پیام خوزستان

آخرين مطالب

امارات در صنعت گاز آمریکا سرمایه‌گذاری می‌کند وزارت نفت

امارات در صنعت گاز آمریکا سرمایه‌گذاری می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) از سرمایه‌گذاری در صنعت گاز ایالات متحده آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، سلطان الجابر در همایش سراویک (CERAWEEK) در هیوستون آمریکا گفت: بازوی سرمایه‌گذاری خارجی ادنوک با عنوان ایکس‌آرجی (XRG) از ماه‌های آینده سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در صنعت گاز طبیعی آمریکا خواهد داشت.
امارات یکی از اعضای ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش موسوم به اوپک‌پلاس و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان است.
بازوی سرمایه‌گذاری خارجی ادنوک با تمرکز بر حوزه انرژی و مواد شیمیایی دارای کربن کمتر، حدود 80 میلیارد دلار دارایی دارد و رویترز هم هفته گذشته گزارش داد امارات در حال بررسی گزینه‌هایی برای واگذاری بخشی از سهام این بخش است.
وی با بیان اینکه زمان آن فرارسیده است که انرژی را دوباره ارزشمند کنیم، گفت: «در چند ماه آینده و آینده قابل پیش‌بینی، شاهد سرمایه‌گذاری بسیار بزرگ و قابل‌توجهی از سوی ایکس‌آرجی در ایالات متحده خواهید بود.
مدیرعامل ادنوک تصریح کرد: ایکس‌آرجی در سراسر زنجیره تأمین گاز، از اکتشاف و توسعه تا توزیع، سرمایه‌گذاری می‌کند و می‌خواهد فروشگاهی یکپارچه برای گاز باشد.
اقدام‌های عمل‌گرایانه در حوزه انرژی
جابر گفت: زمان سیاست و اقدام‌های عمل‌گرایانه در حوزه انرژی فرا رسیده است، زیرا جهان برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده به همه اشکال عرضه انرژی نیاز دارد.
وی افزود: تقاضای نفت از رقم کنونی روزانه 103 میلیون بشکه به 109 میلیون بشکه تا سال 2035 میلادی خواهد رسید.
مدیرعامل ادنوک همچنین اعلام کرد تقاضای جهانی برق با 70 درصد افزایش از 9 هزار گیگاوات به 150 هزار گیگاوات خواهد رسید.
جابر گفت: رقابت برای برتری در هوش مصنوعی در سراسر جهان اساساً یک بازی انرژی بود که دلیل آن تقاضای عظیم انرژی مورد نیاز برای پردازش داده بوده است.
وی افزود: بازوی سرمایه‌گذاری خارجی ادنوک برای کمک به برآوردن تقاضای رو به رشد انرژی برای هوش مصنوعی طراحی شده است.
جابر ریاست مذاکرات تغییرات آب و هوایی کاپ 28 در دسامبر 2023 در امارات متحده عربی را به‌عهده داشت، وی در این باره گفت: وقتی این مأموریت را به‌عهده گرفت، می‌خواست واقع‌گرایی و عمل‌گرایی را در مذاکرات تغییرات آب‌وهوایی تزریق کند.
ادنوک به‌دنبال توسعه تجارت گاز خود در داخل و خارج از مرزهای امارات است و گاز طبیعی را سوخت انتقالی به منابع انرژی تجدیدپذیر نامیده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1064127/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد/ عکس

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

داستانک/ زندگی دوباره

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

قدردانی شاخ مجازی از پیروانی/ آیسان اسلامی: حاضرم کلیه ام را به افشین بدهم/ نجات یک پیرمرد از آدم ربایی و گروگان گیری با همکاری پلیس، پرستویی و افشین پیروانی!

محرومیت تماشاگران مرد پرسپولیس در دیدار با استقلال خوزستان | تابلوی ورود آقایون ممنوع در استادیوم!

بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان تنها با حضور بانوان برگزار می‌شود

راز گروگان گیری پدر آیسان اسلامی برملا شد: جزئیات تکان دهنده از زبان پلیس!

نمایشگاه نوروزی صنایع دستی کرمانشاه، میزبان هنرهای دست‌ساز ایرانی در طاق بستان است

ادعای کاخ‌سفید: حمله به حوثی‌ها ایران را ضعیف کرده است

حضور تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس ممنوع شد!

بشنوید | آیه 16 سوره جن؛ کلید حل همه مشکلات

شهادت حسن علی بدیر تایید شد

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد؛ 164 میلیون لیتر در یک روز

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

بحث نقی با اوس موسی

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

بیت کوین صعودی شد

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

این بود زندگی؟

گزافه‌گویی کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

عراقچی: ایران تحت هیچ شرایطی درپی بدست آوردن سلاح هسته‌ای نیست

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درخصوص برنامه هسته‌ای ایران

مسعود جمعه که آمد استقلال 10 نفره شد/ شب سختی در تبریز در انتظارمان است

کودک 7 ساله در شوش غرق شد

اجرای خاطره میرطاهر مظلومی از آشنایی با همسرش توسط امیرمهدی ژوله و الیکاعبدالرزاقی

ماجرای جالب ازدواج پدر و مادر سپند و کمند امیرسلیمانی از زبان مادرشان

خاطره بامزه میرطاهر مظلومی وقتی کادو روز معلم را از معلمش پس گرفته!

سپند امیرسلیمانی: مادرم پارتی بازی کرد تا پدرم در نمایشش بازی‌ام بدهد

سپند امیرسلیمانی: همیشه فکر می‌کردم بچه‌ام دختر است اما قرار است پسردار شوم

سپند امیرسلیمانی خطاب به فرزند در راهش: تو جهان ما را تغییر دادی

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

نظر آیت الله سیستانی درباره هدیه به کافر

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده از غذا و دارو