پیام خوزستان

آخرين مطالب

خروش دانشگاه تبریز علیه جنایات رژیم صهیونیستی سیاسی

خروش دانشگاه تبریز علیه جنایات رژیم صهیونیستی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت کنندگان در این تجمع با سردادن شعارهای «الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر صهیونیسم، یا ایها المسلمون اتّحدوا اتّحدوا، هیهات من الذله و ما همه سرباز توییم خامنه ای گوش به فرمان توییم خامنه ای» حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و انزجار خود را از آمریکا و صهیونیسم نشان دادند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد انوری؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی طی سخنانی در این تجمع اظهار کرد: ما امروز برای ادای کمترین وظیفه دینی و انسانی خود جمع شده‌ایم. دانشگاه‌ها همیشه جلودار آزادی‌خواهی در دنیا بودند و دانشگاه تبریز نیز همواره در حمایت از مظلومان و جبهه مقاومت پیشران بوده است.
وی ادامه داد: موضوع غزه صرفاً یک صحنه دفاع از خاک نیست؛ بلکه صحنه مواجهه حق با باطل، کفر و ایمان، عدالت و ظلم است و هرکسی که ادعای حق‌مداری، ایمان، عدالت‌خواهی و… را دارد، باید غزه را صحنه آزمون خود بداند و اگر کسی می‌خواهد بدون شعار و ادعا در جبهه حق و ایمان بایستد، باید خود را در صحنه غزه به آزمون بکشد.
حجت الاسلام و المسلمین انوری با بیان اینکه امروز مواجهه این دو جبهه بسیار عریان و روشن شده و هیچ بهانه‌ای باقی نمانده و هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر این جنایت ساکت بنشیند، افزود: حمایت از مردم غزه نه فقط تکلیف دینی و مربوط به کشور ما است؛ بلکه یک مسأله انسانی در جای جای عالم است و انسان‌های آزاده در جهان نیز در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی صدای خود را بلند می‌کنند.
وی یادآور شد: امروز شاهدیم که آمریکایی‌ها با همه ادعای حقوق بشری و آزادی بیان که در طول تاریخ گوش همه را با این ادعا کر کرده‌اند، اساتید و دانشجویان آمریکایی را به جرم حمایت از مظلومان فلسطین، اخراج می‌کنند و رسانه‌های در اختیار رژیم صهیونیستی هم نه‌تنها این جنایت‌ها را نشان نمی‌دهند، بلکه آن‌ها را توجیه می‌کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امروز دیگر از غزه چیزی نمانده و حتی آوارهای باقیمانده را هم بمباران می‌کنند و مردمی را که کوچ کرده و با اندک امید برگشته بودند، با عهدشکنی و بدعهدی رژیم صهیونیستی مواجه شدند که این حکایت از شکست رژیم صهیونیستی و پیروزی جبهه مقاومت است.
وی با اشاره به رسوایی رژیم جنایتکار صهیونیستی در ماجرای تبادل اسرا گفت: اسرائیل گمان می‌کرد با بمباران غزه، ترور فرماندهان مقاومت و شهادت مردم مظلوم، می‌تواند پرچم پیروزی را بلند کند. اما همه عالم دیدند که در ماجرای تبادل اسرا رسوای عالم شدند و همه بدانیم که وعده الهی در خصوص پیروزی جبهه حق قطعاً محقق خواهد شد و اگر می‌بینیم که دشمنان به عقوبت کارهای خود نمی‌رسند، قطعاً حکمت خداوند است.
کد خبر 6435111

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080828/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عذرخواهی مجری شبکه 3 به استاندار خوزستان؛ پایانی بر حاشیه‌های یک مصاحبه جنجالی

صدور آرای انضباطی لیگ برتر

خوزستان نیازمند همکاری بین المللی برای مقابله با ریزگرد است

رونق اقتصاد آبادان و خرمشهر چگونه محقق می‌شود؟

بازدید رئیس کل بیمه مرکزی از شعبه اهواز بیمه سینا

تحلیل تکنیکال طلا امروز چهارشنبه 27 فروردین 1404 + قیمت روز طلا 18 عیار

موالی‌زاده: خوزستان نیازمند همکاری بین‌المللی برای مقابله با ریزگردهاست

بیش از 110 هزار صهیونیست علیه نتانیاهو اعتراض کردند

واکنش دانشگاه علوم پزشکی اهواز به حمله به پزشکان در ایذه و شوش

عکس/ پوستر جالب ذوب‌آهن برای بازی با استقلال خوزستان

پیش‌بینی جوی پایدار و وزش بادهای متوسط در خوزستان تا پایان هفته

استقلال، سپاهان و فولاد دوباره جریمه شدند

ستاره یحیی گل محمدی در لیست خرید پرسپولیس/ جنگ بالا گرفت

روند قیمت طلا و انواع سکه در بازار؛ طلای 18 عیار بالا رفت | جدول قیمت ها

پای مجامع بین‌المللی به گرد و خاک کشیده شد/ همکاری برای مسئله ریزگردها

رئیس کل بیمه مرکزی 9 شعبه شرکت‌های بیمه اهواز را غافلگیر کرد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/27

صنایع خوزستان قلب تپنده تولید و اقتصاد کشور هستند

«أنا علی العهد»؛ حماسه‌ جهانی از قم تا قلب مقاومت + فیلم

تحقق 111 درصدی آموزش‌های مهارتی در خوزستان

حجت الاسلام طباطبایی: تقویت دشمنان و تضعیف نظام اسلامی، ما را از دایره مقاومت خارج می کند

رفیع زاده: اختیار تغییر ساعت رسمی کشور با مجلس است

200 اثر توسط دبیرخانه جشنواره شعر صدف زخمی زنجان دریافت شد

رقابت پرسپولیس و سپاهان بر سر جذب ستاره جوان

آرای انضباطی لیگ برتر صادر شد

اکران فیلم «صیاد» در شهرهای بدون سینما

بازیگران تاجیکی «پایتخت» از ایرانی‌ها گلایه کردند

رئیس صداوسیما: اطلاعی از بودجه ساخت سریال «پایتخت» ندارم

امشب قسمت آخر «پایتخت 7» پخش می شود

شوخی اوس موسی با رحمت: کوهسنگی جای خطرناکیه!

تلاش هما برای راضی کردن بهتاش برای ازدواج مادرش

کلاهبرداری با جعل هویت یک بازیگر تئاتر!

11 سال پیش با این فیلم برای همیشه تصورمان از فضا کن‌فیکون شد!

چهره ها/ محمدرضا گلزار نوشت: پُز نیست، سبک زندگیمه!

همایون اسعدیان تکلیف اکران «پیرپسر» را روشن کرد!

پیشنهاد انتخاب 10 روستای آبادان به عنوان پایلوت بوم‌گردی

ارزیابی عملکرد توانیر در حوزه فروش و خدمات مشترکین در برق اهواز

استفاده از روش‌های مکانیکی و کم‌خطر برای دفع بقایای گیاهی

محکومیت قاچاقچی ماینر فرسوده در امیدیه

اطلاعیه قطع گاز شهری در منطقه شهرک برق اهواز

ارتقای شاخص تغذیه با شیر مادر، ناجی جان 820 هزار کودک در جهان

آماده‌باش اورژانس 115 در شهرهای ساحلی خوزستان

هاشم بیگ‌زاده: طلب 4 میلیاردی یک خشکشویی از باشگاه استقلال

تیم ملی والیبال ساحلی ایران برنزی شد

جده، خطرناک‌ترین پیست فرمول یک

واکنش قهرمان کشتی المپیک به هدایت تیم ملی عربستان: هیچ قراردادی امضا نکردم

مطیعی سرپرست فدراسیون سوارکاری شد

باشگاه استقلال به یک خشکشویی 4 میلیارد بدهکار است

توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد توجه قرار می‌گیرد

نظام‌نامه مددکاری و طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری اجرایی می‌شود