در تبیین جایگاه ولیفقیه میان مردم ضعف دیده میشود/ جمهوری اسلامی پایه و ستون حاکمیت مقاومت است
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سیدهاشم الحیدری، معاون فرهنگی حشد الشعبی عراق، در نشست علمی با عنوان «حکمرانی فرهنگی مقاومت در عرصه بینالملل» که با همکاری پژوهشگاههای علوم انسانی و علوم فرهنگ و اسلامی برگزار شد، به تبیین جایگاه ولایت فقیه پرداخت و اظهارکرد: امروز میان جامعه نخبگانی و جبهه مقاومت فاصله وجود دارد و برای از بین بردن این فاصله نیازمند جهاد تبیین هستیم، مقاومت یک تکلیف و ولایت یک عقیده است و مشاهده میشود افرادی از ولایت به سمت مقاومت فرار میکنند باید با استفاده از رسانه به جهاد تبیین پرداخت و یکی از خلاهای مهم سوریه در حوزه فرهنگی بود.
وی ادامه داد: باید نگاه مردم از حاکمیت دولت اسلام به عنوان مقاومت یاد شود و جمهوری اسلامی پایه و ستون حاکمیت مقاومت است، تبیین از اصول جمهوری اسلامی مقاومت است اگر این کشور نبود مقاومتی در عراق، یمن و دیگر کشورها شکل نمیگرفت، مرکز، سلاح و رهبر اصلی اینجا حضور دارد.
حجت الاسلام والمسلمین الحیدری افزود: بارها به سید حسن نصرالله گفتم که آیتالله خامنهای سید جریان مقاومت نیست بلکه رهبر جبهه مقاومت است درواقع نتوانستیم درک کنیم نظام جمهوری اسلامی، نظام مقاومت است، سرباز و عالم مقاومت یکی مانند شیخ زکزاکی است که شش فرزند خود را تقدیم جبهه مقاومت و تشیع کرد پس دفاع از ولایت فقیه هم مقاومت میطلبد.
جمهوری اسلامی اولین حکومت اسلامی بعد از 1400 سال است
وی به نقش کمرنگ تبیین شده ولایت فقیه میان مردم اشاره کرد و گفت: بسیار در تبیین جایگاه ولیفقیه به عنوان رهبر مقاومت میان مردم ضعف دیده میشود اگر ولیفقیه نبود مقاومتی شکل نمیگرفت در حال حاضر کلیپها، کتابها و کار رسانهای برای حاج قاسم شکل میگیرد اما در این فعالیتها به نقش ولایتمداری حاج قاسم کمتر پرداخته میشود.
حجت الاسلام والمسلمین الحیدری آخرین دولت فقهی، الهی و دینی را حکومت امام حسن مجتبی(ع) معرفی کرد و ادامه داد: یک نظامی مانند جمهوری اسلامی بعد از 1400 سال با خون و سختیهای توانسته حکومت تشیع را تشکیل دهد، در تاریخ حاکم اسلامی یا وزیر شیعه داشتیم اما حکومت اسلامی نداشتیم، اینجا نیز در تبیین حکومتها نیز ضعیف عمل کردیم چرا که سقوط سوریه امر طبیعی بود زیرا مردم نسبت به حیله و فعالیت دشمن آگاه نبودند.
وی افزود: یکی از زیباترین صحنهها راهپیمایی 22 بهمن است که مردم در یک روز مقاومت خود را به اثبات میرسانند در 22 بهمن 1397 سید حسن نصرالله در سالگرد اربعین ایران فقط آمار پیشرفت نظام جمهوری اسلامی در حوزههای متفاوت را ارائه داد در حالیکه خود در سختترین شرایط قرار داشت تا برای مردم ایران تبیین کند در چه جایگاهی بودند و الان کجا هستند و طبق وصیت امام خمینی(ره) مردم ایران از مردم حجاز در زمان پیامبر(ص) بهتر هستند.
دفاع از نظام جمهوری اسلامی بالاترین مقاومتها است
حجت الاسلام والمسلمین الحیدری استقامت مردم ایران را نعمت خواند و گفت: روز غدیر خم 120 هزارنفر با امام علی(ع) بیعت کردند و تنها بعد از 70 روز فقط چهارنفر سر پیمان خود ماندند، حضور مردم ایران در راهپیماییهای متفاوت بعد از 46 سال نعمت است و باید دقت داشته باشید شاخص حکومت اسلامی نمیتواند در وهله اول مسائل اقتصادی باشد در زمان حکومت پیامبر(ص) و امام علی(ع) بنیاد شهیدی وجود نداشت پس نباید شاخص اقتصادی در یک حکومت اسلامی وجود داشته باشد زمانی حزبالله در شرایط اقتصادی بدتر از ایران قرار داشت اما به خاطر ولایت فقیه مقاومت کرد.
وی وضعیت حاضر را جنگی توصیف کرد و ادامه داد: 16 سال نزد سید حسن نصرالله بودم حتی یکبار نظام جمهوری اسلامی را نقد نکرد، برادران و خواهران توجه داشته باشید در یک وضعیت جنگی قرار داریم و اسرائیل و آمریکا پروژه خود را به نام خاورمیانه جدید را اجرا میکنند، ابتدا سوریه سپس عراق و به ترتیب کشورهای دیگر را به تصرف خود در میآورند، در حال حاضر وقت نقد نیست، زمان تبیین و مقاومت است.
حجت الاسلام والمسلمین الحیدری ادامه داد: مقاومت به معنای رفتن به بیروت، دمشق و جنگ تن به تن با دشمن نیست، مقاومت در قم، مشهد، دانشگاهها و دیگر مراکز فرهنگی است، بعد از آتشبس میان اسرائیل و لبنان نتانیاهو سخنرانی کرد و دلیل آتشبس موقت خود را تمرکز بر اهدافی که در ایران دارد بیان کرد، پس دفاع از نظام جمهوری اسلامی بالاترین مقاومتها است همچنین دفاع و تبیین از ولایت فقیه در همه زمانها باید اجرا شود نه فقط در فتنهها و آشوبها.
وی در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری حوزه، مبنی بر اینکه چرا جبهه مقاومت در حادثه اخیر سوریه مداخله نکرد، پاسخ داد: شرایط سوریه با 13 سال گذشته(زمان حضور داعش) با الان متفاوت است، در گذشته با قتل و غارت وارد شدند و الان مردم آنان را همراهی میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین الحیدری افزود: عدم وجود قوای نظامی منسجم در سوریه و استقبال مردم از گروههای معارض عامل دیگری است که جبهه مقاومت در این قضیه ورود نکرد. عدم تبیین فرهنگ جهاد و مقاومت در میان سوری ها و نبود ولایت و رهبری در این کشور از دیگر مسائلی است که منجر به سقوط نظام سوریه شد.
313/17
سیدهاشم الحیدری
سیدهاشم الحیدری
سیدهاشم الحیدری
سیدهاشم الحیدری
سیدهاشم الحیدری
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1004106/