پیام خوزستان

آخرين مطالب

توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم 600 تومان شد گفتگو

توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم 600 تومان شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبرآنلاین / محمد صدر که دومین دخترش، همسر سیدیاسر خمینی نوه امام خمینی (ره) است، درخصوص دامادش گفت: سیدیاسر خیلی اهل عبادت هستند که کمتر کسی از این موضوع مطلع است، چون ظاهرشان اصلاً نشان نمی‌دهد.
سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیحاتی درباره ازدواجش و خانواده اش بیان کرد.
وی با اشاره به ماجرای ازدواجش اظهار داشت: همسرم از یک خانواده معمولی و کاملاً خَلقی هستند. ازدواج ما یک جور ازدواج حسینیه ارشادی بود؛ چون در همان دوران سال 56 و سخنرانی‌های دکتر شریعتی، به حسینیه ارشاد می‌رفتیم. بعد هم که دکتر شریعتی رفت و آن اتفاقات افتاد، ساواک حسینیه ارشاد را بست. خود حسینیه تعطیل شد، اما پشت حسینیه چند تا دفتر بود که آقای رضا اصفهانی آنجا را اداره می‌کرد.
بازار
این مبارز دوران انقلاب ادامه داد: ایشان یک روحانی بود که لباس روحانی نمی‌پوشید، خیلی هم خَلقی بود. ما بعد از کلاس‌های دکتر شریعتی، در دوره‌های ایشان شرکت می‌کردیم. ایشان فلسفه و اقتصاد را برای ما تدریس می‌کردند. در واقع، درس‌هایی درباره فلسفه مقایسه‌ای و اقتصاد مقایسه‌ای داشتیم که مقصود از مقایسه، تحلیل فلسفه و اقتصاد در اسلام و مارکسیسم بود. در این دوره‌ها، قرار شد که ما ازدواج کنیم. دکتر اصفهانی هم شاگردان پسر داشت و هم شاگردان دختر و ما از طریق او با یکدیگر آشنا شدیم و ازدواج کردیم.
وی گفت: در زمان عقد، چون خانم ما انقلابی بود، در لحظه‌ای که پدرم داشت عقد را جاری می‌کرد، پرسید که مهریه چقدر است؟، خانم من گفت که مهریه یک دوره تفسیر المیزان باشد. پدرم گفتند باشد اشکالی ندارد ولی باید قیمت بگذارید. یک دوره تفسیر المیزان قیمتش چقدر است؟ نگاه کردند 600 تومان است. 600 تا تک‌تومانی، نه 600 هزار تومان، به این ترتیب مهریه ازدواج من با خانمم 600 تومان شد.
برادرزاده امام موسی صدر با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی مرحوم مادرش بیان داشت: مادرم سواد مکتبی و مدرسه‌ای نداشت، اما قرآن و مفاتیح را می‌توانست بخواند و بسیار سیاسی بود. ایشان تمام امور فامیل صدر را مدیریت می‌کرد. جالب اینکه امام موسی صدر که عموی من بود، در واقع به مادرم لقب «خاله قزی» می‌داد. امام موسی صدر که شما می‌شناسید چه شخصیتی است، روی مادرم حساب ویژه‌ای داشت.
وی افزود: من در جریان ازدواج دختر اولم، قصد داشتم همان روالی که خودمان در مهریه و تصمیمات انجام دادیم را ادامه دهیم. اما مادرم به من گفت که دیگر این کار را نکن، آن دوره گذشته. گفت بالاخره دختر باید یک پشتوانه‌ای داشته باشد. دختر اولم زهرا که الان پزشک و متخصص کودکان است. گفتم مادر چه کنیم؟ مادرم گفت: شما بگو که هر وقت خانه‌دار شدند، شوهر حتما دو دانگ از خانه را به نام ایشان کند. ما هم همین کار را کردیم. حالا چرا من این کار را کردم؟ چون با اینکه چهل پنجاه سال در سیاست بودم، ولی می‌دیدم این مادری که سواد نداشت، بعضی وقت‌ها در مسائل اجتماعی توصیه‌هایی می‌کرد که برایم مفید بود.
 صدر که دومین دخترش، همسر سیدیاسر خمینی نوه امام خمینی (ره) است، درخصوص دامادش گفت: سیدیاسر خیلی اهل عبادت هستند که کمتر کسی از این موضوع مطلع است، چون ظاهرشان اصلاً نشان نمی‌دهد. از آن دست افرادی هستند که معمولاً وقتی رانندگی می‌کنند، در حین رانندگی یا دعا می‌خوانند یا یا کارهای مشابه.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067949/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ سلطان جنگل

نیکزاد: بزرگترین خطای امروز دامن زدن به دوقطبی‌هاست

مشاور امنیت ملی آمریکا: به دنبال برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران هستیم

فائزه هاشمی: نمی‌توانم آینده روشنی را با اپوزیسیون تصور کنم

راه‌حل ستاری‌فر و برون رفت ایران از بحران

دومین سفر غیررسمی پزشکیان به تبریز

معیار‌های دوگانه غرب رسوا کننده ادعاهای آزادی بیان + فیلم

آبروریزی در ورزشگاه آزادی جهانی شد!

تحویل سال در سردشت با عیدی فقیرانه

جشن صعود در ورزشگاه آزادی؛ صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی قطعی شد

تجلیل از بانوان مقاومت کشور‌های اسلامی در مشهد (3 فروردین 1403)

اسکان ‌‌50 هزار مسافر در پایگاه‌های اسکان نوروزی خوزستان

شکسته شدن رکورد 10 ساله سینمای ایران در سال قبل

صنعت فیلم بریتانیا از «تام کروز» تجلیل می‌کند

احساس فریبا کوثری از لحظه شهادت عمره

آرامش محض در هنگام جدایی روح از بدن به روایت یکی از جانبازان دفاع مقدس

5 هزار ربات انسان‌نمای تسلا در راه بازار!

نرخ مالیات و عوارض ارزش‌ افزوده دخانیات اعلام شد

رالی طلا در در 1404 هم ادامه خواهد داشت؟

صدا کن مرا!

فرستاده ترامپ: آماده تحقق هدفمان با ایران از طریق دیپلماسی هستیم

پیش بینی هاشمی طبا از سال 1404

دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران

علیرضا بیرانوند، آماده خلق حماسه در آزادی؛ دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران در اندیشه جشن صعود

زمان نشست خبری بازی ایران-ازبکستان اعلام شد

وزیر خارجه عراق: عراق بخشی از محور مقاومت نیست

فاجعه تاریخی که در نوروز گریبان صداوسیما را گرفت!

شهرام شکیبا: ما در برنامه «هلال» اجرا نمی‌کنیم، زندگی می‌کنیم

انتشار پوستر جدید «پیش‌مرگ»

کشف یک اقیانوس آب در اعماق مریخ

ادعایی که دنیا را تکان داد؛ آیا در اعماق دریا اکسیژن تولید می‌شود؟

تقویت زیرساخت های کیش به عنوان افتخار ملی؛ نشان از عزم جدی تیم مدیریتی سازمان دارد

رضایتمندی مسافران نوروزی کیش؛ نتیجه برنامه‌ریزی منسجم است

چشم انداز و برنامه های سازمان منطقه آزاد کیش در سال 1404 با حضور رضا مسرور مرور شد

آغاز چالش ویژه رحمتی برای جدال با پرسپولیس

شعری از امان‌الله میرزایی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

هشدار بی پرده فرشاد مومنی نسبت به تداوم مشکلات اقتصادی

منتجب نیا: اصلاح‌طلبان مورد بی‌مهری قرار گرفتند

کنایه تلخ به وزیر خارجه ترکیه و ماجرای تهدید ایران

واکنش رییس جبهه اصلاحات به یک تجمع در ارومیه

کارشناس افغانی صداوسیما: هیچ کجای دنیا آزادی ایران را ندیدم

عکس/ تیپ بهاری رعنا آزادی ور با گوشواره‌های لاکچری و شال رنگ سال

تامین اعتبار تجهیز چاه‌های جدید برای 2 منطقه خوزستان

آزادی‌ای که در ایران هست در هیچ کجای دنیا نیست! | اظهارات جالب کارشناس برنامه محفل

سینمای ایران در سالی که گذشت؛ نشد آنچه باید می‌شد!

باریکلا، سیگار میکشی!

معرفی پنج سریال اکشن برای نوروز

وقتی انسان و رایانه به یکدیگر گره می‌خورند!

بارسلونا عملیات بازگشت را کلید زد

پدیده شهداب، شاید سوپرایز ایران در VNL