پیام خوزستان

آخرين مطالب

گل‌محمدی: بازی با استقلال در آزادی برای هیچ تیمی آسان نیست/ شجاعانه بازی کردیم و بُردیم گفتگو

گل‌محمدی: بازی با استقلال در آزادی برای هیچ تیمی آسان نیست/ شجاعانه بازی کردیم و بُردیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ، سرمربی فولاد خوزستان پس از پیروزی مقابل استقلال، اظهار داشت: فکر می‌کنم در شروع بازی جو و فضای ورزشگاه مقداری روی کارمان تأثیر منفی گذاشته بود و شروع خوبی نداشتیم.
وی ادامه داد: بازی هر چه رو به جلو می‌رفت عملکرد بچه‌ها بهتر می‌شد و خیلی شجاعانه‌تر بازی می‌کردند و می‌توانستند راحت‌تر توپ را به جریان بازی قرار بدهند و خیلی راحت‌تر پاس بدهند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فکر می‌کنم با این اعتماد به نفس خوبی که رفته رفته به تیم تزریق شد، توانستیم بازی را مدیریت کنیم و از آن طرف هم موقعیت‌های خوبی برای گل زدن داشتیم و در همین تداوم حمله توانستیم به گل برسیم. سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان گفت: بازی سختی بود. در هر صورت بازی با استقلال در آزادی برای هیچ تیمی آسان نیست و خوب ضمن اینکه باید این برد را به همه هوادارانی که امروز آمدند و ما را تشویق کردند، تبریک بگویم. کانون هوادارن و همه هوادارانی که آمدند و در هر صورت هوادارانی که در استان خوزستان و همه جای ایران داریم. این برد را به آنها تقدیم می‌کنیم. آرامشی که کنار تیم به وجود آمده باید از این هواداران تشکر کنیم. ضمن اینکه بازی‌های سخت دیگری داریم و باید خودمان را آماده کنیم و ریکاوری خوبی برای بازی‌های بعد داشته باشیم تا انشالله این روند را ادامه بدهیم.
سرمربی فولاد خوزستان در واکنش به این سوال که نظر شما در مورد بلانکو چیست، عنوان داشت: ایجاد موقعیت در هر تیمی مهم است. در هر صورت شما وقتی با هر فورواردی با هر شکلی که دارید (سرعتی و سرزن) باید بتوانید این بازیکنان را تغذیه کنید. به نظرم در بدنه بازی خوب بود و حفظ توپ فردی او خیلی به تیم کمک کرد. در شوت زنی و اثر توپ روی حمله زیادی آن طور که باید تاثیر گذار نبود، اما در حفظ توپ تیمی خیلی به ما کمک کرد.
وی در پاسخ به این سوال که قرار بود بلانکو پنالتی را بزند، اما این طور نشد اتفاقی رخ داد گفت: نه، در ابتدا قرار بود پنالتی را موسی بزند. پنالتی زن اول ما موسی است، اما گفت من شرایطش را ندارم. پنالتی زن دوم ما هم پوریا است. از اول هم قرار نبود بلانکو بزند.
گل محمدی در واکنش به این سوال که شما سال‌ها مقابل استقلال بازی کرده‌اید و هم تجربه مربیگری داشته‌اید، آیا تا به حال استقلال را این طور ضعیف و بی انگیزه دیده بودید، گفت: در مورد تیم‌های دیگر نباید من نظر بدهم. فکر نمی‌کنم اینجا جای اینگونه صحبت‌ها باشد. لطف کنید در مورد بازی و سوال‌های فنی سوال بپرسید.
سرمربی فولاد در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که در مورد بوژوویچ نظرتان چیست، گفت: هر مربی بستگی به تیمی که دارد و انتظارات و توقعاتی که از تیم وجود دارد، تاکتیک و بحث‌های فنی خود را جلو می‌برد، اما او نه در ایران و بلکه در جا‌های دیگر هم نشان داده است که مربی بزرگی است. خوب کار کردن در تیم‌هایی مثل استقلال واقعا سخت است. ضمن اینکه هر مربی احتیاج به زمان دارد تا شناخت بیشتری از تیم پیدا کند و با برنامه و تاثیری گذاری در ادامه کار خودش مشخص شود و من برای بوژوویچ و استقلال آرزوی موفقیت دارم. به نظرم او یکی از مربیان با برنامه و با تاکتیک در ایران است.
گل محمدی در پایان از برنامه‌های فصل آینده خود با این تیم گفت: هر قهرمانی که می‌خواهد به دست بیاید احتیاج به این دارد که برنامه ریزی خوبی وجود داشته باشد و هدف مشخص باشد. برای رسیدن به این هدف همه اعضا و اجزا تیم باید بر اساس یک برنامه ریزی خوب و دقیق جلو برود. خودم بار‌ها در رابطه با این موضوع صحبت کردم و هدفمان همیشه این بوده که بتوانیم به قهرمانی برسیم و فکر می‌کنم پایه‌های این قهرمانی و شروع این قهرمانی باید پله پله با برنامه ریزی خوبی انجام شود و اعضا هیات مدیریره و خصوصا ابراهیمی در راس کار همه ایده‌های خوبی دارند و هدف آنها قهرمانی تیم است و برای این هدف قطعا برنامه ریزی‌های خوبی خواهیم داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1078304/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

رئیس مجلس و وزیر راه به کمیسیون عمران می‌روند

زهره؛ خواهر خشن زمین!

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

2290 حکم مجازات جایگزین حبس در قزوین صادر شد

ویدیو| اتفاق عجیب و خنده دار در ورزشگاه آزادی!

آزادی یک زندانی به همت دانش‌آموزان مدرسه دخترانه در انزلی

ایران در صورت حمله جنگنده‌های آمریکایی را پودر می‌کند!

حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

ستاره‌های پرسپولیس روی خرابه‌های آزادی+عکس

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

عربستان و مقاومت؛ صلح موقت یا آرامش پیش از توفان؟

هاروارد؛ دموکراسی از نوع آمریکایی!

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

چهره ها/ تیپ بهاری «ژیلا صادقی» با پیراهن ایتالیایی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار

مصرف انرژی برق در تابستان خوزستان چند برابر زمستان استان است؟

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت قرمز

روایت دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی از دیدار با خانواده شهید «شرق‌آزادی»

خیال خام خلع سلاح مقاومت

واکنش رسانه‌های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان

دانش‌آموزان گیلانی با تولید کیک و شیرینی زندانی آزاد کردند

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

انتصاب سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان

مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه شلمچه بازدید کرد

یافتن زن مفقود شده در کوه سیاه صیدون بعد از 13 ساعت جستجو

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است