پیام خوزستان

آخرين مطالب

وزیر خارجه آمریکا: ترامپ آماده انجام هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است سیاسی

وزیر خارجه آمریکا: ترامپ آماده انجام هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / وزیر امور خارجه آمریکا در یک مصاحبه بار دیگر به تهدید ایران پرداخته و ادعا کرد دونالد ترامپ آماده دست زدن به هر کاری به منظور جلوگیری از تسلیحات هسته‌ای است.
«مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده در مصاحبه با خبرنگار مشهور آمریکایی، «هیو هیویت» با تکرار ادعاهای سابق کشورش علیه ایران مدعی شد: «فکر می‌کنم رئیس جمهور ما صریح بوده است. او آماده دست زدن به انجام هر کاری که لازم باشد به منظور جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.»
وزیر خارجه آمریکا با طرح این ادعا که رئیس جمهور دولت متبوعش «خواستار حمایت از صلح است» گفت: «اگر از او سوال کنید به شما خواهد گفت که تا حد زیادی ترجیح می‌دهد که این مساله را به صورت دیپلماتیک بدون یک جنگ حل کند. این ترجیح او است و همیشه نیز ترجیح او این خواهد بود.»
بازار
روبیو در راستای تهدید ایران گفت: «اما اگر شما او را مجبور به انتخاب بین یک ایران هسته‌ای یا دست زدن به اقدام علیه آن کنید او صریحا گفته است که دست به اقدام خواهد زد. این که کشورهای دیگری بخواهند به ما برای اجرای این اقدام بپیوندند یا صرفا در حاشیه ایستاده و گاها بی‌سروصدا ما را تشویق کنند موضوع دیگری است. اما مطمئنا چنین چیزی تعیین‌کننده گامهایی که ما اتخاذ می‌کنیم نخواهد بود چون از نظر ما اینکه ایران تسلیحات هسته‌ای داشته باشد غیرقابل قبول است.»
روبیو همچنین در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده تسلیحات لازم برای از بین بردن سایت‌های هسته‌ای ایران را دارد تهدید کرد: «این احتمالا سوالی است که بهتر است برای گرفتن پاسخ به وزارت دفاع ارجاع داده شود اما با اطمینان کافی می‌گویم اگر رئیس جمهور تصمیم بگیرد که ما باید برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانمندی هسته‌ای دست به اقدام بزنیم ما قابلیت لازم برای انجام آن و حتی فراتر رفتن و شاید حتی تهدید حکومت را داریم.»
او ادامه داد:‌ «من در وزارت خارجه هستم ما حامی صلح هستیم نه جنگ. رئیس جمهور صراحتا گفته که همین را ترجیح می‌دهد. پس من همیشه می‌گویم که دوست دارم مساله را از طریق وزارت خارجه مدیریت کنم اما اگر نتوانیم باید موضوع را به وزارت دفاع و پیت هگست، وزیر دفاع واگذار کنیم.»
روبیو همچنین در ادامه این مصاحبه گفت ائتلاف چین با ایران «بزرگترین چالش پیش روی آمریکا» است.
وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: «ما لازم است که با این کشورها روابط داشته باشیم اما فکر می‌کنم مساله قرن بیست و یکم این است که چه اتفاقی بین آمریکا و چین بیفتد.
روبیو با متهم کردن چین به اینکه که در مسیرش برای پیشرفت قوانین تجارت و بازرگانی را رعایت نکرده و دست به تقلب می‌زند بیان کرد: «اما من می گویم که آنها کشوری قدرتمند و ثروتمند بوده و خواهند بود. لازم است که ما با آنها تعامل کنیم چون این غیرمسئولانه خواهد بود اگر چنین کاری نکنیم. اما ما همچنین نمی‌خواهیم در دنیایی زندگی کنیم که برای چیزهای که لازم داریم وابسته به چین باشیم.»
روبیو در خصوص تجاوزات اخیر آمریکا به یمن گفت: «حملات ما پایدار بوده و تا زمانی ادامه پیدا خواهند کرد که آنها دیگر توانمندی تهدید کردن نه فقط نیروی دریای آمریکا بلکه همچنین کشتی‌های جهانی را نداشته باشند.»
وزیر خارجه آمریکا با تکرار تهدیدات ترامپ علیه ایران در خصوص موضوع یمن نیز گفت:‌ «رئیس جمهور ما صراحتا گفته ایران به خاطر ادامه دادن به کمک به حوثی‌ها (انصارالله یمن) مسئول دانسته خواهد شد. رئیس جمهور ما پیشتر پستی را منتشر کرده و توضیح داد ایران هنوز دارد به حوثی‌ها کمک می‌کند شاید نه آنقدر علنی که قبلا بود اما هنوز هم علنا به آنها کمک می‌کنند. این غیرقابل قبول بوده و باید تغییر کند.»
وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه هفته جاری نیز با اذعان به توانایی موشکی انصارالله یمن ادعاهایی را مبنی بر کمک ایران به آنها در این زمینه مطرح کرد.
مارکو روبیو در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز در پاسخ به سوالی درباره اظهارات رئیس‌جمهور کشورش در رابطه با انصارالله یمن و ادعای حمایت ایران از آنها مدعی شد: حوثی‌ها (انصارالله) توانایی انجام این کار را بدون کمک ایران ندارند. منظورم این است که آنها یاد گرفته‌اند که چگونه آنها را بسازند، این پهپادها و این هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته ضد کشتی اما این فناوری از جایی نشات می‌گیرد.»
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در طول کارزار انتخاباتی‌اش، هدف خود را «برقراری صلح» معرفی کرده بود، اخیرا با حمله به یمن باعث خشم جامعه آمریکایی و هراس آن‌ها از کشانده‌شدن پای آمریکا به جنگی دیگر در غرب آسیا شده است.
او دوشنبه شب با انتشار یک بیانیه در اظهاراتی تهدیدآمیز ادعا کرد: از این لحظه به بعد، هر تیری از سوی یمن به‌عنوان تیری شلیک شده از سوی ایران برداشت خواهد شد. ایران با عواقب جدی این اقدامات روبرو خواهد شد.»
رئیس‌جمهور آمریکا که به‌نظر می‌رسد از رسیدن به اهداف خود در حمله به یمن ناکام مانده در بیانیه خود مدعی شد: هرگونه حمله یا تلافی بیشتر از سوی حوثی‌ها با قدرت زیادی پاسخ داده خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که این پاسخ در آنجا متوقف شود.
این ادعا و تهدیدات علیه ملت ایران درحالی است که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری روز دوشنبه خود تصریح کرد: ما به هرگونه تعرضی علیه تمامیت سرزمینی و علیه امنیت و منافع ملی ایران با قاطعیت پاسخ می‌دهیم و تردیدی در این زمینه وجود ندارد. مردم و دولت یمن خودشان به صورت مستقل در مورد اقداماتی که لازم می‌دانند در مورد فلسطین و حمایت از مقاومت مشروع مردم فلسطین انجام دهند، تصمیم می‌گیرند.
جمهوری اسلامی ایران همواره اتهامات حمایت نظامی از یمن را رد کرده است اما مقامات ایران تأکید کرده‌اند که هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت این کشور با پاسخ قاطعانه روبرو خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1066927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعری زیبا از حسن غزنوی

نظر زیدآبادی درباره پیام نوروزی پزشکیان

فاضل میبدی: سخنان رهبری دست دولت را در مسئله مذاکره بازگذاشت

مراسم یادواره شهدای خانگی در خوی همزمان با آغاز سال نو

نمودار قیمت سکه بهار آزادی و امامی در هفته گذشته + جدول

رهبر انقلاب: مقاومت، سرانجام به شکست اسرائیل منجر می‌شود

تأکید جبلی بر تلاش و ابتکار مضاعف صدا و سیما در سال 1404

به زنم نگو مسافرکشی میکنم

دخترای امروزی این چیزها براشون مهم نیست

سفره هفت سین ایرانی در فضا!

هوای سه شهر خوزستان برای گروه‌های خوزستان ناسالم است

میزان بارندگی در نقاط مختلف خوزستان اعلام شد

علی لطیفی: بودجه بازسازی ورزشگاه آزادی حیف و میل شد

گیتی موسوی: احتمالاً دوباره هواپیما بکشم

تشکیل اردوی تیم ملی تیر و کمان دانشجویان با حضور 20 کماندار

اولین لژیونری که به تمرینات تیم ملی والیبال می‌آید‌

بررسی احتمالات صعود ایران به جام جهانی در بازی با ازبکستان

ساحلی‌بازان با گلباران اندونزی استارت زدند

بازار سیاه بلیت هواپیما جمع شد؛ انسداد 500سایت غیرمجاز

آمادگی کامل پخش فرآورده‌های نفتی برای عرضه سوخت

سفره هفت سین ایرانى در پارلمان کرواسی

بارش‌های بهاری در خوزستان؛ طبیعتی سرسبز و شور زندگی در آغاز سال

طرح اقتصادی در خوزستان؛ ظرفیت اشتغالزایی برای 100 هزار نفر

نوروز روی سکوی دلــــتنگی؛ پارس جنوبی

نوروز روی سکوی دلــــتنگی

اولین تبریک به بیرانوند، وسط آزادی (عکس)

روبیو: هنوز آمریکایی‌های دیگری در افغانستان زندانی هستند

فعالیت 137 ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 400 دستگاه برای بارندگی پیش‌رو

رهبر انقلاب: شک نکنید سرانجام ایستادگی‌ها شکست دشمن و رژیم صهیونیستی است

لطفاً برای بازی ازبکستان باتری دم دست‌تان باشد/ مقصران افتضاح ورزشگاه آزادی باید محاکمه شوند/ حضور جوان‌ها در ترکیب تیم ملی مهم‌ترین اتفاق بود

رهبری: جمهوری اسلامی نایب نیاز ندارد + فیلم

در ورزشگاه آزادی پول‌خوری شده است

رهبری در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دخالت نمیکند

انتقاد مهاجم تیم‌ملی از اتفاقات ورزشگاه آزادی

آقایان مسئول در بازسازی ورزشگاه آزادی؛ حالا پاسخگو باشید!

افزایش ساعت کار موزه‌ها و اماکن تاریخی کرمانشاه در نوروز

رهبر انقلاب: درباره حرفهای سیاسی این روزها، آمریکایی‌ها بدانند که در مواجهۀ با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید / رهبری در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دخالت نمیکند

واکنش عجیب سردار آزمون پس از برتری تیم ملی فوتبال ایران مقابل امارات + سند

برمیگرده سراغ عشق اولش

رییس صداوسیما با مردم چه عهدی بست؟

شیطون پیشش درس پس میده

اوج بی پناهیو بی کسی یک زن

عاشقانه های ناهید و ماشاالله در وانت

کشف ترکیبی جدید برای مقابله با «قارچ‌های مقاوم به دارو»

اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ در نوروز؛ به هر دهک چقدر پرداخت می‌شود؟

سعید دقیقی: چند بازیکن استقلال به شدت پیگیرم بودند

ایران؛ بالاتر از آمریکا، سنگال و شاید حتی ژاپن

کرستی کاونتری: ورزش، قدرت ایجاد اتحاد جهانی را دارد

نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با حضور یک ایرانی

تاریخ انقضای اعتبار کالابرگ اعلام شد