پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد

لزوم تقویت نیروی انسانی متخصص در حوزه اکتشاف وزارت نفت

لزوم تقویت نیروی انسانی متخصص در حوزه اکتشاف
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران، حوزه اکتشاف را نخستین حلقه زنجیره ارزش در صنعت نفت برشمرد و بر لزوم حفظ و تقویت نیروی انسانی متخصص در این حوزه تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، فرخ علیخانی صبح امروز (شنبه، 11 اسفند) در بیست‌وششمین همایش تبیین اهداف و برنامه‌های مدیریت اکتشاف، ضمن تأکید بر اهمیت رعایت مسائل ایمنی (اچ‌اس‌ئی) در فعالیت‌های اکتشافی با بیان اینکه حجم بالای کار نباید به غفلت از مسائل ایمنی منجر شود،‌ اظهار کرد: بهره‌گیری از تجهیزات و فناوری‌های مدرن به‌ویژه هوش مصنوعی در تمامی ابعاد صنعت نفت، به‌خصوص در حوزه اکتشاف، ضروری است.
وی با اشاره به لزوم تمرکز بر مناطق مشترک تصریح کرد: هرچند تاکنون در حوزه دریا فعالیت جدی نداشته‌ایم، اما با تعامل بیشتر با شرکت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های مشترک، می‌توان در حوزه اکتشاف دستاوردهای بزرگی را رقم زد.
آغاز لرزه‌نگاری سه‌بعدی در غرب خلیج فارس
سید محی‌الدین جعفری، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران نیز در ادامه این همایش از آغاز لرزه‌نگاری سه‌بعدی در غرب خلیج فارس، نواحی مرزی دریایی و حوالی میدان نصرت و شرق پارس جنوبی خبر داد و گفت: با اخذ مجوزهای لازم، پس از 20 سال وقفه در انجام عملیات اکتشاف ژئوفیزیکی، به‌زودی در این مناطق، عملیات لرزه‌نگاری سه‌بعدی و دوبعدی آغاز خواهد شد.
وی بر لزوم تغییر رویکرد در فعالیت‌های اکتشافی تأکید کرد و با اشاره به کاهش حجم ذخایر میدان‌های قابل کشف اظهار کرد: هم‌اکنون حدود 80 درصد مخازن اکتشافی دارای ظرفیتی تا 300 میلیون بشکه نفت هستند و تنها 20 درصد مخازن قابل کشف بیش از یک میلیارد بشکه نفت دارند که با ریسک بالایی همراه‌اند، از این رو برای پیشی‌ گرفتن از رقبا در منطقه، باید به‌دنبال کشف میدان‌های با ظرفیت بالای یک میلیارد بشکه نفت باشیم.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران تغییر در اولویت‌های اکتشافی را از برنامه‌های اصلی این مدیریت در دولت چهاردهم اعلام کرد و گفت: اهداف جدید اکتشافی شامل تمرکز بر منابع کمتر شناخته‌شده مانند تله‌های چینه‌ای و مرکب، افق‌های عمیق‌تر با دما و فشار بالا و کشف منابع غیرمتعارف است.
جعفری ابراز امیدواری کرد که با کسب دانش، تجربه‌اندوزی و همکاری با شرکت‌های خارجی بتوان این برنامه‌ها را عملیاتی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1059078/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ جوانی چنین گفت روزی به پیری

سخنان دلنشین دکتر شکوری

امیر صباحی‌فرد: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

لیلاز: استیضاح شرایط اقتصادی کشور را پیچیده‌تر می‌کند

رئیس‌ جمهور لبنان: دوستی ایران با همه لبنانی‌ها باید باشد و بالعکس

جیش الظلم مسئولیت شهادت دو تن از بسیجیان در سراوان بر عهده گرفت

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران می‌توانست به یک فاجعه تبدیل شود، اما مدیریت شد

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان اوکراینی

پیام تبریک عراقچی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

پاسخ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به اظهارات ضدایرانی وزیر امور خارجه ترکیه

کالاس خواستار اتحاد علیه ایران، روسیه و چین شد

دوره نامزدی خیلی دردسر داره

فرح اصلا شبیه ثریا نیست!

تو بدون اجازه من کسی را در نظر گرفتی؟!

باید از او ساختمون دخترایی بیان بیرون که بتونن فریاد بزنن

واکنش همکلاسی‌های به خرخون مدرسه

یک سیاهچاله پرجرم در مسیر برخورد با کهکشان راه شیری است!

تصاویر شگفت‌انگیزی از سطح ماه

مصوبه کالابرگ 60 میلیون نفر ابلاغ شد

شکارچی متخلف در تالاب میانگران بازداشت شد

سانحه رانندگی 14 معلم خوزستانی را راهی بیمارستان کرد

انحراف پژو در آبادان جان یک تن را گرفت

چهارمین جلسه شورای اداری بنیاد مازندران برگزارشد

مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه با نرخ دولتی تمدید شد

داستانک/ نقاشی پادشاه

شعری از پونه نیکوی، مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر، فصل سوم

تاثیر تجلی خداوند در زیبایی همه چیز از نگاه مولانا

قالیباف حلول ماه مبارک رمضان را به همتایان خود در کشورهای اسلامی تبریک گفت

واکنش قلهکی به تهدید ایران توسط هاکان: ترکیه هم در برابر ایران دچار "اشتباه محاسباتی" شده و تهدید می‌کند!

توضیحات معاون اجرایی رئیس‌جمهور درباره تعطیلی‌های اخیر

پزشکیان درگذشت مادر شهیدان سیفی اصفهانی را تسلیت گفت

واکنش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استیضاح وزیر اقتصاد

فرمانده نیروی دریایی سپاه به مشاجره ترامپ با زلنسکی چه گفت؟

دیدار روانچی با مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات

کنایه عطاالله مهاجرانی به روحانیون و ائمه‌جمعه؛ چطور جواب خدا را می‌دهید؟

عکس جدید عراقچی و همسرش با پوشش متفاوت

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حضرت آیت‌الله نوری همدانی

ما همه تلاشمون رو کردیم

تا حالا خودت سرت رو زیر برف کرده بودی؟!

چسب‌های پایه ‌آب با کمک مواد نانوکامپوزیتی عملکرد بهتری خواهند داشت

نکته های جالب در مورد پروتون

دم‌کردن چای می‌تواند سرب و فلزات سمی را از آب حذف کند

شب و روز اول ماه مبارک رمضان چه اعمالی دارد؟

حداقل مزد کارگران یک گام به تصویب نزدیک شد

11 تصمیم‌گیرنده جدید فوتبال ایران

پایان لیگ برتر هندبال با برد تیم قهرمان

طبیعت به نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال رسید

تبریک رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا به علی‌نژاد

توضیحات هدایتی درباره پرونده توقیف اموال باشگاه پرسپولیس

تغییر بزرگ در قوانین فوتبال؛ جریمه وقت‌ تلف‌کن‌ ها