پیام خوزستان

آخرين مطالب

نیاز به معجزه؛ تپش قلب بایرن بالا رفت ورزشي

نیاز به معجزه؛ تپش قلب بایرن بالا رفت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /بایرن در ورزشگاه خانگی خود ضربه سنگینی خورد و در بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان با نتیجه 1-2 مقابل اینتر بازنده شد. رویای شیرین توماس مولر در عرض چند دقیقه بر باد رفت. این اسطوره بایرن که در ربع ساعت پایانی وارد زمین شده و در دقیقه 85 گل تساوی موقت را به ثمر رسانده بود، به نظر می‌رسید شبی احساسی را رقم بزند؛ آن هم چند روز پس از اعلام عدم تمدید قراردادش در تابستان.
اما شادی‌اش دوام چندانی نداشت: تنها سه دقیقه بعد، داویده فراتزی با گل 1-2 ورزشگاه را ساکت کرد. ناامیدی به حدی بود که مولر وقتی با این سؤال روبه‌رو شد که آیا این آخرین بازی‌اش در لیگ قهرمانان در آلیانز آرنا بوده، نتوانست ناراحتی‌اش را پنهان کند. او با عصبانیت به یک خبرنگار گفت: «آیا امروز بازی خداحافظی‌ام را انجام دادم یا این بازی رفت یک‌چهارم بود؟ من در تور خداحافظی نیستم، ورزشکارم.»
با وجود این ضربه، رختکن بایرن همچنان به موفقیت امیدوار است. مولر تأکید کرد: «این فقط نیمه اول بود. یک گل اختلاف در فوتبال چیزی نیست.» او خاطرنشان کرد که بایرن مصمم است این نتیجه را جبران کند: «ما متحد می‌مانیم و این کار را انجام می‌دهیم.»

پیام خوزستان

ونشان کمپانی، سرمربی تیم، نیز سعی کرد پیش از بازی برگشت دشوار در سن‌سیرو که چهارشنبه آینده برگزار می‌شود، خوش‌بینی خود را منتقل کند.
مربی بلژیکی، گفت: «هیچ تیمی با نتیجه 1-2 در نیمه بازی نمی‌گوید که به خانه می‌رود. ما به شانس خودمان ایمان داریم.» او می‌داند که تیمش بیشتر به دلیل عدم دقت در زدن ضربات نهایی شکست خورد تا ضعف در بازی. حالا آنها باید در میلان نتیجه را جبران کنند. در غیر این صورت، فینال در ورزشگاه خانگی، رویای همه هواداران، از دست خواهد رفت.
بازار


واقعیت این است که مولر پس از ورودش در دقیقه 74 بار دیگر نقشی تعیین‌کننده داشت و با غریزه خاص خود در فضاهای کوچک، هم‌تیمی‌ها و تماشاگران را به وجد آورد. هری کین گفت: «او تأثیرگذار بود.»


کمپانی نیز از تمجید او دریغ نکرد: «او غریزه‌ای برای خلق خطر حتی در فضاهای محدود دارد. امیدوارم باز هم بارها شاهد آن باشیم.»
با توجه به اینکه بوندس‌لیگا هنوز در جریان است و بازی کلاسیک مقابل دورتموند در پیش است، مولر می‌خواهد همچنان تأثیرگذار بماند: «احساس نمی‌کنم در حال خداحافظی باشم. ما در میانه کار هستیم.» این اسطوره آلمانی تأکید کرد. همان‌طور که در سال 1988، مونیخی‌ها توانستند نتیجه 2-0 مقابل اینتر را با پیروزی 1-3 در سن‌سیرو جبران کنند، حالا در مونیخ بار دیگر به «معجزه میلان» امیدوارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1077882/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

رئیس مجلس و وزیر راه به کمیسیون عمران می‌روند

زهره؛ خواهر خشن زمین!

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

2290 حکم مجازات جایگزین حبس در قزوین صادر شد

ویدیو| اتفاق عجیب و خنده دار در ورزشگاه آزادی!

آزادی یک زندانی به همت دانش‌آموزان مدرسه دخترانه در انزلی

ایران در صورت حمله جنگنده‌های آمریکایی را پودر می‌کند!

حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

ستاره‌های پرسپولیس روی خرابه‌های آزادی+عکس

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

عربستان و مقاومت؛ صلح موقت یا آرامش پیش از توفان؟

هاروارد؛ دموکراسی از نوع آمریکایی!

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

چهره ها/ تیپ بهاری «ژیلا صادقی» با پیراهن ایتالیایی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار

مصرف انرژی برق در تابستان خوزستان چند برابر زمستان استان است؟

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت قرمز

روایت دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی از دیدار با خانواده شهید «شرق‌آزادی»

خیال خام خلع سلاح مقاومت

واکنش رسانه‌های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان

دانش‌آموزان گیلانی با تولید کیک و شیرینی زندانی آزاد کردند

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

انتصاب سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان

مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه شلمچه بازدید کرد

یافتن زن مفقود شده در کوه سیاه صیدون بعد از 13 ساعت جستجو

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است