پیام خوزستان

آخرين مطالب

سازمان ملی استاندارد وظایف خود در جزیره کیش را به سازمان منطقه آزاد کیش تفویض کرد منطقه آزاد کیش

سازمان ملی استاندارد وظایف خود در جزیره کیش را به سازمان منطقه آزاد کیش تفویض کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تفاهمنامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و منطقه آزاد کیش به امضای معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این تفاهم نامه با هدف افزایش اختیارات واحد استاندارد مستقر دراین منطقه، بهبود فرایندهای ارزیابی انطباق و تسهیل در صدور گواهینامه‌های صادرات و واردات به امضا رسید و انتظار می رود که این امر منجر به تسهیلگری در امور اقتصادی، جلب اعتماد، کنترل و هدایت بر پایه قاعده، اصل، روش یا قانون، جذب سرمایه گذاران در این منطقه و رونق تجارت خارجی کشور ‌شود.
محمد کبیری در این مراسم با اشاره به برنامه چشم‌انداز توسعه‌ای کیش اظهار کرد: منطقه آزاد کیش به عنوان یک پیشران اقتصادی کشور، باید از تمام ظرفیت‌های قانونی برای دستیابی به توسعه‌ای متوازن، جامع و پایدار بهره‌برداری کند. در افق 1414، کیش باید به یک منطقه آزاد نسل هفتمی تبدیل شود که توسعه آن در تمام ابعاد از جمله محیط زیست، استانداردها و اقتصاد دانش‌بنیان تحقق پیدا کند.
وی افزود: استانداردسازی و چابک‌سازی فرایندها یکی از محورهای اصلی توسعه در کیش است و این تفاهم‌نامه می‌تواند مسیر سرمایه‌گذاران را هموارتر کرده و سرعت پیشبرد پروژه‌ها را افزایش دهد. همچنین وجود آزمایشگاه‌های پیشرفته و ظرفیت‌های نظارتی دقیق در این مسیر بسیار مؤثر خواهد بود.
کبیری در پایان ضمن تقدیر از همکاری سازمان ملی استاندارد و ابراز امیدواری نسبت به تداوم این تعاملات، تأکید کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند الگویی موفق برای همکاری‌های مشابه در دیگر مناطق آزاد کشور باشد.
دکتر فرزانه انصاری رئیس سازمان ملی استاندارد ایران پیش از امضای این تفاهمنامه ضمن اشاره به نزدیکی و همپوشانی‌های حوزه کاری سازمان استاندارد با اهداف و مسئولیت‌های منطقه آزاد کیش، بالاخص در حوزه های تولید و صادرات کالاهای صنعتی و الزام حضور فعال در بازارهای جهانی گفت: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی حاکمیتی نظام استاندارد در کشور است و مسئولیت سیاستگذاری و نظارت از طریق ارزیابی انطباق، استانداردسازی و اندازه شناسی را بر عهده دارد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید کرد: دولت در راستای چابکسازی، تسریع امور و بهتر شدن اقتصاد کشور و معیشت مردم تلاش شبانه روزی دارد و ما نیز در سازمان استاندارد بر اساس وظایف قانونی که داریم تلاش می کنیم تا در این زمینه قدم‌های موثری برداریم.
دبیرشورای عالی استاندارد اظهار امیدواری کرد که با اجرایی شدن این تفاهمنامه هم در راستای تطبیق فرایندهای کشور با نظام جهانی و استانداردسازی و هم در تسهیل صدور گواهینامه ها و کاهش فرایندهای اداری و صرفه جویی در وقت و هزینه پیش خواهیم رفت و همچنین با افزایش اختیارات منطقه آزاد کیش کارها رأسا از طریق همکاران ما و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش روانتر و سریعتر انجام می شود.
وی افزود: مطابق با برنامه های تدوین شده و پتانسیل های موجود در مقررات سازمان ملی استاندارد، مقرر شده است که مشوق های صادراتی برای تجار و صنعتگران در مناطق آزاد در نظر گرفته شود و با امضای این تفاهمنامه و تمرکز مشترک بر تسهیلگری و تخصیص مشوق‌ها بر صادرات غیر نفتی انشاء الله امسال شاهد افزایش صادرات غیرنفتی و رونق اقتصاد در کشور باشیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به دیگر مفاد این تفاهمنامه، بر همکارهای پژوهشی و اجرای طرح های مشترک و بهره مندی از آزمایشگاه ها و تجهیزات سازمان استاندارد و منطقه آزاد کیش و بهره گیری مشترک از پتانسیل ها در راستای هم افزایی و پیشبرد امور تاکید کرد.
همچنین محمود رضا طاهری سرپرست معاونت ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، توسعه همکاری‌های با مناطق آزاد و استفاده از ظرفیت‌های طرفین را گامی مهم در راستای ارتقای نظام استاندارد و کیفیت در کشور دانست.
طاهری اظهار امیدواری کرد که با اجرای موفق این تفاهمنامه بتوانیم از دستاوردهای آن به عنوان یک نمونه موفق در دستیابی به تفاهمات همکاری با سایر دستگا‌ها و مناطق بهره برده و از ظرفیت‌های تمام دستگاه‌های اجرایی در راستای ارتقای نظام استاندارد و کیفیت در کشور استفاده بهینه داشته باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081339/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

رئیس مجلس و وزیر راه به کمیسیون عمران می‌روند

زهره؛ خواهر خشن زمین!

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

2290 حکم مجازات جایگزین حبس در قزوین صادر شد

ویدیو| اتفاق عجیب و خنده دار در ورزشگاه آزادی!

آزادی یک زندانی به همت دانش‌آموزان مدرسه دخترانه در انزلی

ایران در صورت حمله جنگنده‌های آمریکایی را پودر می‌کند!

حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

ستاره‌های پرسپولیس روی خرابه‌های آزادی+عکس

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

عربستان و مقاومت؛ صلح موقت یا آرامش پیش از توفان؟

هاروارد؛ دموکراسی از نوع آمریکایی!

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

چهره ها/ تیپ بهاری «ژیلا صادقی» با پیراهن ایتالیایی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار

مصرف انرژی برق در تابستان خوزستان چند برابر زمستان استان است؟

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت قرمز

روایت دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی از دیدار با خانواده شهید «شرق‌آزادی»

خیال خام خلع سلاح مقاومت

واکنش رسانه‌های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان

دانش‌آموزان گیلانی با تولید کیک و شیرینی زندانی آزاد کردند

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

انتصاب سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان

مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه شلمچه بازدید کرد

یافتن زن مفقود شده در کوه سیاه صیدون بعد از 13 ساعت جستجو

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است