پیام خوزستان

آخرين مطالب

حتی یک مترمکعب گاز در زمستان 1403 از دست نرفت وزارت نفت

حتی یک مترمکعب گاز در زمستان 1403 از دست نرفت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به سرمای شدید سال گذشته و مصرف بالای گاز گفت: مجموعه صنعت گاز با ایثارگری و روحیه جهادی کارکنان، پایداری شبکه گاز را در سراسر کشور حفظ کرد و حتی یک مترمکعب گاز نیز از دست نرفت.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محمدرضا جولایی امروز (26 فروردین‌) در نشست سالانه مدیران ارشد صنعت گاز با حضور سعید توکلی، معاون وزیر نفت در امور گاز اظهار کرد: زمستان پارسال، زمستان بسیار سختی برای صنعت گاز بود اما با همت، تلاش و روحیه جهادی تمامی کارکنان در اقصی نقاط کشور، پیروزمندانه و سربلند از آن عبور کردیم.
وی با اشاره به اقدام‌های مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید در سال گذشته، گفت: برای تأمین انرژی در کشور اقدام‌های بسیار مطلوبی در پالایشگاه‌ها انجام شد. همکاران ما در صنعت پالایش، همگام با سایر بخش‌های شرکت ملی گاز ایران، تمام تلاش خود را به کار بستند تا تولید حداکثری و پایدار را به ارمغان آورند.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در این میان، برخی اتفاقات رخ داد که ممکن است دوستان از آن‌ها مطلع نباشند، اظهار کرد: واقعاً برخی اقدام‌هایی که در پالایشگاه‌هایی مانند پارس جنوبی، شهید هاشمی‌نژاد، فجرجم و سرخون انجام شد با ریسک بسیار بالا همراه بود، اما همین اقدام‌ها سبب شد حتی یک مترمکعب گاز نیز از دست نرود.
هماهنگی بی‌نظیر در بخش‌های مختلف گاز
جولایی با اشاره به اینکه پالایشگاه‌ها روزانه بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز را تصفیه می‌کردند که این مقدار 40 میلیون مترمکعب بیشتر از برنامه پیش‌بینی شده بود، تصریح کرد: از این مقدار، 880 میلیون مترمکعب گاز وارد خطوط انتقال می‌شد و از سوی دیگر، مجموعه شرکت انتقال گاز نیز این حجم را به خوبی جابجا می‌کرد. این امر نشان‌دهنده تلاش بی‌وقفه همکاران است تا در شرایط بحرانی، شرمنده کشور و مردم نشویم.
وی با بیان اینکه دوستان در بخش توزیع با وجود محدودیت‌ با هماهنگی‌های مستمر، فشارها را مدیریت کردند، گفت: دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران نیز با تمام توان تلاش می‌کرد و سعی کردیم هماهنگی صددرصدی با آن‌ها داشته باشیم.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، یکی از نکات مهم امسال را هماهنگی بی‌نظیر بین بخش‌ها دانست و افزود: این هماهنگی میان پالایشگاه‌ها و انتقال، پالایشگاه‌ها و مهندسی و توسعه و دیگر همکاران به گونه‌ای بود که نیرو و تجهیزات به‌صورت تلفنی و فوری، بدون نیاز به مکاتبه رسمی، اعزام می‌شدند. این روند سبب صرفه‌جویی قابل توجهی در زمان انجام کارها شد و نشان‌دهنده تلاش مستمر و هماهنگی دقیق در کل فرآیند شرکت ملی گاز ایران است.
تلاش برای رفع کاستی‌ها
جولایی با بیان اینکه کاستی‌هایی وجود دارد و تلاش می‌کنیم این کاستی‌ها را برطرف کنیم، اظهار کرد: در سال جاری در سه بخش مهم، به‌ویژه تحقیق و توسعه، سرمایه‌گذاری خواهیم کرد و همچنین در زنجیره تأمین کالاها، فرآیندها را بازنگری می‌کنیم تا بهبود یابند. این اقدام‌ها به‌منظور ارتقای کیفیت و بهره‌وری صنعت گاز انجام می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت اصلاح فرآیندها، از تمامی بخش‌های شرکت ملی گاز ایران خواست تا بازنگری‌ها و اصلاحات لازم را انجام دهند و افزود: این هماهنگی‌ها که بین دو واحد عملیاتی بزرگ، یعنی پالایشگاه و انتقال، صورت گرفته، باید در سایر بخش‌ها نیز اجرا شود، به‌ویژه در مدیریت‌های ستادی. این اقدام سبب بهبود کارآیی و هم‌افزایی بیشتر در کل سازمان می‌شود.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه کار در شرکت ملی گاز سخت است، اما همه سختی‌ها هدفمند هستند، یادآور شد: این سختی‌ها برای رشد و رسیدن به تعالی است. این دشواری‌ها را تحمل می‌کنیم تا به پیشرفت دست یابیم و در این مسیر از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهیم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081496/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

رئیس مجلس و وزیر راه به کمیسیون عمران می‌روند

زهره؛ خواهر خشن زمین!

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

2290 حکم مجازات جایگزین حبس در قزوین صادر شد

ویدیو| اتفاق عجیب و خنده دار در ورزشگاه آزادی!

آزادی یک زندانی به همت دانش‌آموزان مدرسه دخترانه در انزلی

ایران در صورت حمله جنگنده‌های آمریکایی را پودر می‌کند!

حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

ستاره‌های پرسپولیس روی خرابه‌های آزادی+عکس

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

عربستان و مقاومت؛ صلح موقت یا آرامش پیش از توفان؟

هاروارد؛ دموکراسی از نوع آمریکایی!

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

چهره ها/ تیپ بهاری «ژیلا صادقی» با پیراهن ایتالیایی

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار

مصرف انرژی برق در تابستان خوزستان چند برابر زمستان استان است؟

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

هوای اهواز و سوسنگرد در وضعیت قرمز

روایت دبیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی از دیدار با خانواده شهید «شرق‌آزادی»

خیال خام خلع سلاح مقاومت

واکنش رسانه‌های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان

دانش‌آموزان گیلانی با تولید کیک و شیرینی زندانی آزاد کردند

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

انتصاب سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان

مدیرعامل راه آهن کشور از ایستگاه شلمچه بازدید کرد

یافتن زن مفقود شده در کوه سیاه صیدون بعد از 13 ساعت جستجو

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است