پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان:

تفاهم‌نامه سپاه و بسیج برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت انرژی امضا شد اجتماعی

تفاهم‌نامه سپاه و بسیج برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت انرژی امضا شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: تفاهم‌نامه‌ای میان سپاه و بسیج باهدف مدیریت مصرف انرژی و نصب نیروگاه‌های خورشیدی به منظور تنوع بخشی به سبد انرژی و ایجاد اشتغال امضا شد.

علی خدری دوشنبه در نشستی با مسئولان سپاه و بسیج استان، با اشاره به تجربه موفق همکاری با سپاه و بسیج در کنترل مصرف مشترکین پرمصرف و بد مصرف، گفت: این هم‌کاری‌ها نتایج بسیار خوبی در کاهش مصرف انرژی در استان داشته است.
خدری از امضای تفاهمنامه جدید با سپاه و بسیج خبر داد و افزود: در این تفاهمنامه، استفاده از ظرفیت‌های بسیج اصناف، بسیج ادارات و بسیج کارگری برای مدیریت مصرف انرژی در اوج مصرف سال آینده پیش‌بینی شده است.
وی همچنین به تشکیل کارگروه مشترک برای پایش و رصد مصرف انرژی در ادارات استان اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته، این اقدامات منجر به کاهش چشمگیر مصرف انرژی در ادارات پرمصرف شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی در کاهش مصرف انرژی، اضافه کرد: با همکاری بسیج رسانه، تولید محتواهای آموزشی در فضای مجازی و رسانه‌ها انجام خواهد شد تا آگاهی عمومی در این زمینه افزایش یابد که این اقدامات به کاهش مصرف انرژی در سطح استان کمک خواهد کرد.
خدری همچنین از برنامه‌های نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای اقشار کم‌درآمد خبر داد و گفت: سپاه و بسیج در این زمینه اقدامات بسیار خوبی انجام داده‌اند و ما نیز با نصب کنترل‌های هوشمند و خرید تضمینی برق تولیدی، از این پروژه‌ها حمایت می‌کنیم.
وی تأکید کرد: این نیروگاه‌ها نه‌تنها باعث کاهش مصرف انرژی می‌شوند، بلکه به ایجاد اشتغال و محرومیت‌زدایی نیز کمک خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در ادامه به استفاده از مولدهای اضطراری و دیزل ژنراتورهای مراکز نظامی در زمان اوج مصرف اشاره کرد و گفت: این اقدامات به ثبات شبکه برق در زمان اوج مصرف کمک خواهد کرد.
خدری در پایان با اشاره به اهمیت مشارکت عمومی در کاهش مصرف انرژی، گفت: اگر هر یک از 30 میلیون مشترک خانگی در کشور تنها یک لامپ 100 واتی را خاموش کنند، می‌توانیم سه هزار مگاوات در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنیم.
رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از مردم خواست تا با اقدامات ساده در کاهش مصرف انرژی مشارکت کنند تا بتوانیم در مدیریت پیک مصرف موفق باشیم.
توجه ویژه‌ به مدیریت مصرف انرژی و نصب پنل‌های خورشیدی
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در این نشست از اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی و نصب پنل‌های خورشیدی در استان خبر داد و تأکید کرد: بسیج و سپاه در همکاری با وزارت نفت و نیرو، بهینه‌سازی مصرف انرژی را در دستور کار قرار داده‌اند.
سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور دوشنبه با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در استان، گفت: با افزایش جمعیت و نیازهای روزافزون، منابع انرژی محدود شده‌اند و باید تدابیر ویژه‌ای برای بهینه‌سازی مصرف اتخاذ شود.
وی افزود: همه مردم، کارخانه‌ها و تولیدی‌ها باید در این زمینه مشارکت کنند تا بتوانیم به‌طور جمعی در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنیم.
سرتیپ پاسدار شاهوارپور از توافق بین سازمان بسیج و وزارت‌های نفت و نیرو برای مدیریت مصرف انرژی خبر داد و گفت: بسیج و سپاه در راستای فرهنگ‌سازی و کاهش مصرف انرژی، به‌ویژه در ادارات، سازمان‌ها و مساجد، تلاش می‌کنند.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان همچنین به موضوع مصارف غیرمجاز انرژی اشاره کرد و افزود: مصرف‌کنندگان غیرمجاز مانند ماینرها، مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده‌اند و باید این موارد به‌طور جدی شناسایی و برخورد شود.
فرمانده سپاه خوزستان با اشاره به نقش بسیج در شناسایی پرمصرف‌های غیرمجاز، گفت: کارشناسان بسیج با همکاری متخصصان برق و گاز، به واحدهای پرمصرف مراجعه و آن‌ها را برای بهینه‌سازی مصرف انرژی توجیه کنند.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان تصریح کرد: هدف ما این است که در سال 1404 با مدیریت صحیح، مشکل کمبود انرژی نداشته باشیم.
سرتیپ پاسدار شاهوارپور از برنامه‌های نصب پنل‌های خورشیدی در استان خبر داد و گفت: این پروژه با نصب 500 پنل خورشیدی، هر یک با ظرفیت پنج کیلووات، برای خانوارهای کم‌درآمد آغاز شده است.
وی افزود: صفحات خورشیدی نه‌تنها برق مصرفی خانوارها را تأمین می‌کنند، بلکه منبع درآمدی برای آن‌ها نیز خواهند بود.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در پایان از امضای 2 تفاهمنامه بین بسیج و شرکت‌های برق و گاز برای کنترل مصرف انرژی خبر داد و گفت: این همکاری‌ها به‌منظور فرهنگ‌سازی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در استان انجام شده است.
سرتیپ شاهوارپور از همه دستگاه‌ها و مردم خواست تا در این زمینه مشارکت فعال داشته باشند.
به گزارش ایرنا، پنل‌های خورشیدی یکی از مهم‌ترین فناوری‌های تجدیدپذیر در تأمین انرژی پاک محسوب می‌شوند؛ این پنل‌ها با جذب نور خورشید و تبدیل آن به برق، نقش مهمی در کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی دارند.
نصب پنل‌های خورشیدی در مناطق پرتابش، مانند خوزستان و سایر مناطق گرمسیری، می‌تواند به‌طور چشمگیری میزان برق مصرفی از شبکه را کاهش دهد و هزینه‌های انرژی را برای خانوارها و صنایع پایین بیاورد.
تأثیر مثبت پنل‌های خورشیدی بر مصرف انرژی در ابعاد خانگی و صنعتی مشهود است؛ در منازل، این سیستم‌ها می‌توانند بخشی از برق مصرفی روزانه را تأمین کرده و فشار را از روی شبکه سراسری کاهش دهند؛ در بخش صنعتی نیز، استفاده از انرژی خورشیدی می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش داده و بهره‌وری را افزایش دهد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061884/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای نیامدن بیرانوند به استقلال از طرف خودی‌ها!

حکم سنگین علیه شهرداری آستارا و قاسم دهنوی به دلیل شرط بندی

کارشناسی داوری گل گهر - خیبر خرم آباد

خلاصه بازی وستهم 0 - نیوکسل 1

بخش اول صحبت‌های قاسم دهنوی سرمربی سابق شهرداری آستارا درباره محرومیت و حکم کمیته انضباطی

بخش دوم صحبت‌های قاسم دهنوی سرمربی سابق شهرداری آستارا درباره محرومیت و حکم کمیته انضباطی

بخش سوم صحبت‌های قاسم دهنوی سرمربی سابق شهرداری آستارا درباره محرومیت و حکم کمیته انضباطی

وقتی روزه‌ ایم می‌توانیم مسواک بزنیم؟

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس نباید برای هم در آسیا کری بخوانند، چون درد آن ها مشترک است

کارشناسی داوری دیدار سپاهان - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری دیدار شمس آذر - مس رفسنجان

ضربات پرتعداد سپاهان به تیر دروازه در این فصل لیگ برتر

صادقی: رزومه‌ای از موسیمانه در اینترنت پیدا نکردم

علل شکست استقلال از النصر از زبان صادقی

استقلال با حجت کریمی به بالاترین افتخارات دست پیدا می‌کرد

واکنش عراقچی به اقدام آمریکا در عدم تمدید معافیت تحریمی عراق برای خرید برق از ایران

گونه‌ای کمیاب از دلفین در سواحل هندیجان مشاهده شد

دستگیری صیادان غیرمجاز با الکتروشوک در رودخانه کارون

منصوریان: قضیۀ حضور ماتزاری در استقلال تمام شده، مردم را سرکار نگذارید

مقصر شکست امشب استقلال مقابل النصر چه کسی بود؟

تشویق بازیکنان استقلال توسط خبرنگاران سعودی

بوژوویچ: در نیمه دوم با یک بازیکن کمتر تلاش کردیم بجنگیم ولی النصر از اشتباه ما استفاده کرد و گل زد

بوژوویچ: گل زودهنگامی که دریافت کردیم سرنوشت بازی را عوض کرد

کنایه دوباره میثاقی به مدیران استقلال پس از حذف این تیم از آسیا

کتاب‌های نمایشگاه قرآن را با 60درصد تخفیف بخرید

همسفره شدن پزشکیان با معتادان متجاهر

نظریه حشمت فردوس در مورد خانم‌ها

جنگ نرم‌افزاری از «تهران» تا «معاویه»؛ ضدحمله سریالی در قاب تلویزیون

روزه‌داری، یک وجه برتری انسان بر فرشتگان

هادی حجازی‌فر تهیه کننده «صفر پنج» شد

تجربه گر مرگ: سیدی در کربلا انگشتری به من هدیه داد

نسخه کودکانه‌ بازیگران پایتخت همه را شگفت‌زده کرد

دانشمندان چینی مدعی پیشرفت در ساخت واکسن برای حمله و سکته قلبی شدند

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در اسفند 1403

اگر حداقل دستمزد صد در صد هم افزایش یابد باز کفاف نمی‌دهد

عملکرد شهرداران در ایام نوروز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد

بیک‌زاده: نمی‌دانم بین بازی رفت و برگشت چه اتفاقی افتاده!

گل سوم النصر به استقلال توسط جان دوران

لاجامی پس از دبل جان دوران روی سر او تاج گذاشت

تشویق ایسلندی هواداران النصر در دقایق پایانی بازی با استقلال

اشتباهات فردی کمر استقلال را شکست؛ حذف نماینده ایران با نسخه "رونالدو" و "دوران"

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اتهام‌زنی دوباره وزیر خارجه آمریکا به ایران

عضو اتاق بازرگانی: برجام بزرگترین دستاورد دیپلماسی اقتصادی کشور بود

از تهران تا مسکو و پکن علیه تروریسم و دزدی دریایی

گزارشی از احتمال کلید خوردن دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و اروپا

پشت پرده تحصن‌های قانون حجاب از زبان نیک بین

تکرار یک ادعای صهیونیستی علیه ایران

ادعای عجیب نماینده مجلس: 60 درصد ایرانیان به زبان ترکی مکالمه می‌کنند

غضنفری: قالیباف به پزشکیان گفت که دیگر نمی‌تواند جلوی ابلاغ قانون حجاب را بگیرد