاپ کتابی برای درک معنای پارسی‌بودن

قاضی‌زاده هاشمی: در مذاکرات «برجام» وا دادیم، نتیجه آن چه شد؟

تاجگردون: هیچ کالایی با نرخ‌ ارز ترجیحی به دست مردم نرسیده است

ایران، اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد

واکنش ایران به فراخوان کنار گذاشتن سلاح توسط «پ.ک.ک»

بخاطر صدای عصا نمیری بیرون!

تماشای کمدی آپاراتچی در فیلیمو

پژمان جمشیدی در اکران مردمی فیلم «دایناسور» در ایران مال

مجریان برنامه‌های سحرگاه تلویزیون را بشناسید

راه حل جیمز کامرون پس از انتخاب مجدد ترامپ: شهروند نیوزیلند می‌شوم

تاسیان و خسارت معنوی به جامعه مخاطب

چهره ها/ استوری امیر حسین آرمان در کنار کاوه جزانی

آغاز سریال طنز جدید از تلویزیون در ماه رمضان

همه کاره تو منم

افزایش فیلم‌های با درون‌مایه فقر، اختلاف طبقاتی، مهاجرت، بیکاری و فروپاشی خانوادگی در سینمای ایران نشانه چیست؟

سفر خورشید، تاریخ زمین را تغییر داده است / یک کشف شگفت‌انگیز

امارات با استفاده از هوش مصنوعی ابرها را بارور می‌کند

هلال ماه امشب با ابزار هم قابل رویت نیست/ ویدئو

عذرخواهی مدیر توزیع برق دزفول از قطعی‌های مکرر

آغاز عملیات اجرایی بوتیک هتل زمستانی پنگوئن با حضور قائم پناه درکیش

1+2 مدیر استقلالی در انتخابات فوتبال

اعتراض گل‌محمدی و مدافعین فولاد به داور

حسینی: چرا باید ما را قصابی کنند!

تاجرنیا: باز هم استقلال مظلوم واقع و حقش پایمال شد

آکادمی سحر حریف گروه بهمن در دیدار نهایی لیگ بسکتبال شد

قهرمان دو نیمه‌ماراتن: امیدوارم مدیریت با عدالتی داشته باشیم

جعفر مرادی: در المپیک انرژی و انگیزه مردم بود که من به خط پایان رسیدم

صعود ابوالفضل مهمدی به یک چهارم

معرفی برترین‌های مسابقات اسکیت اینلاین هاکی بانوان

توضیحات نماینده فدراسیون درباره صحنه‌های مشکوک دربی

«به عبارت آفتاب» به چاپ چهارم رسید

دو خط کتاب/ و زندگی اینطور پیش نمی‌رود  ...

دیدار دستیار وزیر امور خارجه در امور آمریکا با مقام‌های وزارت خارجه شیلی

جزئیات جلسات این هفته کمیسیون‌های تخصصی مجلس

تاجگردون: بین وزرای پزشکیان، همتی از افرادی‌ست که سر جای خود نشسته‌ است

واکنش محسن رضایی به اظهارات جلیلی درباره جلسه مشهد: باید مراقب نفوذی‌ها در جنگ علیه نظام باشیم

چهره ها/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار حاشیه ساز شد!

این پول‌زدگی مفرط در سریال ها، امروز و فردای جامعه را ترسناک کرده!

ساعد سهیلی، سیما تیرانداز، لیندا کیانی، صابر ابر روی صحنه‌اند

چهره ها/ بازیگران زن سینمای ایران در فرودگاه شیراز

حمایت کانون کارگردانان از سریال «تاسیان»

فریدون جیرانی: سه فیلم جایگاه مرا در سینما تثبیت کرد

ماجرای بلایی که بر سر «تاسیان» و «کاناپه» آمد

سوم باباشون خواستگار دعوت کردن

«برهوت» در نپال رقابت می‌کند

شرط سخت یک زندگی

ساخت اولین جوهر تمام‌گرافنی جهان با کاربرد در صنعت چاپ سه‌بعدی

موفقیت دانشمندان ایرانی در آنژیوپلاستی با الماس چرخشی برای درمان گرفتگی عروق قلبی

عمر دیوار بزرگ چین 300 سال قدیمی‌تر از آنچه تصور می‌شد