پیام خوزستان

آخرين مطالب

دشمن به دنبال تضعیف گفتمان مقاومت است سیاسی

دشمن به دنبال تضعیف گفتمان مقاومت است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه دشمن با تمام توان وارد میدان شده تا مانع پیشرفت فزاینده ایران اسلامی شود، گفت: دشمن در تلاش است با ایجاد عملیات روانی و پمپاژ اخبار جعلی، فضای منطقه را تحت تأثیر قرار دهد. - اخبار اجتماعی -
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر؛ سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز چهارشنبه، 27 فروردین ماه، با خبرنگاران ضمن تشکر و قدردانی از همراهی اصحاب رسانه اظهار کرد: اصحاب رسانه در پوشش صحیح و به موقع اخبار و اطلاعات دستگاه قضایی در جهت تنویر افکار عمومی کمک شایانی می‌کنند.
وی افزود: امیدواریم سال جدید سالی پربار و توأم با موفقیت برای تمام آحاد ملت نجیب و وفادار باشد.
جهانگیر بیان کرد: همگی باید بدانیم که امروز کشور ایران بیش از تمام زمان‌ها نیازمند انسجام و عزم ملی است، چرا که دشمن با تمام توان به میدان آمده تا از پیشرفت فزاینده ایران اسلامی جلوگیری کند. نقشه‌ی ذهنی دشمن این است که یک نظم منطقه‌ای برای خاورمیانه ایجاد کند و سالیان سال است که این نقشه را برای خاورمیانه کشیده‌اند ولی تا امروز به دلیل مقاومت‌های جانانه ملل اسلامی، موفق به تحقق این نقشه شوم نشده‌اند. دشمن در سایه این نقشه، می‌خواهد رژیم صهیونی را از مقاومت‌های مردم در امان قرار داده و این رژیم پوسیده، توخالی و جعلی را در حاشیه امن قرار دهد و در حقیقت آرمان بلند فلسطین را به حاشیه ببرد.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: دشمن در این خیال بوده که گفتمان مقاومت را با حملات وحشیانه‌ای که در سال گذشته علیه ملت مظلوم فلسطین و به ویژه غزه انجام داد محو کند و لذا در حال حاضر علاوه بر تجاوزات شرم‌آوری که در منطقه انجام می‌دهد به یک عملیات روانی بزرگی دست زده و پمپاژ یک خبر دروغ و جعلی را در منطقه دنبال می‌کند تا اینطور نشان دهد که ایران اسلامی ضعیف شده است. این در حالی است که تمام کشور‌های منطقه و دولت‌های استکباری می‌دانند که ایران، قوی‌تر از گذشته پای استقلال و پیشرفت کشور ایستاده و با سناریو‌های شیطانی آمریکا و رژیم صهیونی قطعاً با اقتدار و به پشتوانه مردمی که دارد، برخورد لازم را خواهد کرد.
وی ادامه داد: پادزهر مقابله با عملیات روانی دشمن تلاش همه‌جانبه مسئولین در جهت خدمت بیشتر به مردم و در یک کلمه امیدآفرینی برای آحاد ملت است. باید از هر کار خوبی حمایت کرد تا فضاسازی کاذبی که دشمن، تلاش می‌کند آن را ایجاد کند خنثی شود.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: گزینه مذاکره غیرمستقیم ایران با طرف مقابل ناشی از اراده جمهوری اسلامی است که برای منافع ملی می‌جنگد و از روزنه‌های دیپلماسی نیز می‌خواهد بهره ببرد، ولی آن چیزی که مسلم است این است که ایران در موقعیتی قرار دارد که به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد و در مقابل تهدیدات دشمن با اقتدار از گزینه‌های لازم خود به‌موقع استفاده می‌کند. قوه قضاییه نیز با هوشیاری تمام اجازه نمی‌دهد که برخی در زمین دشمن بازی کنند و فضای امیدآفرینی در کشور را تبدیل به یأس و ناامیدی یا حاشیه‌سازی کنند. 
سرفصل‌های کلان نقش‌آفرینی قوه قضاییه برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»
جهانگیر با اشاره به نامگذاری شعار سال 1404 توسط مقام معظم رهبری به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: در رابطه با موضوع تحقق شعار سال در زمینه سرمایه‌گذاری برای تولید، اگرچه بخش عمده این شعار و تحقق آن بر عهده دولت و بخش‌های اجرایی کشور است، اما قوه قضاییه نیز به طور مشخص و در تمام ارکان خود جهت سرمایه‌گذاری برای تولید برنامه‌هایی را تدارک دیده و با آمادگی کامل تلاش می‌کند که به دولت و سرمایه‌گذاران کمک کند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: رئیس قوه قضاییه در جلسات مختلف چندین نکته را به عنوان سرفصل‌های کلان نقش آفرینی قوه قضاییه در تحقق شعار سال مورد تاکید قرار داده است که یکی از آنها «امنیت سرمایه‌گذاری» است. قوه قضاییه وظیفه خودش می‌داند که در زمینه راهبرد سرمایه‌گذاری برای تولید، امنیت سرمایه‌گذاری در کشور را تامین کند. هر چند که استقرار این امنیت، نیازمند اقداماتی فرا قوه‌ای است و با تمامی ارکان و نهاد‌های نظام ارتباط پیدا می‌کند، اما بدون تردید نقش دستگاه قضایی ممتاز و موثر و تعیین‌‎کننده است، لذا ما با تمام ظرفیت در صحنه هستیم و از سرمایه‌گذاران در هر سطحی که بخواهند سرمایه‌گذاری کنند، حمایت می‌کنیم.
درحال تکمیل ...

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1082040/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماندن کادر درمان و پرسنل حوزه سلامت در هوایی گرم و آلوده نیاز به مشوق دارد / لزوم کسر نشدن مالیات بر حقوق در منطقه آزاد اروند

موالی زاده: "فرهنگ‌سازی" پیش‌نیاز توسعه خوزستان است

“فرهنگ‌سازی” پیش‌نیاز توسعه خوزستان است

شوک به استقلال؛ حسین مرادمند و آرش رضاوند در آستانه پیوستن به فولاد!

جدایی این بازیکنان استقلال در پایان فصل؛ پیوستن حسین مرادمند و آرش رضاوند به فولاد!

اشغالگران صهیونیست همچنان به جنایات خود علیه اسرای قهرمان ادامه می‌دهند

رسول پناه: درویش باید زودتر از این استعفا می داد

رسول پناه: اگر این پول ها را داشتیم، پرسپولیس در جام باشگاه های جهان جزو 4 تیم میشد!

دعوت 7 فرنگی‌کار خوزستان به اردوی تیم‌ ملی

معاون استاندار: تامین انرژی صنایع خوزستان اولویت است / لزوم فرهنگ‌سازی مصرف برق در جامعه

عضو شورای این شهر به پایگاه اورژانس اندیمشک حمله کرد!

رسول پناه: پرسپولیس باید از منابع مالی بی سابقه ای که داشت بهتر استفاده می کرد

لوکاس درست مثل ناچو خداحافظی می‌کند!‏

حربه کثیف صهیونیست‌ها برای ترور

استاندار خوزستان: کیفیت حمل و نقل ریلی خوزستان باید افزایش یابد / راه‌ آهن شلمچه – بصره گامی موثر در توسعه ارتباطات ریلی بین ایران و عراق است

حمله عضو شورای شهر بیدروبه به پایگاه اورژانس اندیمشک

امحای 27٠٠ کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در شادگان

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - اتلتیک بیلبائو 0

خوشحالی رونالدویی افسانه چترنور، بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان بعد از برنده شدن 80 میلیون تومان

نوک انگشت اندریک گل تماشایی وینی را خراب کرد

ترکیب احتمالی استقلال مقابل هوادار

کمک‌داور با سکه مصدوم شد!

خلاصه بازی آث میلان 0 - آتالانتا 1

گل اول رئال مادرید به اتلتیک بیلبائو توسط والورده

عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری و واکنش حماس

استاندار خوزستان: تدوین سند راهبردی توسعه استان با مشارکت نخبگان / کارگروه ویژه سرمایه‌گذاری در استانداری تشکیل خواهد شد

حمیدی: "دهه کرامت" فرصتی برای انسجام اجتماعی و تولید سرمایه‌های معنوی است

نجات دروازه های هفته بیست و چهارم لیگ برتر

بوژوویچ امید به فردا دارد

مورینیو: فرهنگ من با ترکیه متفاوت است

نگاه دانشمندان و بزرگان جهان به شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی

آمادگی سوئیس برای هرگونه مساعدت در مورد گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

اذعان افسر اسرائیلی؛ خلع سلاح مقاومت فلسطین، توهم است

چرا خوزستان با وجود هشدار نارنجی خاک و باد تعطیل نشد؟

تصاویر؛ افتتاح حسینیه آیت الله بروجردی در شهر سامرا

اقدامات مدیریت فولاد برای جدال با تراکتور

دوازده فیلم بزرگ دیزنی در سال 2025

ده انیمه برتر سال 2025 که شما را شگفت زده می‌کنند

چهره ها/ عکس هایی جالب از بازیگران «تاسیان»

چهره ها/ عکس زیبای گوهر سریال «باخانمان» پربازدید شد

دستگاهی که زلزله را از فضا پیش‌بینی می‌کند

آقای رئیس جمهور! خدا رحم کرد که قول دادید شوک درمانی نمی کنید، اگر قول نداده بودید چه می کردید!؟ / از استثمار نیروی کار و جیب بری از آنها با سیاست تورم زا، لذت نبرید

از هیجان گلزنی به اینتر به خودم آسیب زدم!

مصدومیت هولناک در فرانسه؛ مچ تولیسو خُرد شد

داور بازی رئال برای سوت پایان نیمه اول عجله داشت!

دروازه خالی و ناکامی مهدی طارمی در گلزنی

حاتمی: محکوم به کسب پیروزی در گرگان هستیم

اولین بخشش خدا

عارف: دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهد دسیسه‌ها برای برهم زدن آرامش بازار اجرایی شود

ابراز امیدواری قطر به حصول توافق در مذاکرات تهران-واشنگتن