پیام خوزستان

آخرين مطالب

مقاومت گزینه استراتژیک برای آزادی فلسطین است سیاسی

مقاومت گزینه استراتژیک برای آزادی فلسطین است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیست و یکمین سالگرد شهادت شیخ احمد یاسین تاکید کرد: بر راه او پایبندیم، از سرزمین و مقدساتمان دفاع می‌کنیم و مقاومت را گزینه‌ای استراتژیک برای تحقق آزادی و استقلال خود می‌دانیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس امروز _دوم فروردین _ در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز شهادت شیخ احمد یاسین اظهار کرد: امروز بیست و یکمین سالگرد ترور شیخ احمد یاسین، بنیان‌گذار جنبش حماس توسط رژیم صهیونیستی است؛ سالگردی که ملت فلسطین را به یاد زندگی و راه و مسیر ایشان می‌اندازد که برایشان همچون مدرسه‌ای ربانی و معلمی بوده که پایبندی به حقوق، استواری بر سرزمین، صبر، ایستادگی، فداکاری و دفاع از زمین و مقدسات را از وی الهام گرفته است.
این بیانیه می‌افزاید: ترور شیخ احمد یاسین و دیگر رهبران و نمادهای ملی ما هرگز اراده ملت ما را در ایستادگی و مقاومت نشکسته و نخواهد شکست. دشمن صهیونیستی نخواهد توانست از طریق جنایات و ترورهایش، ما را از سرزمین‌مان بیرون کند یا مسئله فلسطین را محو سازد. بلکه این جنایات، بر عزم و پایبندی ما به حقوق و اصول خود می‌افزاید و مقاومت را گزینه‌ای استراتژیک برای بازپس‌گیری حقوق و آزادی سرزمینمان قرار می‌دهد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در این بیانیه آمده است: بذر مبارکی که شیخ یاسین در خاک فلسطین کاشت، سرشار از عشق به سرزمین، پایبندی به آن و ایمانی راسخ به آزادی و استقلال آن بود. این بذر، در همه مراحل مبارزه و مقاومت، به صلابت و استقامت بی‌نظیری منجر شد که آخرین نمونه آن در نبرد «طوفان الاقصی» تجلی یافت. نبردی که نمونه‌ای شاخص از صبر، فداکاری، ایستادگی و استواری در تاریخ معاصر بود.
حماس افزود: ملت ما و امت اسلامی در سالروز شهادت شیخ یاسین، سخنان جاویدان او را به یاد می‌آورند که ملت فلسطین در طول تاریخ نشان داده است که مقاوم‌ترین، استوارترین و پایدارترین ملت‌هاست. ملتی که با تکیه بر ارزش‌های ایمانی و تاریخی خود، قادر به مقابله با هر چالشی است. او تأکید داشت که این فداکاری‌ها، روحیه شهادت‌طلبی را در این ملت زنده نگه داشته و شجاعت آن را در مقاومت و دفاع از عزت امت و مقدساتش افزایش داده است.
این جنبش عنوان کرد که شیخ احمد یاسین (رحمه‌الله) به نقش امت عربی و اسلامی در دفاع از فلسطین، قدس و مسجدالاقصی ایمان داشت. او همواره رهبران و ملت‌های اسلامی را به انجام وظایف خود در حمایت از ملت فلسطین و تقویت مقاومت و استقامت آن فرا می‌خواند و بر ضرورت یکپارچگی تلاش‌ها در دفاع از سرزمین و مقدسات، به‌ویژه قدس و مسجدالاقصی تأکید داشت.
حماس تاکید کرد: در سالروز شهادت شیخ احمد یاسین، بار دیگر تأکید می‌کنیم که ما همچنان بر مسیر و راه او پایبند هستیم. ما به عهد خود با رهبران و شهدای خود وفادار می‌مانیم و اعلام می‌کنیم که ترور و هدف قرار دادن رهبران و چهره‌های ملی ما، هرگز ملت ما را از ادامه مبارزه مشروع خود برای دفاع از سرزمین، اصول و مقدساتش بازنخواهد داشت.
امروز شنبه، بیست و یکمین سالگرد شهادت شیخ احمد یاسین، بنیان‌گذار جنبش مقاومت اسلامی حماس است که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی پس از ادای نماز صبح به شهادت رسید.
شیخ احمد یاسین از دهه 1960 نامش با مقاومت فلسطین و مبارزه علیه اشغالگری گره خورد و به "پدر معنوی" مقاومت تبدیل شد.
در سحرگاه 22 مارس 2004، هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی وی را در حالی که از نماز صبح بازمی‌گشت، مورد هدف قرار دادند که منجر به شهادت او و هفت تن دیگر شد.
پس از شهادت ایشان، میراث جهاد و مقاومت او همچنان در بین نسل‌های فلسطینی ادامه دارد.
کد خبر 851488

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1068102/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 5 فروردین

بازدید نوروزی استاندار خوزستان از نیروگاه رامین اهواز + عکس

افزایش 66 درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی در خوزستان

تبریک جالب سال نو به سبک والیبالی

گل دوم انگلیس توسط هری کین در دقیقه 69

بازیکن ازبکستانی، اولین خرید 404 فوتبال ایران

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

همکاری ایلان ماسک با سانسور مخالفان اردوغان در ایکس

ایرتاکسی بین کیش و قشم برقرار شد

رشفورد جلوی گلزنی بلینگام را گرفت؛ انگلیس 0-0 لتونی

گل اول انگلیس توسط ریس جیمز در دقیقه 37؛ انگلیس 1 - لتونی 0

تصمیم نهایی چلسی؛ وینگر یونایتد را می‌خریم

جنجال داوری اسپانیا؛ زنان داور مرد می‌خواهند!

جزئیات گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه

رئیس‌جمهور در سفری غیررسمی به شهرستان مرند رفت

شرکت واحد به تماشاگران مسابقه فوتبال بین تیم های ملی ایران و ازبکستان خدمات رسانی می کند

رییس سازمان سینمایی از سه پردیس بازدید کرد

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه 4 فروردین 1404

تلاش می کنیم روند خوبمان را ادامه دهیم

دومین حمله موشکی گروه‌های مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست

تصاویر/ یادواره سرداران و 150 شهید والامقام شهرستان زیرکوه

مراسم احیای شب 23 ماه مبارک رمضان در حرم مطهر علی بن حمزه شیراز برگزار شد+عکس

روشن ایرماتوف با خاطراتش به تهران آمد

حساسیت های ادامه دار نقی روی سارا و نیکا در فصل جدید سریال

رو به رو شدن ارسطو و رحمت با کلی تغییرات

کنایه هما به پیگیری نقی برای قیمت دلار

حسادت های بچگانه نقی مشکل جدید هما

گوش سنگین نقی کار دستش داد!

سهم «محسن تنابنده» از تبلیغات «پایتخت 7» چقدر است؟

نرخ تورم در بالاترین سطح 15 ماهه؛ بهار سخت 1402 تکرار می‌شود؟

بازدید دبیر ستاد نوروزی کیش از فعالیت های کمیته فرهنگی و اجتماعی

اهتمام جدی منطقه آزاد کیش در توسعه حمل‌ و نقل هوایی با جزیره قشم

اولین جلسه تمرین یوونتوس با سرمربی جدید

بالوتلی به دکو: اینجوری خوشگل‌تری!

شلیک تماشایی جیمز و تور دروازه لتونی

داستانک/ کینه و اذیت شدن

جنتی: چمران منتقد فلسطینی‌ها بود

آزادی 5 زندانی جرایم غیرعمد در باغ راه حضرت زهرا(س)

بازیکنان فولاد برای مصاف با سپاهان با انگیزه هستند

نجات جان صیادان هندیجانی در آب‌های بندر گناوه

قرآن کریم باید در تمام مناسبات جامعه اسلامی سایه بیفکند

تازه‌های پایتخت 7 از زبان سیروس مقدم

پردۀ آخر برای بازیگر مشهور فرانسوی متجاوز کلید خورد!

همراهی حضرت زهرا(س) با روح رزمنده از برزخ تا جسم به احترام دعای مادر

بهانه های نقی برای نرفتن پیش روانشناس

وقتی وساطت برای ازدواج باعث نجات از عذاب برزخ شد

وقتی نقی حتی تو دانشگاه هم دست بردار دخترش نیست!

پای خواستگارت رو وسط گرفتاریامون نکش

بازگشت به زمین با کپسول دراگون

مریخ شگفت انگیز را ببینید!