اهوازیها در مصرف آب صرفهجویی کنند
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - شرکت آب و فاضلاب اهواز با توجه به وقوع پدیده گرد و خاک و افزایش مصرف آب، از شهروندان خواست تا در مصرف آب صرفهجویی کنند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان در پی وقوع پدیده گرد و غبار با منبع عراقی و عربستانی در استان خوزستان از روز گذشته و افزایش مصرف آن در پی آلودگی و نشست گرد و خاک شرکت آب و فاضلاب اهواز طی اطلاعیهای از شهروندان خواست تا در مصرف آب صرفهجویی کنند.
در این اطلاعیه آمده است: «بسمه تعالی
به اطلاع عموم شهروندان محترم میرساند با توجه به وقوع پدیده ریزگرد در سطح شهرستان اهواز و استان خوزستان و افزایش سرانهی الگوی مصرف آب، جهت برخورداری عموم مردم از نعمت آب آشامیدنی و پیشگیری از وقوع هرگونه تنش و ناپایداری در شبکه توزیع، در مصرف آب صرفهجویی فرمائید.
به گزارش ایمنا وقوع پدیده گرد و خاک از شامگاه گذشته سبب تعطیلی تمام ادارات و مراکز آموزشی شده است علاوه بر آن بیش از یک هزار نفر نیز در سراسر استان به علت مشکلات تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کردهاند.»
کد خبر 857938
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081494/