پیام خوزستان

آخرين مطالب

جمع‌آوری 20 میلیارد ریال در جشن گلریزان اهر

جمع‌آوری 20 میلیارد ریال در جشن گلریزان اهر
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - موسی خلیل الهی در جشن گلریزان شهرستان اهر، اظهارکرد: بخشی از مراحل آزادی این زندانیان مربوط به عملکرد مثبت همکاران قضایی، قسمتی مربوط به بخشودن بدهی توسط طلبکاران و در راس آن نیز کمک 580 میلیارد ریالی خیرین سطح استان بود که موجبات آزادی 670 زندانی را فراهم کردند و در این میان در شهرستان اهر نیز 23 زندانی با هزینه 20 میلیارد ریال از طریق ستاد دیه استان آزاد شدند.
وی همچنین فعالیت پرشور و داوطلبانه خیران در حوزه های مختلف فرهنگی، آموزشی، بهداشت و درمان و خصوصاً آزادی زندانیان را بسیار مهم برشمرد. 
وی ماهیت اصلی ستاد دیه کشور و استان آذربایجان شرقی را ماهیت غیر دولتی و یادگار شهید لاجوردی عنوان کرد و گفت: به برکت وجود خیرین ستاد دیه، آذربایجان شرقی بی نیازترین استان های کشور به ستاد دیه مرکز می باشد.
عبداله حمیدیان، رئیس دادگستری اهر نیز در این مراسم گفت: با مشارکت خیران، معادن، ادارات، شهرک صنعتی و مردم نوع دوست این شهرستان در جشن گلریزان حدود 20 میلیارد ریال برای آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد و محکومین مالی جمع آوری شد که قسمتی از این کمک ها نقدی و بخشی نیز در تعهد خیربن می باشد. 
وی افزود: همه ساله در ماه مبارک رمضان، جشن گلریزان ویژه آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد و محکومین مالی در شهرستان اهر همزمان با سراسر کشور برگزار می شود. 
وی ادامه داد، زندانیان جرائم غیر عمد و محکومین مالی آن دسته از زندانیانی هستند که در اثر اتفاق و حادثه ای ناخواسته و به صورت غیر عمد به زندان افتاده اند و چشم انتظار خیرین برای آزادی می باشند که دراین راستا با آزادی این محکومین زمینه خوشحالی و شادی خانواده ها و اقوام این زندانیان جرائم فراهم می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده، امام جمعه اهر نیز در این مراسم، انفاق مال و احسان در راه خدا را باعث وفور نعمت در زندگی و برکت در جامعه برشمرد و گفت: احسان و دادن واجبات برکات زیادی را در زندگی انسان‌ها جاری می کند.
وی جشن گلریزان را یک سنت حسنه ذکر کرد و خواستار توجه ویژه در کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و محکومین مالی توسط خیرین و سایر مراکز دولتی و خدماتی شد. 
بیت الله عبدالهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در این مراسم از خیرین خواست با کمک های نقدی بیشتر زمینه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و محکومین مالی را فراهم نمایند.
وی همچنین افزود: باید برای کاهش تعداد زندانیان زمینه ای ایجاد شود تا محکومین جرائم غیر عمد و مالی فرصتی پیدا کنند در بیرون از زندان برای رفع جریمه و محکومیت خود تلاش کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1065629/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تالاب شادگان؛ بهشت گمشده‌ای در دل خوزستان

آلودگی هوا در 9 شهرخوزستان؛ اهواز، هندیجان و هویزه در وضعیت قرمز

نمی فهمی چقدر سخته برای خوشبخت شدن منتظر مرگ یکی دیگه باشی

افزایش خطر سرطان در نوزادان با «نقص مادرزادی قلب»

پیش بینی کاهش 50 درصدی سفرهای نوروزی

پشت پرده جدایی اقتصاددان محبوب از پزشکیان

ضرورت پیگیری فوری کنترل آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم

امنیت پایدار، زیربنای جهش تولید در استان است

تخصیص طرح برای 23 هزار متقاضی خوزستانی نهضت ملی مسکن

رفع تصرف 600 متر مربع اراضی ملی در مسجدسلیمان

کاهش حوادث رانندگی با اجرای پویش نه به تصادف

ناراحتی مسی: می‌خواستم جلوی برزیل بازی کنم!

پایان 25 سال همکاری با نایکی؛ توپ‌های پوما در لیگ برتر!

الاتحاد: امارات آماده چالش بزرگ برابر ایران

چرا سود سهام عدالت برای برخی کمتر واریز شد؟

تقدیر را باور نکن!

ایکائو اعتراض ایران درباره هواپیمای اوکراینی را رد کرد

جزئیاتی از آخرین جلسه هیئت عالی نظارت مجمع؛ از لایحه کاهش ساعت کاری اداری تا پالرمو و CFT

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ

اعلام محدودیت های ترافیکی شب چهارشنبه آخر سال در شهر اهواز

هشدار مدیران قضایی خوزستان نسبت به جرایم مرتبط با چهارشنبه‌سوری

جدول قطعی برق اهواز امروز 28 اسفند 1403

چهره ها/ عکس متفاوت بهتاش سریال پایتخت در تورنتو

ارمغان 2 ستاره جوان برای سحابی پروانه‌ای

پیامدهای مثبت و منفی افزایش دستمزد کارگران

مشکل کاهش شدت نور نقاط کوانتومی حل شد

اعلام محدودیت‌های ترافیکی شب چهارشنبه آخر سال در اهواز

درخشش خوزستانی‌ها در المپیک دانش‌آموزی کشور

اصلاح 17 نقطه پرحادثه در جاده‌های خوزستان

هشدار دادستان به اخلالگران چهارشنبه سوری در دزفول

افزایش 45 درصدی مزد، مشکل بیکاری ارادی را حل می کند؟

هشدار ایران به آمریکا؛ نماینده کشورمان به شورای امنیت نامه نوشت

شکست مخفیانه تیم ملی در ورزشگاه آزادی

حاجی دلیگانی: 45 درصد افزایش حقوق فقط اسمش دهان پرکن است

بهره مندی بیش از 7هزار و800 هم وطن از خدمات نوروزی هلال‌احمر خوزستان

هشدار برای خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی

آماده سازی اماکن تاریخی و باستانی خوزستان برای اجرای برنامه های فرهنگی

تاکید بر اقدام فوری و تأمین تجهیزات برای مهار آتش هورالعظیم

جاودانگی غیر قابل درک امپراتوری رئال!

صلابت ماندگار جبهه مقاومت

افزایش مقبولیت حزب الله در گذر حوادث

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 28 اسفند

اعلام ساعت جدید و ظرفیت تماشاگران مسابقه پرسپولیس – تراکتور – خبرگزاری ورزش ایران

رضایت سهراب مرادی از شرایط وزنه برداران نوجوان و جوان

تاخیر در تحویل مسکن مهر اهواز صدای متقاضیان را درآورد

دستگاه‌های امنیتی پیگیر آزادی نیروی معدن یاقوت هستند

انتصاب مدیر بازرسی و نظارت شرکت فولاد خوزستان

مصدومیت شدید جوان 19 ساله بر اثر انفجار مواد محترقه در بهبهان

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد