پیام خوزستان

آخرين مطالب

کنترل پاندمی‌های آینده با ساعت‌های هوشمند! علمي

کنترل پاندمی‌های آینده با ساعت‌های هوشمند!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مسری یکی از چالش‌های مهم سلامت عمومی است. بسیاری از بیماری‌ها، مانند آنفلوآنزا و کووید-19، قبل از بروز علائم، بیشترین میزان سرایت را دارند. در چنین شرایطی، فرد مبتلا بدون آنکه متوجه باشد، ویروس را به دیگران منتقل می‌کند. حال، پژوهشگران به دنبال راهی هستند که بتواند ابتلا به بیماری را قبل از ظهور علائم را شناسایی و از گسترش آن جلوگیری کند.
بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که دستگاه‌های پوشیدنی مانند ساعت‌های هوشمند می‌توانند تغییرات اولیه در علائم حیاتی بدن را شناسایی کنند. این دستگاه‌ها با اندازه‌گیری ضربان قلب، دمای پوست، میزان تنفس و دیگر نشانه‌های فیزیولوژیکی، می‌توانند تغییراتی را ثبت کنند که ممکن است نشان‌دهنده آغاز یک بیماری باشند. از آنجایی که افراد معمولاً پس از بروز علائم اقدام به کاهش تماس‌های اجتماعی می‌کنند، تشخیص زودهنگام بیماری می‌تواند به کاهش سرعت انتقال کمک کند.
بازار
پژوهشگران دانشگاه آلتو در فنلاند، دانشگاه استنفورد و دانشگاه تگزاس ای ‌اند ‌ام در آمریکا، مطالعه‌ای را در این زمینه انجام داده‌اند. این تحقیق که نتایج آن در یک مجله علمی معتبر منتشر شده است، به بررسی امکان استفاده از ساعت‌های هوشمند برای شناسایی زودهنگام بیماری‌ها پرداخته است.
پژوهشگران در این مطالعه داده‌های جمع‌آوری‌شده از تحقیقات متعدد پیشین را تحلیل کرده‌اند تا نشان دهند که آیا این دستگاه‌ها می‌توانند به عنوان ابزاری برای کاهش شیوع بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرند یا نه.
روش کار این تحقیق بر تحلیل داده‌های مربوط به علائم فیزیولوژیکی ثبت‌شده توسط ساعت‌های هوشمند متمرکز بود. پژوهشگران بررسی کردند که این دستگاه‌ها چگونه می‌توانند تغییرات اولیه در ضربان قلب، دمای پوست و نرخ تنفس را شناسایی کنند. سپس، با استفاده از مدل‌های ریاضی، تأثیر کاهش تماس‌های اجتماعی پس از هشدار زودهنگام این دستگاه‌ها بر میزان گسترش بیماری محاسبه شد.
نتایج این مطالعه نشان دادند که ساعت‌های هوشمند می‌توانند با دقت 88 درصد پیش‌بینی کنند که فردی به کووید-19 مبتلا خواهد شد، حتی پیش از بروز علائم، این میزان دقت برای آنفلوآنزا به 90 درصد می‌رسد.
همچنین، یافته‌ها حاکی از آن هستند که اگر افراد پس از دریافت هشدار زودهنگام، تماس‌های اجتماعی خود را تا 66 درصد کاهش دهند، میزان انتقال بیماری تا 40 درصد کاهش می‌یابد.
محققان معتقدند که در شرایط همه‌گیری، اگر میزان پایبندی افراد به این هشدارها افزایش یابد، می‌توان از شیوع گسترده بیماری‌ها جلوگیری کرد. در واقع، این فناوری نه‌تنها می‌تواند به افراد در مدیریت سلامت خود کمک کند، بلکه سیاست‌گذاران حوزه بهداشت نیز می‌توانند از آن برای طراحی روش‌های هوشمند کنترل بیماری استفاده کنند.
اهمیت این پژوهش در آن است که می‌تواند مسیر جدیدی را برای مدیریت بیماری‌های واگیردار باز کند. اگرچه ساعت‌های هوشمند هنوز به عنوان یک ابزار تشخیصی رسمی شناخته نمی‌شوند؛ اما می‌توانند به عنوان یک سیستم هشداردهنده اولیه به کار روند. این امر می‌تواند استفاده از روش‌های محدودکننده‌ای مانند قرنطینه‌های گسترده و تعطیلی‌های سراسری را کاهش دهد.
نتایج این مطالعه در مجله علمی PNAS Nexus منتشر شده است. این مجله که وابسته به آکادمی ملی علوم ایالات متحده است، از جمله معتبرترین نشریات علمی در زمینه تحقیقات نوآورانه محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1070003/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام مهم رهبر مقاومت افغانستان در آستانه یک عید؛ احمد مسعود چه گفت؟

برگزاری آیین سنتی معایده در اهواز

به یاد عابدزاده: مربی بی‌ادعا مقابل کارتال!

دستورات ویژه وزیر میراث برای خرمشهر از ابتدای امسال پیگیری می‌شود

دو حادثه رانندگی با 9 مصدوم و یک فوتی در خوزستان

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز سه شنبه 12 فروردین

واعظی: در زمان روحانی پیام‌هایی [از طرف سرویس‌های امنیتی] دریافت می‌کردیم

انتخاب: دبیری گفته کنار نمی‌روم مگر اینکه پزشکیان برکنارم کند

گرینلند جدیدترین عضو محور مقاومت شد!

محققان «چوبِ شفاف» ساختند

داستانک/ دلبر گلفروش من

پزشکیان: روابط ایران و الجزایر در فضایی برادرانه و دوستانه در حال گسترش است

آمریکا: ترامپ حاضر به صحبت درخصوص توافق با ایران است

معاون پزشکیان: به دنبال سخت‌گیری حجاب در کف جامعه نیستیم

تاجگردون: به فکر مستضعفین بودن به این معنی نیست که باید منابع کشور را مستقیم به آنها بدهیم

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از مرکز خیریه؛ حمایت از بیماران سرطانی

تعطیلی ادارات استان خوزستان پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات اهواز تعطیل است؟

لاریجانی: گروه های مقاومت دائم به دنبال تقویت خود هستند چون به آتش‌بس های اسرائیل اعتماد ندارند

برخورد 3 خودرو در جاده دیلم - بهبهان 2 مصدوم داشت

تهدیدات آمریکا پوشالی است

ارسطو به خاطر پول خفه شد!

اومدن ترور نا تموم رو تموم کنن

بوی پاهای اوس موسی فهیمه رو کلافه کرده

ماجرای عشق رحمت جلوی بهروز لو رفت

رحمان و رحیم رو دستگیر کردن

ایشونم wife عه منه

نقشه شوم شری‌جون برای خانواده معمولی

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

سید محمد صدر: اسرائیلی‌ها مذاکرات «مک فارلین» را نجس کردند!

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید سلاح هسته‌ای برویم

سپاه بیانیه داد

تهران زیر بار زبان تهدید نخواهد رفت/روند تجاوز به یمن شکست خواهد خورد

سکان بیش از 19 هزار خانواده در پایگاه‌های نوروزی آموزش و پرورش خوزستان

عراقچی: تهران ابدا زیر بار زبان تهدید نخواهد رفت

حادثه رانندگی در محور ایذه به پیان هفت مصدوم برجای گذاشت

بیانیه ارتش: دوازدهم فروردین، تجلی اراده ملت ایران و نماد استقلال و آزادی

اسکان بیش از 19 هزار خانواده در پایگاه‌های نوروزی آموزش وپرورش خوزستان

سقوط 9 عضو شورا در سردشت: جزئیات حکم نهایی پرونده فساد

آبادان در مسیر تحول: اولویت‌های گردشگری این شهر چیست؟

ادعای یک چهره تندرو درباره گرینلند/ خیرمقدم به جدیدترین عضو محور مقاومت

ترکیب منتخب هفته بیست‌وچهارم با حضور شگفتی‌سازان و غیبت سرخابی‌ها

نماز عید فطر در همدان؛ سرود شکر و اتحاد