پیام خوزستان

آخرين مطالب

خوزستان آماده میزبانی؛ تأکید ستاد نوروزی بر هماهنگی و خدمات‌رسانی بهتر گفتگو

خوزستان آماده میزبانی؛ تأکید ستاد نوروزی بر هماهنگی و خدمات‌رسانی بهتر
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان در جلسه ستاد سفرهای نوروزی بر ضرورت ارائه خدمات مناسب به گردشگران، انعکاس اخبار امیدآفرین و هماهنگی رسانه‌ای برای میزبانی شایسته استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تأکید کرد.

نعیم حمیدی روز دوشنبه در جلسه ستاد سفرهای نوروزی که با حضور جمعی از مدیران روابط‌عمومی دستگاه‌ها، رسانه‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: در ماه‌های اخیر برنامه‌ریزی‌های متعددی برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها و معرفی جاذبه‌های گردشگری استان انجام شده است، اما برای میزبانی بهتر، این برنامه‌ها باید دقیق‌تر و هدفمندتر اجرا شوند.
وی با تأکید بر اهمیت هماهنگی و وحدت‌رویه در تبلیغات و اطلاع‌رسانی افزود: خبرگزاری ها، صدا و سیما، رسانه‌ها و روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی نقش کلیدی در معرفی جاذبه‌های استان و مدیریت مشکلات ترافیکی در ایام نوروز دارند.
وی همچنین نصب تابلوهای راهنما و ایجاد شبکه ارتباطی میان ارکان ستاد سفرهای نوروزی را از اقدامات مؤثر در جهت بهبود میزبانی استان دانست.
مدیر روابط عمومی استانداری خوزستان به موضوع ساماندهی فضاهای پارک خودرو در کلان‌شهر اهواز اشاره کرد و گفت: آماده‌سازی پارکینگ خیابان طالقانی، فضاهای برخی مدارس و دیگر مناطق شهری می‌تواند بخشی از معضل کمبود جای پارک را برطرف کرده و کیفیت خدمات‌رسانی به مسافران را افزایش دهد.

پیام خوزستان


حمیدی همچنین بر نقش مؤثر مشارکت‌های مردمی، کانون‌ها و انجمن‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید کرد و گفت: مجموعه‌های مردمی می‌توانند در کنار دستگاه‌های اجرایی، برای معرفی جاذبه‌های خوزستان نقش فعالی داشته باشند.
وی شفافیت و پاسخگویی به‌موقع دستگاه‌ها به رسانه‌ها را از الزامات مدیریت سفرهای نوروزی دانست و از اعضای ستاد خواست که نحوه خدمات‌رسانی خود را از طریق سخنگوی ستاد، به‌موقع و دقیق به مردم و رسانه‌ها منتقل کنند.
لزوم اطلاع‌رسانی سریع و دقیق توسط ستاد نوروزی خوزستان
سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) خوزستان در این نشست بر اهمیت پوشش لحظه‌ای اخبار و هماهنگی رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی بهتر به مسافران تأکید کرد و گفت: پوشش سریع و دقیق اخبار مرتبط با سفرهای نوروزی نقش مهمی در مدیریت بحران‌های احتمالی و تسهیل سفر مسافران دارد.
حمیدرضا ترابی‌فرد پیشنهاد داد که از ظرفیت رسانه‌های اجتماعی، سایت‌های خبری و پیام‌رسان‌ها برای اطلاع‌رسانی فوری استفاده شود؛ همچنین ایجاد یک کانال یا گروه ویژه برای هماهنگی بین رسانه‌ها را مطرح کرد تا اخبار مهم و هشدارهای ضروری به‌صورت یکپارچه منتشر شود.
وی با اشاره به مشکلات احتمالی در ایام نوروز، لزوم اطلاع‌رسانی درباره وضعیت جاده‌ها، ترافیک، حوادث و خدمات سفر را یادآور شد و پیشنهاد داد که دستگاه های مرتبط با سفر نورزی، آخرین وضعیت پایانه‌های مسافربری، تردد جاده ای، اخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی و مراکز گردشگری را در اختیار رسانه ها قرار دهند.
ترابی‌فرد همچنین بر تعامل بیشتر پلیس راه، هلال احمر و نهادهای خدماتی با رسانه ها تأکید کرد و افزود: باید اطلاعات به‌روز و دقیق در اختیار مردم قرار گیرد. با تولید محتوای تصویری، گزارش‌های ویدیویی و مصاحبه با مسئولان می‌توان اطلاع‌رسانی را جذاب‌تر و مؤثرتر کرد.
وی همچنین خواستار همفکری بین اعضای کمیته رسانه‌ای ستاد نوروزی شد و پیشنهاد کرد که خبرنگاران و رسانه‌های فعال در حوزه سفرهای نوروزی معرفی و نقش آن‌ها مشخص شود تا توزیع وظایف به‌صورت منظم و هماهنگ انجام گیرد.

پیام خوزستان


سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در خوزستان با اشاره به اهمیت معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان در ایام نوروز، گفت: گزارش‌های ویژه‌ای در قالب متن، عکس و فیلم از اماکن تاریخی و جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان تهیه و در خبرگزاری منتشر خواهد شد.
وی افزود: گزارش‌های اماکن و نقاط گردشگری خوزستان در سه زمان مشخص از 21 اسفند تا 9 فروردین ماه 1404 ارائه می‌شود.
ترابی‌فرد تأکید کرد: این اقدام به‌منظور آگاه‌سازی مسافران نوروزی و تشویق آنان به بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان انجام شده است.
سرپرست ایرناخوزستان همچنین از تولید محتوای ویدیویی برای نمایش این جاذبه‌ها در رسانه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها خبر داد و گفت: این محتوا به‌ویژه در قالب گزارش‌های تصویری و ویدیوهایی که در رسانه‌ها و سایت‌های خبری منتشر می‌شود، می‌تواند به افزایش آگاهی و جذب گردشگران کمک کند.
باید اطلاعات به‌روز و دقیق در اختیار مردم قرار گیرد. با تولید محتوای تصویری، گزارش‌های ویدیویی و مصاحبه با مسئولان می‌توان اطلاع‌رسانی را جذاب‌تر و مؤثرتر کرد
آماده‌سازی 600 مدرسه برای پذیرش مهمانان نوروزی در خوزستان
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان از آماده‌سازی 600 مدرسه با بیش از 6 هزار کلاس درس برای پذیرایی از مسافران خبر داد و گفت: 114 کلاس ویژه با امکانات خاص و 757 کلاس برای مدیریت بحران در این ایام پیش‌بینی شده‌است.
بابک نوری‌زاده افزود: علاوه بر این تعداد، پنج اردوگاه در شهرستان های دزفول، حمیدیه، صیدون و کرخه و 17 مرکز درمانی نیز در سطح استان آماده ارائه خدمات به مسافران هستند.
وی تصریح کرد: فرهنگیان نیز در صورت اسکان پنج روز می می‌توانند از 2 شب اسکان رایگان بهره‌مند شوند.
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: در سطح استان 20 مرکز آموزشی و رفاهی فعال آماده خدمت رسانی به مسافران هستند.
وی اظهار کرد: همچنین چند سالن ورزش و سوله نیز برای احتیاط و شرایط اضطراری آمادگی پذیرش مهمانان نوروزی را دارند.
راه‌اندازی 17 ایستگاه «از من بپرس» برای راهنمایی مسافران
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری اهواز، نیز از راه‌اندازی 17 ایستگاه «از من بپرس» برای راهنمایی مسافران خبر داد و گفت: این ایستگاه‌ها در 2 شیفت فعال بوده و بروشورهای راهنما با کیوآرکدهای مرتبط با جاذبه‌های گردشگری نیز از این طریق بین مسافران توزیع خواهد شد.
سروش بزاز همچنین به فضاسازی ویژه شهر اهواز با توجه به همزمانی نوروز و ماه رمضان اشاره کرد و گفت: بنرهای مرتبط با ایام نوروز و راهنمایی مسافران و همچنین بنرهای ویژه شب‌های قدر در سطح مناطق نصب می شود.
نصب 111 مولد برق در ایستگاه‌های مختلف برای جلوگیری از قطعی آب
مدیر روابط‌عمومی آبفا خوزستان گفت: در حوزه آب و فاضلاب 111 مولد برق در ایستگاه‌های مختلف برای جلوگیری از قطعی آب نصب شده که در صورت قطعی احتمالی برق مردم و مسافران با قطعی آب مواجه نشوند.
بهنام پریچه افزود: اداره کل آب و فاضلاب استان با تمام ظرفیت در ایام نوروز آماده ارائه خدمات به مسافران است.
ایجاد پنجره ویژه رسانه‌ای برای انعکاس اخبار روزانه از ایام نوروز
مدیر روابط‌عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان نیز در این جلسه بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های گردشگری دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: پنجره ویژه رسانه‌ای برای انعکاس اخبار روزانه از ایام نوروز در رسانه های استان ایجاد شود.
هوشنگ نوبخت بیان کرد: همچنین بر اهمیت فضاسازی شهری و استفاده از فضای مجازی برای جذب گردشگران تاکید کرد.
تقویت سامانه بازدید مجازی 360 درجه‌ای خوزستان در نوروز امسال
مدیر روابط‌عمومی اداره کل میراث فرهنگی خوزستان از برگزاری برنامه‌های شاد و مفرح پس از ساعت افطار و چاپ 100 هزار بروشور معرفی جاذبه‌های گردشگری خوزستان در ایام نوروز امسال خبر داد.
حسن بهداد افزود: سامانه بازدید مجازی 360 درجه‌ای خوزستان راه‌اندازی شده و کلیپ‌های تبلیغاتی برای معرفی استان تهیه شده‌است.

پیام خوزستان


لزوم نصب پرچم و عکس شهدا در ورودی شهرهای خوزستان
مدیر پایگاه خبری و تحلیلی شوشان گفت: نصب پرچم و عکس شهدا در ورودی شهرها می‌تواند در معرفی خوزستان به عنوان پایتخت دفاع مقدس موثر باشد.
امید حلالی همچنین بر لزوم برگزاری جشنواره‌های شاد و امیدآفرین در استان تاکید کرد. وی گفت: با این اقدامات، استان خوزستان آماده است تا میزبان خوبی برای مسافران نوروزی باشد و جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی خود را به بهترین شکل معرفی کند.
مدیر روابط‌عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان از اجرای طرح‌های ایمنی و سلامت‌، پویش بهبود رفتارهای ترافیکی و ارائه کمک‌های اولیه، آمادگی این مجموعه را برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی اعلام کرد.
محمد بزاززاده تصریح کرد: این سازمان به صورت 24 ساعته پاسخگوی رسانه‌ها و مسافران و گردشگران خواهد بود.
همچنین نماینده معاونت فرهنگی واجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: نیروی انتظامی هر ساله در حوزه امنیت و ترافیک در ایام نوروز برنامه های متعددی دارد و گشت های خود را در محل‌های تعیین شده برای اسکان مسافران و اماکن پرتردد پیش‌بینی کرده است.
سرهنگ وهاب چراغی افزود: گشت‌های ویژه برای نظارت بر چادرهای نوروزی و مناطق پرتردد نیز آماده شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061885/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش عراقچی به اقدام آمریکا در عدم تمدید معافیت تحریمی عراق برای خرید برق از ایران

گونه‌ای کمیاب از دلفین در سواحل هندیجان مشاهده شد

دستگیری صیادان غیرمجاز با الکتروشوک در رودخانه کارون

منصوریان: قضیۀ حضور ماتزاری در استقلال تمام شده، مردم را سرکار نگذارید

مقصر شکست امشب استقلال مقابل النصر چه کسی بود؟

تشویق بازیکنان استقلال توسط خبرنگاران سعودی

بوژوویچ: در نیمه دوم با یک بازیکن کمتر تلاش کردیم بجنگیم ولی النصر از اشتباه ما استفاده کرد و گل زد

بوژوویچ: گل زودهنگامی که دریافت کردیم سرنوشت بازی را عوض کرد

کنایه دوباره میثاقی به مدیران استقلال پس از حذف این تیم از آسیا

کتاب‌های نمایشگاه قرآن را با 60درصد تخفیف بخرید

همسفره شدن پزشکیان با معتادان متجاهر

نظریه حشمت فردوس در مورد خانم‌ها

جنگ نرم‌افزاری از «تهران» تا «معاویه»؛ ضدحمله سریالی در قاب تلویزیون

روزه‌داری، یک وجه برتری انسان بر فرشتگان

هادی حجازی‌فر تهیه کننده «صفر پنج» شد

تجربه گر مرگ: سیدی در کربلا انگشتری به من هدیه داد

نسخه کودکانه‌ بازیگران پایتخت همه را شگفت‌زده کرد

دانشمندان چینی مدعی پیشرفت در ساخت واکسن برای حمله و سکته قلبی شدند

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در اسفند 1403

اگر حداقل دستمزد صد در صد هم افزایش یابد باز کفاف نمی‌دهد

عملکرد شهرداران در ایام نوروز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد

بیک‌زاده: نمی‌دانم بین بازی رفت و برگشت چه اتفاقی افتاده!

گل سوم النصر به استقلال توسط جان دوران

لاجامی پس از دبل جان دوران روی سر او تاج گذاشت

تشویق ایسلندی هواداران النصر در دقایق پایانی بازی با استقلال

اشتباهات فردی کمر استقلال را شکست؛ حذف نماینده ایران با نسخه "رونالدو" و "دوران"

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اتهام‌زنی دوباره وزیر خارجه آمریکا به ایران

عضو اتاق بازرگانی: برجام بزرگترین دستاورد دیپلماسی اقتصادی کشور بود

از تهران تا مسکو و پکن علیه تروریسم و دزدی دریایی

گزارشی از احتمال کلید خوردن دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و اروپا

پشت پرده تحصن‌های قانون حجاب از زبان نیک بین

تکرار یک ادعای صهیونیستی علیه ایران

ادعای عجیب نماینده مجلس: 60 درصد ایرانیان به زبان ترکی مکالمه می‌کنند

غضنفری: قالیباف به پزشکیان گفت که دیگر نمی‌تواند جلوی ابلاغ قانون حجاب را بگیرد

تقدیم رونوشت استوارنامه سفیر ایران به وزیر روابط خارجی نیکاراگوئه

روسیه مخالفتی با غنی‌سازی 90درصدی ایران ندارد

ترفیع رتبه ای که مدیرم بهم میده!

فیلم «پیکی بلایندرز» را باید در سینماها دید

روایت تجربه گر مرگ از حس نکردن دست اندازها و تکان های ماشین

گوشه‌هایی از پشت صحنه سریال «بچه مهندس»

همه‌چیز درباره فصل جدید سریال «پایتخت»

تجربه گر مرگ از زمان جراحی خود در اتاق عمل می گوید

اعتراف عجیب پوریا شکیبایی بعد از فوت پدرش

اظهارات تجربه گر مرگ درباره شنیدن صدای افکار اطرافیانش

برای اولین بار نور به یک ابرجامد تبدیل شد!

زندگینامه حضرت خدیجه کبری (س) نخستین زنی که به پیامبر اسلام ایمان آورد

خوزستان آماده میزبانی؛ تأکید ستاد نوروزی بر هماهنگی و خدمات‌رسانی بهتر

تفاهم‌نامه سپاه و بسیج برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت انرژی امضا شد

اعلام برترین نمایندگی های موسسه آموزشی علوم و فنون کیش درسال 1403