پیام خوزستان

آخرين مطالب

تخصیص طرح برای 23 هزار متقاضی خوزستانی نهضت ملی مسکن اجتماعی

تخصیص طرح برای 23 هزار متقاضی خوزستانی نهضت ملی مسکن
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از تخصیص طرح برای 23 هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، روح اله عمادی در نشست شورای امر به معرف اداره کل راه و شهرسازی خوزستان که با حضور بهمن شهریاری، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان برگزار شد، گفت: کار برای جلب رضایت خداوند منان و مردم است خستگی ندارد، برای حل مشکلات مردم و خدمت رسانی مطلوب بهترین راه تمسک به فرهنگ بسیجی و کار جهادی است.
وی افزود: حجم کار و تکالیف قانونی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان بسیار زیاد است به همین سبب ناچاریم با تلاش دوچندان و روحیه بسیجی به مردم خدمت رسانی کنیم.
عمادی ادامه داد: در حوزه املاک و حقوقی روند کاری و بررسی پرونده‌ها و پاسخگویی به مراجعه کنندگان بسیار طولانی است که در صددیم این روند اداری را تسریع ببخشیم.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اضافه کرد: در حوزه شهرسازی و معماری نیز در استان خوزستان به 89 شهر خدمات ارائه می‌دهیم و موارد و مسائل این 89 شهر را پیگیری می‌کنیم.
وی بیان کرد: در حوزه مسکن هم که یکی از اولویت‌های دولت است طرح‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر را با تمام توان به پیش می‌بریم.
اظهار کرد: تاکنون 63 هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن در خوزستان تأیید شده‌اند که برای 23 هزار متقاضی تخصیص پروژه انجام شده است.
وی افزود: 14 هزار واحد از این تعداد در قالب انبوه‌ساز و حدود 9000 واحد در قالب گروه ساخت در حال احداث است که در مجموع این پروژه‌ها حدود 38 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: با توجه به سیاست‌گذاری وزارت راه و شهرسازی تلاش می‌شود، این پروژه‌ها به سمت گروه ساخت برود تا احداث پروژه‌ها توسط مردم اجرا شوند.
عمادی نیروی انسانی را بزرگترین سرمایه هر سازمانی دانست و گفت: برای حل مشکلات معیشتی پرسنل از تمامی ظرفیت‌های قانونی و توانایی‌های خود بهره خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: دیدگاه سالم سازی، اعتمادسازی و خدمت بی وقفه به شهروندان را سرلوحه کار خود قرار داده‌ایم.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: در حوزه امر به معروف نیز ریل گذاری خوبی صورت گرفته است و در این زمینه اقدامات مثبتی انجام شده که نتایج آن را به وضوح مشاهده می‌کنیم.
همچنین در این نشست بهمن شهریاری، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی خوزستان دستگاهی است که مراجعه کننده بسیاری دارد این اداره کل به صورت مستقیم با ارباب رجوع ارتباط دارد که شایسته است در راستای خدمت رسانی مطلوب و افزایش رضایتمندی شهروندان گام بردارد.
وی با تقدیر از رویکرد اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: ارتباط و هماهنگی ستاد امر به معروف استان با اداره کل راه و شهرسازی خوزستان بسیار مفید است این ارتباط دوسویه در راستای بهبود خدمت رسانی به مردم است.
شهریاری گفت: دشمن به دنبال ایجاد نارضایتی است، پس می‌بایست با هوشیاری و با تمام توان و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها با کار و تلاش این ترفند دشمن را خنثی کنیم.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان ادامه داد: ضروری است که همه در کنار هم اهتمام ویژه‌ای به فریضه امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1065909/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مادر مثل یک نامه عاشقانه است!

سخنگوی جبهه اصلاحات: ایجاد ‎همبستگی ملی و پمپاژ ‎امید بازنده ندارد

بقائی: آمریکا مسئول مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است

آذری جهرمی: ریال در حال احتضار است

هشدار مجری آمریکایی درباره تبعات حمله به ایران

پیام تسلیت رئیس جمهور به ظریف

انتقاد معاون وزیر اقتصاد از اظهارنظرهای غیر کارشناسی درباره FATF

زیدآبادی: درگیری یا مصالحه‌ای غیر منتظره؟

تشدید نظارت بر بازار بستان آباد در آستانه نوروز

انتقاد رئیس هیئت کبدی اندیمشک از اداره ورزش و جوانان شهرستان

پیش‌بینی کاهش محسوس دما در خوزستان

آشوب در شهر ارمغان آزادی کامل فروشندگان مواد محترقه خطرناک

رکوردهای جدید قیمت طلا و سکه در سال 1403 رقم خورد

مجسمه آزادی؛ هدیه‌ای که دیگر به کار آمریکا نمی‌آید

اتوبوس گردشگری میزبان مهمانان نوروزی در اهواز

از رکورد‌های تاریخی تولید تا غلبه بر چالش‌های ناترازی انرژی، تحریم‌ها و آینده‌ای روشن در شرکت فولاد اکسین خوزستان

حمایت طالبان از مقاومت فلسطین؛ مبارزه حق مشروع آنهاست

معاریو: واکنش مقاومت به ازسرگیری حملات به غزه در راه است

آزادی 252 زندانی مالی با بدهی 357 میلیارد تومانی در خراسان شمالی

مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام در آزادی 618 زندانی جرائم غیرعمد مالی

خوزستان فردا بارانی می‌شود

آزدی 50 زندانی جرائم غیرعمد در گیلان

قیمت طلا، سکه و ارز امروز؛ 28 اسفند ماه| تمام سکه 96 میلیون تومان

سامانه بارشی شدید همراه با رعد و برق در راه خوزستان

آزادی 50 زندانی جرائم غیرعمد در گیلان

معاریو: واکنش مقاومت در راه است

در نخود ژن‌های بیماری‌زا شناسایی شد!

اعلام زمان نشست خبری بازی ایران و امارات

اعلام زمان نشست خبری سرمربیان ایران و امارات

اظهارات صریح مجتبی راعی درباره سینمای مستند

ویژه‌برنامه شبکه دو در شب‌های قدر و ایام سوگواری امیرالمؤمنین (ع)

مهران مدیری با «شاه‌گل» به شبکه خانگی می‌آید

چهره ها/ سلفی بازیگران «جان سخت» از پشت صحنه سریال

«نفوذی» به شبکه افق می‌آید

دلنوشته غمناک ترانه علیدوستی برای فوت برادرش

حرکت عاشقانه سپند امیرسلیمانی روی آنتن زنده

کوسه‌ای در دریای میان‌ستاره‌ای

نقش فرسودگی تحصیلی در گرایش دانشجویان به سیگار

مزد باید شناور شود؛ هنوز فاصله مزد و معیشت حداقل 8 میلیون تومان است

سه شهر خوزستان در وضعیت «قرمز» آلودگی

انتقاد ولاسکو از تحریم‌های اعمال‌ شده علیه ورزش روسیه

حضور بوکسورهای ایران در مسابقات ارمنستان و تایلند

تاج: سریع‌ترین صعود ایران به جام جهانی رقم می‌خورد

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

آمادگی روسیه برای اجرای برنامه تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه اوپک‌پلاس

افزایش یک درصدی قیمت نفت به‌دلیل تنش‌ها در خاورمیانه

مرگ نویسنده‌ برجسته

روایتی دست اول از نحوه نفوذ کشمیری و کلاهی در نقاط حساس نظام

تبریک نوروزی پزشکیان به امامعلی رحمان