پیام خوزستان

آخرين مطالب

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین به خلع سلاح مقاومت سیاسی

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین به خلع سلاح مقاومت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - کمیته پیگیری [امور] نیروهای ملی و اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای افزود: این کمیته اخبار پیشنهادی جدید آتش بس را پیگیری کرده است که شامل یک بند برای خلع سلاح مقاومت و تحویل اسرای صهیونیست بدون تضمین واقعی برای پایان دادن به جنگ نسل کشی علیه مردم فلسطین و عقب نشینی کامل ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه است.
در این زمینه کمیته پیگیری [امور] نیروهای ملی و اسلامی فلسطین تاکید کرد: در شرایطی که آمریکا از تحویل محموله بزرگ سلاح‌های کشنده و بمب‌های سنگین به رژیم قاتل و اشغالگر اسرائیل خبر می‌دهد که بر سر مردم بی‌دفاع ما ریخته می‌شود، ما این منطق که در مورد سلاحِ ابتدایی [در دست] طرف قربانی (مردم غزه) که فقط برای دفاع از خود است را بزرگنمایی می‌کند، رد می‌کنیم.
کمیته پیگیری [امور] نیروهای ملی و اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه «نوار غزه یک منطقه امنیتی برای جمهوری عربی مصر است که این کشور را از دشمن امت عرب (اسرائیل) جدا می‌کند، افزود: مردم نوار غزه نماینده پیشتاز ارتش مصر و پشتیبان اصلی آن هستند و مصر نماینده عمق استراتژیک برای فلسطینیان است.
در این بیانیه با تاکید بر اینکه هرگونه آتش بسی که فاقد تضمین واقعی برای توقف جنگ، عقب نشینی کامل [ارتش رژیم اسرائیل از نوار غزه] و رفع محاصره و بازسازی باشد، تله‌ای سیاسی خواهد بود که به جای مقاومت در برابر اشغالگر، اشغالگر را تداوم می‌بخشد، آمده است: میانجی‌ها و جامعه بین‌الملل باید بر رژیم اشغالگر صهیونیستی که در طول تاریخ به نادیده گرفتن همه توافق‌ها و تفاهم نامه‌ها مشهور بوده است، فشار بیاورند.
کمیته پیگیری [امور] نیروهای ملی و اسلامی فلسطین افزود: یک عملیات فریب بزرگ با تمرکز بر موضوع خلع سلاحِ قربانی (مردم غزه) انجام می‌شود، در حالی که هسته اصلی مشکل در فرار رژیم اشغالگر اسرائیل از اجرای توافق سه مرحله‌ای است که طرف فلسطینی با آن موافقت کرد و به آن متعهد شد.
این کمیته در پایان اضافه کرد: خود صهیونیست‌ها متوجه شده‌اند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در میان همدستی و سکوت مرگبار بین المللی، توافق آتش بس را خنثی کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطن بر اساس اطلاعات فاش‌شده، میانجی‌های مصری و قطری یک لیست شامل شروط جدید نتانیاهو را به جنبش حماس تحویل داده‌اند تا مرحله‌ای جدید از مذاکرات پیش برده شود.
این شروط، شامل موضوعاتی چون تعداد اسرا، هویت آن‌ها و بازه زمانی آزادی‌شان است، اما خطرناک‌ترین بخش، شرطی است که از حماس می‌خواهد برای بررسی پایان جنگ، ابتدا سلاح خود را تحویل دهد.
در واکنش به این پیشنهاد جدید، حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این پیشنهاد را دریافت کرده و در حال بررسی آن است تا پاسخ رسمی ارائه کند.
حماس در عین حال تاکید کرد که هرگونه توافق آینده باید شامل آتش‌بس دائم، خروج کامل نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل از نوار غزه، دستیابی به توافق واقعی برای تبادل اسرا، آغاز روند بازسازی آنچه که رژیم اشغالگر اسرائیل ویران کرده‌است و رفع محاصره ظالمانه از مردم غزه باشد.
با این حال، جنبش حماس پیشاپیش تاکید کرده است که سلاح مقاومت در هیچ توافق یا مذاکره‌ای قابل بحث و مذاکره نیست

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081737/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عذرخواهی مجری شبکه 3 به استاندار خوزستان؛ پایانی بر حاشیه‌های یک مصاحبه جنجالی

صدور آرای انضباطی لیگ برتر

خوزستان نیازمند همکاری بین المللی برای مقابله با ریزگرد است

رونق اقتصاد آبادان و خرمشهر چگونه محقق می‌شود؟

بازدید رئیس کل بیمه مرکزی از شعبه اهواز بیمه سینا

تحلیل تکنیکال طلا امروز چهارشنبه 27 فروردین 1404 + قیمت روز طلا 18 عیار

موالی‌زاده: خوزستان نیازمند همکاری بین‌المللی برای مقابله با ریزگردهاست

بیش از 110 هزار صهیونیست علیه نتانیاهو اعتراض کردند

واکنش دانشگاه علوم پزشکی اهواز به حمله به پزشکان در ایذه و شوش

عکس/ پوستر جالب ذوب‌آهن برای بازی با استقلال خوزستان

پیش‌بینی جوی پایدار و وزش بادهای متوسط در خوزستان تا پایان هفته

استقلال، سپاهان و فولاد دوباره جریمه شدند

ستاره یحیی گل محمدی در لیست خرید پرسپولیس/ جنگ بالا گرفت

روند قیمت طلا و انواع سکه در بازار؛ طلای 18 عیار بالا رفت | جدول قیمت ها

پای مجامع بین‌المللی به گرد و خاک کشیده شد/ همکاری برای مسئله ریزگردها

رئیس کل بیمه مرکزی 9 شعبه شرکت‌های بیمه اهواز را غافلگیر کرد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/27

صنایع خوزستان قلب تپنده تولید و اقتصاد کشور هستند

«أنا علی العهد»؛ حماسه‌ جهانی از قم تا قلب مقاومت + فیلم

تحقق 111 درصدی آموزش‌های مهارتی در خوزستان

حجت الاسلام طباطبایی: تقویت دشمنان و تضعیف نظام اسلامی، ما را از دایره مقاومت خارج می کند

رفیع زاده: اختیار تغییر ساعت رسمی کشور با مجلس است

200 اثر توسط دبیرخانه جشنواره شعر صدف زخمی زنجان دریافت شد

رقابت پرسپولیس و سپاهان بر سر جذب ستاره جوان

آرای انضباطی لیگ برتر صادر شد

اکران فیلم «صیاد» در شهرهای بدون سینما

بازیگران تاجیکی «پایتخت» از ایرانی‌ها گلایه کردند

رئیس صداوسیما: اطلاعی از بودجه ساخت سریال «پایتخت» ندارم

امشب قسمت آخر «پایتخت 7» پخش می شود

شوخی اوس موسی با رحمت: کوهسنگی جای خطرناکیه!

تلاش هما برای راضی کردن بهتاش برای ازدواج مادرش

کلاهبرداری با جعل هویت یک بازیگر تئاتر!

11 سال پیش با این فیلم برای همیشه تصورمان از فضا کن‌فیکون شد!

چهره ها/ محمدرضا گلزار نوشت: پُز نیست، سبک زندگیمه!

همایون اسعدیان تکلیف اکران «پیرپسر» را روشن کرد!

پیشنهاد انتخاب 10 روستای آبادان به عنوان پایلوت بوم‌گردی

ارزیابی عملکرد توانیر در حوزه فروش و خدمات مشترکین در برق اهواز

استفاده از روش‌های مکانیکی و کم‌خطر برای دفع بقایای گیاهی

محکومیت قاچاقچی ماینر فرسوده در امیدیه

اطلاعیه قطع گاز شهری در منطقه شهرک برق اهواز

ارتقای شاخص تغذیه با شیر مادر، ناجی جان 820 هزار کودک در جهان

آماده‌باش اورژانس 115 در شهرهای ساحلی خوزستان

هاشم بیگ‌زاده: طلب 4 میلیاردی یک خشکشویی از باشگاه استقلال

تیم ملی والیبال ساحلی ایران برنزی شد

جده، خطرناک‌ترین پیست فرمول یک

واکنش قهرمان کشتی المپیک به هدایت تیم ملی عربستان: هیچ قراردادی امضا نکردم

مطیعی سرپرست فدراسیون سوارکاری شد

باشگاه استقلال به یک خشکشویی 4 میلیارد بدهکار است

توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد توجه قرار می‌گیرد

نظام‌نامه مددکاری و طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری اجرایی می‌شود